Irland, dag 1 & 2 (Dublin)

Vi ankom Irland seint, enda en time en vi antok, pga tidsforskjell, og det skal innrømmes at å sitte på et stappa fly med irrer ikke anbefales..
Etter å ha vandret rundt i Roma, som vi allerede hadde fått nok av, tatt et fly stappa med irlendere, var vi virkelig slitne. Flyturen startet faktisk med at vi måtte hente en flyvertinne, for en hadde satt seg på vår plass og nektet å flytte seg, herre min. Vi prøvde desperat å få de 3 timene til å gå med filmer på nettbrettet, men vet dere.. de kaklet så mye at vi hørte ikke en shit, haha. 
Etter mye om og men kom vi oss frem til hotellet. Vi hadde booket hotell for denne natten, ettersom vi ankom sent, hadde med oss bil, og ville ligge litt utenfor sentrum pga dette bilstyret.
Funfact, mannen ble faktisk stoppet av politiet etter den lille halvtimen til hotellet, også på andre siden av gaten enn dit vi skulle da gitt, haha. Heldigvis var de bare hjelpsomme og viste oss i riktig retning. 
Kjøring i Irland er ikke bare bare den første turen, og det er så fryktelig mange filer som splitter seg at det tar litt tid å komme inn i det. Så det å ankomme så sent, og så slitne som oss anbefales ikke!
Vi så faktisk på flybilletter hjem igjen den natta, for denne turen skremte oss litt bort ifra vårt planlagte eventyr. Men vi ble, heldigvis!

Opprinnelig hadde vi planlagt en reise, med start i Dublin, videre til Nord Irland og Belfast og Bellycastle, før vi reiste ned igjen til Galway, og tok med Cobh på vei tilbake til Dublin.
Men etter kjøreopplevelsen kvelden i forveien bestemte vi at Nord Irland utgikk. Det var bare så vidt vi ble i det hele tatt, men tenkte vi skulle gi det en sjanse til, ved å heller komme oss litt lenger ut i landlige omgivelser, Cobh, Claire, neste stopp!
I backup hadde vi at det gikk fly hjem dagen der igjen, om vi så måtte bare finne oss et hotell å bli på fremtil det.
Men vi hadde rett i det å dra lengre ut, for turen gikk over all forventning. Vi kom oss til og med innom et kjøpesenter i nærheten av hotellet før vi braste videre.   Kjøre på feil side av veien, bucketlist – check!

Leave a Reply

Your email address will not be published.