Ny klippet gress

I dag har jeg klippet gresset, ja jeg! Ok, så var det bare noen meter, for at andre skulle få seg en god latter. Men allikevel, var litt flink.
 Jeg har heller flyttet på ting jeg, haha.

Jeg tåler ikke gress selv engang, altså jeg var allergisk før jeg begynte på medisinene, så jeg klør bare jeg lukter dette ekle gresset. Isj.

 

Har du gressallergi?

8 thoughts on “Ny klippet gress

  1. flink! uff da, da er det sikkert hvertfal ikke koselig å KLIPPE det :p er så heldig at jeg ikke har noen allergier faktisk. er det fint vær hos dere eller? :)

  2. Eg har også gressallergi. Så det jomer etter… nyser bare eg ser gress som eg ikke tar medisinen min :/ Det er kjedelig det. Savner å ligge i gresset og bare nyte solen :( Men seriøst, klippet du gress med bare sandaler på? Er du gal, jente? :O Tenk om du mister en tå eller to? :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.