Spiralen

Etter å ha kommet inn på flere poster av utenbys bloggere, som har fortalt de har vært på spiralen, måtte bare vi ta en tur i dag og. Til tross for skikkelig drittvær. Vi hadde håpet oppe helt til vi kom på toppen, ikke så noe som helst pga tåken, kun skikkelig skikkelig snøvær. Men, sånt hindrer ikke oss, så vi la ut på tur allikevel vi.
Vi surret litt i dag, så plutselig var vi på feil retning, måtte snu et par runder, men forvillet oss allikevel riktig vei ned igjen. Vi tok turen ned til saga, hvor jeg så noe oppe på bakketoppen. Så stort at jeg nesten tenkte bjørn, haha paranoid, hvem jeg?? Men da fornuften slo inn tenkte jeg bare det måtte ha vært et ekorn og synsbedrag størrelsesmessig. Vi la i vei mot hallingtunet, og var vel i underkant av 40m unna da mannen bråstoppet meg. Der kom det en elg med en kalv tuslende over tunet, og nedover veien.
Gosh, så kult! Sist jeg så en vill elg var jeg på hytta, og skulle ut å klappe den. Med andre ord, var jeg ikke særlig gammel.. Så til tross for dårlig vær, og null utsikt fikk turen fart på seg allikevel!

4 thoughts on “Spiralen

Leave a Reply

Your email address will not be published.