Livet..

For en uke, og for noe pes.
Fredag tok vi oss en velfortjent pause i hage arbeidet, til Holmestrand på fisketur.
Jeg fikk en fisk forresten, og en glapp. Mannen i huset fikk ingen, og var selvsagt ikke fornøyd. Denne jenta har visst fiskelykke, hehe. 
På vei tilbake, nøyaktig samtidig som jeg la ut dette bildet med teksten livet dere*sleipsøtsmilefjesmedtungautemoji*, begynte spetakkelet. Bilen bråkte og styra i vei, men heldigvis kom vi oss hjem, selv med varm felg og tjohei. Vi turte selvsagt ikke kjøre bilen mer, da lydene ble verre og verre, litt vett skal man da ha. Og etter besøket fra min bror i går, skal vi være j*vlig takknemlige for akkurat det. Han hadde nemlig aldri sett et så slitt hjullager før, og vi risikerte at det faktisk knakk rett av!
Dette er visstnok styr å gjøre selv, og han hadde ei heller med seg utstyr, så da ble det å ringe til verkstedet rett ved siden av da.. som kunne gi oss time 24 mai! Saaaay whaaat.
Jeg hadde så klart tannlegetime på mandag, i drammen! Den kan dere jo tro var lett å komme seg til uten bil. Enden på visa der ble at jeg føyk av gårde med mannens bil, firma snekker bil! Er den liten? Nope. Er den lett å parkere? Nope. Også tannlege time i sentrum på verste tidspunkt.. yes! Da ble det å kjøre opp til mamma for å sette fra seg traileren da, og ta buss ned og opp igjen. Noen må minne meg på å aldri ha en time i Drammen igjen på en mandag..
Uansett, tilbake til verksted trøbbelet. 2 uker uker uten bil var ikke akseptabelt, så det hele endte med at naf bilen kom å hentet den i går, og fraktet den til Drammen. Der fikk den nemlig time i morgen, og kan hentes allerede samme dag.
Og bare sånn for å gjøre dette enda dyrere og, så viste det seg at det var like slitt på den andre siden og, så begge byttes.

Og sånn bortsett fra det har været snudd, og det sludder, snør og tjohei. Vi skal ha gravmaskin til helgen, F*ck my life..

Leave a Reply

Your email address will not be published.