Snøstorm

Hei, fra snøhulen på skrim.
For et vær det er! Jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg våknet i dag tidlig til en nedsnødd bil, og gårdsplass. Men jeg klarte heldigvis å komme meg av gårde, ut på glatte uskrapte veier. Bare flaks at både jeg og fjertbert’n kom oss hele hjem i dag, si!
Jeg bestemte meg for å være lat i dag tidlig, å droppe treningsøkten. Antar det er derfor jeg fikk gleden av å både måke og skrape bil i stedet, he he he.
Men fra spøk til alvor, jeg sliter sånn med å finne den rette treningsformen for tiden. Ryggen og nakken min er helt bananas, og det er på tide at jeg prøver å finne andre treningsrutiner.
Jeg får dessverre ikke det samme ut av gruppe treningene mer, så jeg sier meg fornøyd med 2018 som mitt siste år. Jeg må jo uansett fly i Drammen for bryllupet uansett, så et år til blir det.
Så i 2018 ser det ut til at det er rimelig mye som skal skje, her er det bare å holde tunga rett i munnen. Første prosjekt skal vi sette i gang etterpå i dag, så får vi se hvor, når, og evnt hvor langt denne ballen ruller. Spennende tider!

Første hverdag igjen i går, og med to trøtte strømper i hus, dro jeg oss heller ut i skiløypa. Vi holdt koken nesten en time denne gangen, med svært lite pauser, så hei hvor det går. Og hei hvor jeg kjenner det i beina i dag. Det er treningen sin det!

2 thoughts on “Snøstorm

  1. Så flott med en skitur da :-D Blir spennende med at du skal gjøre fremover, selvom det er synd at det blir vanskelig med trening (selv om det sikkert også er lettende haha!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.