10 thoughts on “Stue, før – etter

  1. Så fint det ble :) Ser koselig ut hjemme hos deg. Har du ingen fisk i akvariet ditt eller er de så sky at man ikke kan se dem på bildet!? ;) Savner mitt akvarie eg.. hadde ett på 6-700 liter. Har hatt både scalarer (med yngel som levde opp!), diskus osv :) Artig :)

  2. Fint du har det :D. Har også om møblert, men ingen bilder ennå. Jeg må bli fornøyd først hihi :)

    Masse fine innkjøp også, og int spørsmåls runde. MS er veldig lik ME skjønte jeg. Jeg skal forhåpentligvis på sjekk for ME om ikke så lenge :). Spennende å høre hva de evt sier om meg da.. I dag Torsdag, skal jeg være med en venn for sjekk av ME.

    SV:
    Jeg liker norske filmer jeg da, hihi. Men denne var hjerteskjærende :/.

    Alt bra med deg ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.