01/14/19

Hyttehelg

En ny uke er allerede i gang, og jeg har dukket langt nedi skittentøydunken igjen, snart ferdig nå! Selv om det eneste jeg vil er å gå å legge meg igjen, bare en sånn dag.
Vi fikk pakket sammen jula på hytta i helgen, og hatt noen rolige kvelder, selv om vi også hadde et lite prosjekt i annekset. Må bare vise dere disse bildene fra i går, så fint! Får nesten skikkelig påskefølelse, dette været er virkelig på tur om dagen. Snakker om, HERRE min HATT for et vind vær det er. Føler snart taket blåser av.

01/11/19

Joshua French – Dømt til døden

Jeg hadde så lyst til å se dette da han var i Kongsberg, men jeg glemte det rett og slett bort. Da var vi jo midt oppi pendling frem og tilbake fra hytta, brukket ankel og alt det kaoset der. Så jeg var ikke sein om å hive meg over mannen da jeg fant nok en forestilling i Drammen.

Jeg sliter fremdeles med å sortere alt som ble sagt, for det var fryktelig mye informasjon, og det gikk veldig fort, særlig i første halvdel. Foredraget begynte klokken syv, og var ferdig rundt halv ti. Etterfulgt av en utplukket spørsmålsrunde fra salen.
For min del var jeg der for jeg er nysgjerrig. Jeg er generelt nysgjerrig, men jeg var veldig spent på hva som sies her, før boken slippes. Vil historien forandre på seg, eller er dette den endelige uttalelsen om saken. Hvem vet. Jeg er ihvertfall spent på å lese boken, og har mine egne teorier.
Over og ut fra frøken detektiv!

01/10/19

Å innse at man trenger hjelp

Siden helgen tror jeg at jeg har vasket ti maskiner klær, og enda er jeg ikke til bunns. Mandagen kom og tok meg med storm, som jeg håpet, så det begynner iallefall å ligne på noe der nede. Det jeg angrer på akkurat nå var at vi tok oss en runde fri fra vaskehjelpa, for å komme oss på plass med alt etter jula.. Så da får man stå i det selv, for denne gang.

Det siste året har vært veldig frem og tilbake om vi skal selge huset, og finne oss noe mindre, eller ei. Konklusjonen vi har landet på er vel heller at VI er problemet uansett hvor vi lander, boligmessig. Så da mannen brakk ankelen, og jeg så vidt hadde hentet meg inn etter mitt atakk, var det ikke lenger noe tvil. Vi måtte få oss vaskehjelp, og det brennkvikt. Man kan si mye om akkurat dette, men for oss hjelper det fryktelig i hverdagen. Vi må holde det ryddig, og går en av oss på en smell med sykdom så fikser hun jammen meg rotet sammen til noe som ser dugelig ut, der også. Stue delen vår er så vanvittig stor, og er på langt over 100m², så disse gulvene trenger ofte å taes. Kroniske sykdommer på begge, oppussing og alt annet som livet består av setter sine spor. Og utslitt av dette, er husarbeidet det siste man vil ta tak i. Det hjelper jo heller ikke at en av oss jobber ute i kulden hele dagen på denne årstiden, som også setter sine begrensinger for hva som blir gjort når man kommer hjem. Så langt fungerer det iallefall kjempebra, og jeg håper det fortsetter. Ingen takker vel nei til et enklere liv!

01/7/19

Pulled pizza

Altså, yum?!
Er det noe vi elsker her i huset, er det pulled pork. Ideen til vår egen pulled pizza hentet vi fra et spisested, med en god tanke, men bare ikke en like vellykket gjennomføring. Det må da gå an å få dette til på en litt bedre måte, tenkte vi. Og jammen fikk vi det ikke til også!
La oss starte med deigen.. Hjemmelaget er alltid best! Jeg har prøvd å bruke disse ferdig kjøpte noen runder nå, men seriøst.. Nei nei NEI.
Vi steker så pulled pork (kylling, kalkun, biff, hva enn man måtte foretrekke) 2/3 av den anbefalte tiden.
Kjevler pizzabunnen, tomatsaus, litt ost, før vi slenger den i ovnen halvparten av anbefalt steketid.
Drar fra hverandre kjøttet, legger det på bunnen med mais, ost, sjampinjong, og syltet rødløk. Syltet rødløk er virkelig den viktigste ingrediensen her, så den må ikke glemmes. Ferdig syltet rødløk finnes på Meny, men kan også lages selv på 123.
Ta gjerne på noen kladder med bbq saus også! Før det stekes de siste 10 minuttene, og toppes med sprøstekt bacon! Heeellloooooo!

