11/2/18

Chloé

Halloooo. ny favoritt parfyme.
Det er sjeldent jeg klarer finne meg en ny favoritt, men denne har tatt meg med storm. Jeg var på utkikk etter bryllupsparfymen da jeg kom over denne, og flasken i seg selv er jo sååå søt. Selv om denne bare er en EdT varer lukten av den virkelig i timesvis!

10/30/18

Mr & Mrs glass

Innkjøpet av graveringspenn er noe av det beste jeg har gjort, i forbindelse med forberedelsene. Denne ble opprinnelig kjøpt for å gravere glass til jentene, på morgen. Jeg hadde overhodet ikke peiling på om jeg ville klare dette, men med stensil og litt Pippi Langstrømpe holdning gikk det som smurt.
“Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.”
Før jeg visste ordet av det hadde jeg laget gjestegaver, glass til bridalcrew og personlige glass til oss selv.

10/23/18

Manolo Blahnik Hangisi

Hei, se der! Disse skoene har allerede blitt vist på noen av bryllupsinnleggene her inne. Men det viser seg at jeg aldri har lagt ut det ordentlige innlegget om de. Sooom ble skrevet for ca akkurat et år siden, da jeg kom hjem fra Italia og Irland, kremt.. Vel gratulerer til meg som er et år sent ute, men her er de altså! I all sin skjønne prakt. Manolo Blahnik Hangisi. Mest sannsynligvis de dyreste skoene jeg noen gang kommer til å ha kjøpt i hele mitt liv.
Jeg var hele tiden fast bestemt på at om jeg fikk disse skoene kunne jeg gjerne ikle meg en søppelsekk. Kjolen var absolutt ikke viktig for meg, men det var desidert skoene. 

10/21/18

Lokalet – Austad gård

Jeg har så vanvittig mye å dele fra bryllupet at jeg kommer aaaaldri til å bli ferdig, haha.
Nå som fotograf bildene også er ankommet er det enda mer bildekaos i heimen, for å si’rre sånn.
Så bare, “bare with me” som de sier.
Her kommer et lite utvalg av rommene i bryllupslokalet. Sykt fint!

_____________________________________________________________________________________________________________________
I dag har vi akkurat lesset inn et par sekker ved, for winter’s coming vet dere..
Nå skal jeg en liten tur i asia butikken for å kjøpe krydder, samosa står nemlig på menyen. Noe jeg aldri har laget før, så det blir spennende! Iiik.

10/11/18

Personlig øl

Ekstra touch på velkomst snacksen? Personlig øl!
Disse ble satt frem med spekemat, ost og kjeks som vente mat etter seremonien.
Og de ble en langt større hit enn vi hadde regnet på, og var vel det av drikkevarer som gikk mest unna under hele bryllupsdagen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Akkurat nå prøver jeg sortere ut klær i walk in’n. Er så fryktelig lei å se et lass av klær som er for lite, eller bare aldri blir brukt. Samtidig som jeg prøver få resten av huset på skikk igjen, nå som formen er nesten 100% igjen. Skikkelig høstrengjøring her om dagen, altså.  

10/6/18

Bak kulissene

Et av x-antall innlegg på lager fra bryllupet. Her kommer noen bilder fra bak kulissene, før alt var i gang. For en kaotisk morgen og start, haha. Kan ikke tro vi fikk alt i boks, engang. ________________________________________________________________________________________________________

Her er det ikke så innmari lenge siden vi kom hjem fra 2 årsdags feiring. I dag er det forresten en mnd siden bryllupet, iiiik! Kan ikke tro tiden har flydd så fort, eller at vi ikke har fått noe bilder enda, UTÅLMODIG!

10/2/18

Ringene

Det å finne gifteringene synes jeg var en fryktelig vanskelig prosess. Jeg ønsket ikke den klassiske gifteringen, blank enkel uten detaljer, og har hele tiden vært sikker på at den måtte ha diamanter av et slag. Opprinnelig så jeg (vi) på ringer med en enkel diamant, men jeg hadde alt en slik type i forlovelsesring, og begynte å bli riiiimelig lei av at den satt fast både her og der. I tillegg ønsket jeg jo at den så ut som en giftering, og ikke en hvilkensomhelst ring.
Jeg har alltid slitt veldig med å i det hele tatt bruke ringer, og forlovelsesringen har til tider vært a pain in the ass, så jeg skjønte jo at det var smart å velge en tykkere ring, da allianseringen min absolutt ikke har føltes på samme måte. Jeg var solgt da jeg kom over denne ringen. Den er tykk (bred), så den irriterer ikke fingeren på samme måte, og den har en buet innside, så den sitter vanvittig behagelig på! Nå har jeg jo alt brukt den i 3 uker, og er utrolig fornøyd! Kan vel være greit, for jeg tror mannen i heimen hadde hengt meg opp ned om ikke, til den prisen den kostet, ehehe…
Han valgte en tynnere (smalere) ring enn meg, som heller hadde en buet utside, og rett innside. Så et likt ringpar ble det altså ikke, men samma det vel?! Er ikke ringene som teller ;)
Ps, dere klarer kanskje lese teksten? L + T = Stuck 08.09.18. Ikke no kliss her i gården, sjø! 

09/21/18

Detaljer

Regnet plasker ned, spisestua begynner å falle på plass, det er verre i kjelleren’si, hehehe..
Det er så sykt mye som ikke ble funnet, ikke brukt eller i det hele tatt åpnet. Godt det i dag er en uke til denne jenta blir 30, si! Så da har vi i det minste mer enn nok både drikkevarer, snacks og etc til neste fest også.
Jeg begynner å bli litt bekymret for hva som havnet på filmrullen til fotografen og ikke, for de bildene har jeg enda ikke sett noe til. Disse bildene vet jeg i hvertfall ikke er tatt, så da får en ordne opp sjæl da!