Snøkaos

Herre.gud! Jeg skulle aldri klagd på snøværet i går, for snakk om snøkaos! Dagen startet ved et brak i dag, av at jeg måtte opp å hjelpe mannen i huset med å komme seg ut med bilen. Hele gårdsplassen måtte måkes for å få den ut, og langt nedover veien. 

Tror dere ikke snøfreseren bestemte seg for å streike i dag?! Joda, der var en reim gått til blokksberg. Så det resterende måtte vi ta for hånd i ste. Er jenta si som prøver lure seg unna trening om dagen det. Funker visst svært dårlig, haha. Ellers satt vi her uten strøm både i går og i dag. I går en time, i dag var det ikke mer enn en 5 minutters tid. Så da var det frem med alle lys, både ekte og falske, så nå er det ikke fullt like ryddig her. Tipper i morgen blir en fin ryddedag, for å si det slik.. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.