10/25/20

3 mnd med deg

Hei, lenge siden sist!

Innimellom skjer livet, og SOM livet har skjedd siden vi hentet hjem denne lille krabaten her.

Hans navn er Spot, og det er i dag 3 mnd siden han flyttet inn!

05/25/19

Girlstrip

Hei der, langt utpå kvelden.

Jeg har akkurat slengt beina oppi senga, helt utkjørt. Tok en jentetur til fossen i dag, med en liten herremann på slep. Kjenner jeg er solbrent, uten at det har vært noe særlig sol, og beina mine føles ut som de snart faller av.

Boblebadet har blitt brukt, og kroppen føles helt salig. Nå kaller The Back Up Plan i bakgrunnen her, over og ut!

02/18/19

Rent hjem

Det var vanvittig deilig å komme hjem fra fysio i dag tidlig til et rent hus. Og jammen fikk jeg ikke gjort et, bittelite, slag på kontoret fremtil vaskehjelpa var ferdig og.

Nå har vi akkurat kommet hjem fra kino, med jobben til mannen. Trøttere enn ei strømpe, yikes.

12/27/18

Jul!

Hei, i de siste timene som er igjen av 2018. Jeg håper dere alle har hatt en fin jul?

Her var det min side som skulle feires med i år, etter mitt første år uten i fjor, og gleden var stor! Men jeg skal innrømme at jeg overraskende likte begge typene feiring, hehe.

Uansett, tradisjonen tro startet vi med gravrundene på vei nedover, og før julegudstjenesten. I år hadde vi faktisk så stappa bil med gaver at jeg tror ikke vi hadde hatt plass til en eneste til.. yikes!

Vi var (tradisjonen tro igjen) ferdig med julefeiring såpass seint at vi i år ble hos mamma til første dag. 1 dag var det i nok en tradisjonens tro duket for kalkun og stuffing, yuuum! Hvor vi ble, ikke mindre enn 12 stk. I år droppet vi 2 dags feiringen, dro hjem, pakket den firbeinte og tok et par dager på hytta. Nå er det et par dager for å prøve å komme seg tilbake til hverdagen, det blir harda bud for han som har gått hjemme i 8 uker, he he he..

Fremdeles god jul, og godt nyttår!❤

12/23/18

Jul

Hei i natten!

Her har dagen gått på løpende bånd. Først dro vi frem akebrettene for en times aking, før vi forfrosne kom oss inn foran peisen med kakebakst.

Sjokomarengsen er klar og gule kjeks er straks ferdig fylt. Kvelden ble avsluttet med hjemme alene på skjermen. Nå er det jul, dere!

12/21/18

Filmtips – Holiday in Handcuffs

Heksen sabrina og Mario Lopez..? Yeesss PLEASE!

“Unlucky in life and love, quirky waitress Trudie (Melissa Joan Hart) takes the holidays — and the law — into her own hands. Unable to brave Christmas with her family as a single woman, Trudie kidnaps restaurant customer David Martin (Mario Lopez) and introduces him to her family as her boyfriend. Unable to escape the family vacation house, David agrees to play along until the police arrive. In the meantime, however, David ponders his own romantic life, and questions if he is falling in love with Trudie despite the unlikely circumstances.”

En av mine må sees julefilmer, hvert år!

12/9/18

Hytte helg

Er det egentlig innafor å kalle det helg, når det er midt i uka? Kanskje ikke.. Nok en uke har flydd av gårde, og dagen for å få av gipsen på mannen i huset var endelig her. Hei, hvor deilig DET skal bli. Allikevel vil jeg si at vi er rimelig ajour med alt!

10/8/18

CC16B829-9A53-4A4D-8C4D8DAF05638E16-BB3D23A8-FCDD-4F85-A517682BE83417B6