Ops..

Jeg hadde så mark i rumpa at jeg måtte finne på noe. Så det og fikse sidecuten,det hørtes jo ut som en god idè. Jeg ble stående i min egen verden mens jeg barberte, plutselig går det opp for meg. Herregud, jeg har jo nesten ikke hår på hodet!
Jeg har vært livredd for og bli skallet de siste dagene, for jeg røyter noe helt forferdelig, sånn seriøst! Store hårballer som dras av.
Men.. så ser jeg på barbermaskinen og ser problemet. Det er ikke den vanlige lengden som er på! Så nå har jeg klart og ta den korteste av de alle, før jeg endelig oppfattet det og byttet, så jeg har sånn ca 1-3 mm med hår på halve hodet nå. Supert Lilli!
Så trasker jeg oppgitt ned på kjøkkenet, og der står det en kjele på ovnen, wtf har jeg satt på mat? Jammen hvorfor koker den ikke da?   Åjaaa, jeg har glemt å og skru på ovnen ja..


Skjønner dere hva jeg mener med at jeg er brannfarlig, og farlig for meg selv i denne formen? Haha uff, kan jo ikke gjøre annet enn og le heller da!

6 thoughts on “Ops..

  1. Hehe, like vimsete som meg! :p Klipt av det meste? For noen mnd siden klipte jeg omtrent halvparten av håret ned til ca 2-3 cm, etter at alt håret ble ødelagt av extensions :/

  2. OFF DÅ! :S Men, det vil vokse ut igjen! :) Ikker er det noe særlig sommervær på gang her i Norge, på med caps eller lue hvis du synes det er alt for gale ;) Håper du får ei avslappende og fin helg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.