12/1/20

Det er første desember i dag!

Herremin, lurer på hvor mange ganger jeg har brukt den samme overskriften nå, er vel standard 1 desember, det!

Men hei og velkommen tilbake til lillisverden 2.0! Hvilken bedre dag å starte opp igjen på enn i dag da gitt. Jeg hadde dog håpet jeg skulle få stukket innom litt tidligere, men jeg har tilbragt hele dagen hos frisøren. Spennende prosjekter på gang!

Lille satan fikk første luke i sin første adventskalender i dag, det var stor stas! Lille’la fikk selvsagt også. Det har hun fått i 12 år nå, så intet unntak der!

04/22/20

En tung påske

Hei og hopp.
La oss bare hoppe rett i det med en gang.. Kaninene hopper ikke lenger rundt her hjemme, men i himmelen. Påsken startet ekstra tungt her i år, da ikke bare en av kaninene ble syke, men begge. Ikke samtidig, men etter hverandre, noe som gjør det hele enda mer mystisk. Da en startet å henge med hodet var nr 2 i knall form, og dagen etter var nr 2 plutselig verre enn den første. Jeg hev meg selvsagt på telefonen til vakthavende veterinær, uten å bli tatt seriøst. Når det fremkommer som mer viktig hva kostnaden for en time utenom åpningstid er, enn å ønske velkommen til å få sett på kaninen, er det åpenbart ikke bare hos eiere at kanin er et fryktelig misforstått dyr.
Og jeg hadde rett, kaninene kunne ikke vente. Så da jeg endelig kom frem til en seriøs aktør, var det for sent. Om det hadde hjulpet med behandling tidligere eller ei er jo ikke godt å si, men det hadde vært godt å ha muligheten når man ønsker det. Har man ikke økonomien til å få et sykt dyr, bør man jo ikke skaffe seg det i utgangspunktet..
Hvorfor kaninene ble syke aner vi fremdeles ikke. Sprett døde iløpet av morgenen etter behandling, og trampe døde hos veterinær bare timer senere. De hadde ingen endring i kosthold, eller tilgang til noe farlig. Teoriene er mange, men det spiller jo ingen rolle når man uansett ikke kan få de tilbake.
Ord kan ikke engang beskrive hvor stille og spøkelsesaktig huset har føltes siden. Jeg venter fremdeles å høre lyden av de små rakkerfantene som løper opp og ned trappene for å få oppmerksomhet. Det er helt tussete hvor knyttet man kan bli til noen kaniner, bare iløpet av noen uker, men gosh.. det ble virkelig tungt å håndtere.

10/16/17

Casa kaos

Her er siste bursdags feiring unnagjort for i år.
På onsdag hadde vi selskap med svigers, og i går min side.
På onsdag var det så kaotisk her før gjestene kom, at det hele endte med at gjestene måtte være med på å lage maten. Temaet denne kvelden var jo italiensk, så hvilken bedre måte enn å dra hele storfamilien inn på kjøkkenet også, haha.
I går hadde vi årets første ribbe middag, mmm. Jula nærmer seg.
I dag er dagen til den firbeinte i huset, Luna fyller ni år i dag, så det blir en liten mini feiring i dag og.
Hurra for Luna <3

10/16/15

Birthday cat

Tenk at lille kattepus er 7 år i dag.
Hun har selvfølgelig fått ny leke, nam og fisk. Så akkurat nå spises det fisk så skåla klirrer her.

Nå har mannen dratt på jobbmesse til i morgen, så jeg har fredagen alene til å starte på litt diy prosjekter jeg har liggende.
wpid-wp-1444992629580.jpeg