I Gatti di Roma

Torre Argentina Cat Sanctuary

Da vi var i Trastevere dagen før gikk vi forbi en plass med gamle templer, som var fulle av gatekatter. Som den kattepersonen jeg er klarte jeg selvsagt ikke å slutte å tenke på de, så mens vi kjøpte frokost kjøpte vi også med en boks kattemat. Da vi kom frem, matet et par katter, og gikk i andre enden viste det seg at dette faktisk er et katte herberge (cat shelter). Her fikk du lov til å komme inn å hilse på kattene, de hadde produkter du kunne kjøpe for å støtte, og du kan til og med fjern adoptere kattene. For et fantastisk tiltak!
Stikk innom neste gang du er i Roma, og kjøp en t-skjorte eller ti.

 Mer informasjon finner du her

Torre Argentina Cat Sanctuary

One thought on “I Gatti di Roma

  1. Åh, for et bra tiltak! Skal jeg noensinne tilbake til Roma skal jeg prøve å finne igjen dette <3

    Det er noe av det værste med å være i utlandet, nemlig hvordan synet er på dyr, og at så mange syns det er greit å kaste ut både katter og hunder.. Var i kreta i høst, og gikk med tårer i øynene når jeg passerte ustelte og slitne hunder på gata.. Heldigvis fikk kattene mat på resturantene i nærheten av hotellet, så de klarte seg bra :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.