Slik går no dagan

Her er vi inne i en skikkelig utgiftsmnd fra helvete om dagen. Jeg skjønner ikke at det er mulig engang. Dette året viser seg så langt, ikke fra sin beste side. Haha.
– Først endte mannen hos tannlegen. Hva trengte han? Rotfylling.. Kaaa-chiiing. 
– Fjerten (bilen min) har laget ulåter en liten stund, feilen? ny viftereim, og bakvisker trengtes. Kaaa-chiiing. 
– Så var det fredag da. Jeg hadde fysio time, hos ny behandler forresten, for dette stedet viste seg å bare være et midlertidig behandlingssted, så jeg byttet nå fra Drammen til dette i Kongsberg kun for å stå i en ny kø, are u freaking kidding me?? Dette fortjener en #/&%”@!!!!! i seg selv. I byen nå er det vinterfestival og marken, og fysiostedet ligger inne i en trang bakgård midt i sentrum. Null parkering. Null parkering ellers i byen pga stengte gater pga festival og marken. Første parkering ledig vil det ta meg 10 min ned, og jeg er alt 10 min for seint. En by med så mye avsperringer, og full parkering som jeg enda ikke kjenner? Nei takk. Bare å avlyse. Med 2 uker til neste time, ja for de har ikke engang mulighet til å gi meg time 1 gang i uken som er nødvendig.. ble det tatt en tlf ned til spaet, hvor jeg fikk time iløpet av dagen. Så der ble det både regning for umøtt fysio time, ja for det hersens stortinget syns jo vi trengte betale der og, i tillegg til spabehandling. Kaaa-chiiing.
– Vi kjøpte vekt her om dagen. Denne jenta som var så godtroende at hun trodde hun hadde lagt på seg 10 kg fikk tidenes sjokk. 30 stemte visst mer.. Drit i bryllup, treningsutstyr er det vi MÅ ha nå. Kaaa-chiiing.
– På vei ned for å kjøpe spinningssykkel stoppet vi innom BS for å handle, vel ute igjen vil ikke bilen til mannen starte. Heldigvis for oss fikk vi hjelp til å finne problemet, av en med peiling vi møtte på der nede, og vi kom oss da hjem igjen. Bilen var nemlig ikke tom for strøm som vi trodde, neida. Det var noe meget verre galt med den. Så utgiftsposten på å skifte starteren på denne bilen får vi vel vite iløpet av uken. Kaaa- motherf*ckings-chiiing..

Nå håper jeg denne uflaksen vi er inne i om dagen snur, for seriøst. Dette funker bare ikke, haha.
Legger ved et bilde fra gruvespa, og trøster meg med at jeg i hvert fall fikk utbytte for pengene her. 

3 thoughts on “Slik går no dagan

Leave a Reply

Your email address will not be published.