Valentines 2017

Her kommer noen bilder fra tirsdagen.
Siden mannen i huset som regel lager maten her, denne jenta har fått matlaging oppi halsen.. så bestemte jeg meg for å være ansvarlig for akkurat dette måltidet.
Det ble 3 retter, etter inspo fra å sett på alt for mange bryllups menyer i det siste, kremt, med melon og spekeskinke til forrett, reinsdyr biff med delikatesse poteter, sjampinjong, viltgrønnsaker og kantarell saus. Til dessert, sjokolade mousse med jordbær.
Denne middagen ble også litt ekstra siden mannen i huset fyller 30 om et par mnd, og da er vi ikke hjemme, og dagen blir dermed litt annerledes enn ellers.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________
I går var jeg på tidenes bytte/levere/handlerunde. Jeg fikk igjen laptopen på mandag, og måtte levere den igjen i går. Med det samme problemet, elsker når det skjer. Yikes. Men nå er den i det minste sendt inn, og ikke bare sett på i butikk, så håper at den kommer frisk tilbake denne gang. 

Vi kjøpte jo ny servant, og blandebatteri på fredag, og dermed også propp til sluket. Der viste det seg at det selvsagt manglet en del, som man måtte stå en evighet i kø for å få byttet, lenge leve god kundeservice. 
Jeg føler tiden bare flyr fra meg, uten at jeg får gjort noe som helst fornuftig, kan ikke noen sette en liten stopper på den tia a, pleeeease? 

4 thoughts on “Valentines 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.