Jeg skal innrømme at jeg faktisk sitter med et restestykke i hånden akkurat nå. Det ble en litt shoulda woulda coulda start på 2019, og jeg sliter virkelig med motivasjonen til å både gjøre noe, og det å slutte trykke slumre.. La oss håpe denne første mandagen i året får meg på rett kjør!

01/1/19

NYE 2018

Nyttårsaften kan beskrives med ordene; venner, kalkun, brettspill, champagne og raketter. 2019, du skal bli bra!

12/31/18

2018

Selv om 2018 har vært et innholdsrikt år, skal jeg ærlig innrømme at jeg er glad vi i dag har kommet til årets siste dag. Dette året har virkelig vært slitsomt.
Jeg har hatt 2 millioner prosjekter på gang, vi har vært på et drøss med konserter og show, den store stygge k’en rammet nærmeste familie, vi har vært på tur, kjøpt våre første kunstverk, kjøpt oss hytte, og ikke minst har vi giftet oss!

Januar
Januar var måneden da jeg fikk øynene opp for ballett. Herremin, så fin svanesjøen var. Jeg gleder meg til å se den igjen om en måned! Denne gangen skal jeg prøve å åpne øynene til hu mor og, hehe.

Februar
Februar var et salig kaos. Mye tid hos frisøren, få huset på stell, og papirer i orden. Dette var måneden da etternavn ble byttet, og et nytt liv begynte sammen som Bredesen.

Mars
I Mars pakket vi koffertene og dro til Krakow, for noen dager fylt med god mat og spa behandlinger.

April 
Mai var måneden da bursdag skulle feires på mannen, og denne gang med hyttekjøp!

Mai
Allerede første dag i mai tok vi over hytta, og mye tid ble tilbragt på å rydde opp her.

Juni
Juni var måneden da jeg endelig fikk oppleve Eminem live. Kaotisk, men også etterlengtet i altfor mange år.

Juli 
I juli pakket vi telt og dro på spontantur til Geiranger, det flotteste sted!

August
I august startet jeg med utdrikingslag, før det bar videre til London og Paris på jentetur. Velkommen hjem til kaos før bryllup ,eheh. .

September
Bryllups måneden! Vi ble endelig offisielt Herr og Fru. Jeg fylte 30, og feiret helgen på Holmsbu spa.

Oktober
Oktober var fylt av bursdagsfeiringer, og show.

November
I november feiret vi vår første thanksgiving, tror denne vil bli en gjenganger! Mannen i heimen brakk ankelen, og vi feiret en forsinket stor ståhei for meg.

Desember
Så og si hele desember har blitt tilbragt på hytta, og jeg føler jeg mer eller mindre har bodd i en bag.

De dårlige nyhetene for året startet allerede i januar og lagde mildt sagt kaos i heimen, bryllupet har tatt opp vanvittig mye tid dette året og jeg er glad jeg aldri skal gjøre dette igjen. Vi har kanskje hatt litt for mange baller i luften på en gang, og jeg har stadig laget nye prosjekter. Det hele endte i en skikkelig nedtur i oktober, etter bryllupet. Denne gangen dro jeg på meg et atakk, så stort at jeg såvidt klarte å løfte beina 10 cm over bakken, sittende. Jeg rakk å halvveis hente meg inn før mannen i huset brakk ankelen, og alt landet på meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt et par panikkanfall siden den gang, for å være dårlig selv, og å ha en mann på krykker fungerer ikke så godt med hus og hjem. Jeg er så sliten av deg 2018, så sliten.. I kveld skal jeg skåle 2019 velkommen. Nytt år, blanke ark og tegnestifter. Måtte du bli god mot oss, 2019.  

12/31/18

Kylie Cosmetics – Cold As Ice

Denne dumpet ned i postkassen en stund før jul. Jeg hadde siklet på den siden sneakpeaks bildene kom ut, så jeg var ikke sein da de i tillegg annonserte fri frakt. Denne er skikkelig spesiell, og kanskje litt utenfor min komfortsone om dagen, men den minner meg sånn om min ultimate favoritt fra Isadora, at jeg måtte bare ha den. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg gravde ut rester fra denne Isadora leppestiften da den var tom, og gråt store krokodilletårer da den ikke lenger solgtes. Love love LOVE!

12/30/18

Julekirken

Jeg hadde egentlig ikke planer om noe mer juleinnlegg, men jeg kan ikke la være å vise dere kirken min. Denne lå under treet på julaften, herremin så fin?! Glitterflakene i denne glitrer virkelig over hele spisestua!