Roma, dag 3 – Roman Forum mm #2

I tillegg til Colosseum tok vi som sagt, i forrige innlegg, turen innom Roman Forum.
Etter å ha vært inne på Colosseum en time, måtte vi bare kaste inn håndkle inne på Roman F. Det var rett og slett for varmt! Selv om det er skyer på himmelen, ser jeg nå på bildene, måtte vi bare rømme å finne et sted i skyggen. 

Siden vi skulle i den andre enden av byen denne dagen valgte vi å kjøpe billetter til Hop on hop off bussen, city sightseeing roma. Jeg sier bare, styr unna!!
For det første er billettene svindyre, de koster mindre for flere dager du bruker de.. I tillegg er det så mange som skal med de, at første buss måtte vi stå over. De slutter å gå tidlig, så på vei hjem ble vi faktisk kastet av bussen, satt til å vente på et fortau 40 min på neste, som var stapp full, og hvor ikke alle engang kom på! For oss siste “heldige” som slapp på var det ståplasser fremtil folk gikk av. Bussene kjører langt unna severdighetene, det eneste du får se er masse vissvas du ikke aner hva er. Dont bother, seriøst. Bruk pengene på taxi om du ikke klarer gå, eller gå og bruk de på mer gelato!
Vi kjøpte forresten Laduree lakris makroner igjen, for en skuffelse! Vi lager jo like gode selv jo, ha!
Når vi først var i området stakk vi bortom for å se capitoline wolf, med Romulus og Remus. Før vi hoppet på denne forbaskede bussen hjem igjen.
Kveldens middag ble inntatt på en fortausrestaurant i en sidegate fra Hotellet. Jeg bestilte noe så mindre godt, at jeg faktisk dro med meg mannen på nabo restauranten, rett etterpå. Der spiste vi den beste pizzaen i vårt liv, mens vi delte en flaske vin.
Ps, dere skjønner kanskje at vi bodde i nærheten av den siste bygningen på hvert innlegg her, dette er Castel Sant’Angelo.

One thought on “Roma, dag 3 – Roman Forum mm #2

Leave a Reply

Your email address will not be published.