Ullared snaps

Forrige onsdag pakket vi bilen, og vendte snuta mot Sverige.
Første stopp var i Strømstad hos svigers som hadde ankret opp der. Tror dere neimen ikke jeg hadde fiskelykken med meg der og?! Bare så synd at jeg ikke fikk med denne hjemme. Eneste str å ta vare på jeg har fått denne sesongen.

Noen timer senere var vi fremme i (på?) Ullared. Vi stakk innom Gekås før vi sjekket inn for kvelden.
Holy SHIT så stort, og så mye de har. Ble helt svimmel, og er fryktelig glad vi delte det opp på 2 dager. Eller.. egentlig ble det vel 3, ettersom vi var innom siste dag og, men..
Av vår anbefaling lønner det seg absolutt å enten være der tidlig, eller kun noen timer før stengetid. Dag 2 på kl 12 var TOTAL KAOS! Det var rett og slett slitsomt, vi stod i kø rundt hele plassen for å i det hele tatt komme inn. Men da har vi fått gjort det og, som ekte ullared’ere, haha. Mannen var mindre begeistret.. Skal dere lure med mannfolk på dette, så har de verktøy, spill og fiske/jakt avdeling, he he he.
Mens jeg løp rundt på dag 2 møtte jeg på filmteamet, og ullared kjendiser, heftig! Ola conny og morgan var dessverre no where to be found, men vi fikk da med både brødet og chipsen deres hjem!

Det ble med masse ræl hjem i en fullstappet fjerten (bilen), men også mye fornuftig. Vi handlet en hel HAUG med gaver. Faktisk også et par ting til bryllupet!

7 thoughts on “Ullared snaps

  1. Herlige bilder fra tur! Er det ikke rene galskapen å stikke innom Ullared da? He-he! Har jo fulgt med litt på serien på TV. Jeg har aldri vært der selv. Men må nok prøve en gang. Flott og få shoppet gaver da, så har en noe unnagjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.