04/19/13

Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig 2

Blå eller svart?
Svart. Aldri vært noe særlig glad i blått, men kongeblått er fint!

Katt eller kanin?
Katt. Ja takk begge deler, men er dessverre alvorlig allergisk mot gnagere.

Hest eller hund?
Nei takk, ingen av delene. Må jeg velge sier jeg hund. `

Hvilken type musikk liker du?
Jeg har ingen spesiell sjanger jeg kan si jeg liker. Er litt all over the place på musikkfronten. Jeg er ikke en av de som må høre på musikk hele dagen lang, da blir jeg sprø.. Når jeg hører musikk så er det vel topplistene på spotify som blir brukt.

Hva slags hobbyer har du?
Bloggen, så klart. Jeg elsker å lese bøker. Bakingen begynner å komme seg igjen. Før var jeg så kreativ at jeg malte og tegnet, men det er blitt lagt på hyllen.

Hvor handler du klær?
Akkurat nå, ingen steder. Jeg har innsett at jeg har skapet fullt, og har ikke behov for mer. Så nå er det bare spesielt utvalgte plagg som blir kjøpt. Handlingen er litt her og der, men liker Gina, Nelly, H&M, Cubus. De typiske kjedebutikkene. Elsker mange av plaggene på BB også, men herre for en elendig kvalitet det er på plaggene der..

Hvem er ditt stilikon?
Ingen.. Jeg har aldri vært hun som nileser alt av moteblader, moteblogger eller liknende.

Din favoritt mat?
Fortsatt kinamat, kommer alltid til å være kinamat!wpid-IMG_20130111_154005.jpg

 3 unike ting ved deg?
Unike.. Dette var en hard nøtt. Jeg er meg selv, enkelt og greit. 

Hvilken type jente er du?
Jeg er hun som like gjerne kan gå i guttejeans og militær sko den ene dagen, og feminine kjoler med høye heler den neste. Jeg klarer fint å gå på butikken uten tre timer foran speilet, men skal jeg noe så er det noe helt annet. Jeg er hun som aldri er den mest høylytte i gjengen.

Hvordan tror du, du selv er på første inntrykket?
Hehe.. Jeg er nok ikke den som virker som verdens hyggeligste person, med mindre jeg har noe innabords. Jeg er veldig skeptisk til nye mennesker, og er ikke hun som blir bestevenn med deg første gang hun møter deg for å si det sånn!

Bruker du lang tid om morningene?
Absolutt ikke, jeg er hun som hopper om morgenen, løper rundt huset for å bli ferdig. Alt for å få noen ekstra minutters søvn her i gården.. For meg er det også stor forskjell på hverdags sminke, og fest sminke. Derfor slenger jeg bare på øyenbryn, concealer og pudder. Har jeg tid, også mascara.

Hva gjør du på fritiden?
Fritid.. Jeg er jo hjemmeværende så alt jeg gjør blir vel betegnet som fritid? Dog, skal man snakke om ms’en som jobb i dette tilfellet, så løper jeg rundt som en duracell kanin når jeg har mine gode dager. Da har jeg lyst til å gjøre alt! Husarbeid, trening, blogging, være med venner, dra på byen.. Blir rett og slett veldig rastløs om jeg ikke får gjort alt, når jeg kjenner jeg er i stand til det.

Hva gjør du når du kjeder deg?
Når jeg kjeder meg, setter jeg meg som oftest ned med pcn og leser blogger.

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Jeg er sta, egen, og til tider meget vrang. Men liker jeg deg, så gjør jeg det meste for deg!

Hvordan har du det for tiden?
Jo takk, bare bra!

Hva inspirerer deg?
Bloggmessig? Interiørmessig? Livsmessig? Blir inspirert av mennesker som aldri gir opp.
Den som har inspirert meg mest av noen mennesker til den dag i dag, er Regine Stokke. Vi glemmer vel aldri hun!

Hva er din store drøm?
World peace? Haha, så klisjé at jeg klarte ikke la være.
At alt ordner seg, enkelt og greit.

04/9/13

Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig

Hvor gammel er du?
Det står vel under bildet mitt på høyre side her, jeg er 24.

Har du kjæledyr?
Ja det har jeg. En katt ved navn Luna Tallulah. Har også ett akvarium med gullfisker, men de er vel ikke akkurat kjæledyr.
I tillegg er den andre katten i huset, Prins, ofte innom her.

Hva liker du best og minst med deg selv?
Best så liker jeg vel det at jeg ikke bryr meg så stort om hva andre mener om meg eller mine meninger. Det skal mye til for å få meg til å snu på slike ting, uansett hvem du nå enn måtte være, eller måtte mene.
En annen ting jeg er veldig glad for er at jeg er en menneske kjenner, føler det i alle fall slik. Ser lett om en person passer meg, eller er falsk og unngår dermed å brenne meg på det senere.
Bare for å slå på stortromma her så tar vi med ett punkt til. Nemlig staheten min. Jeg er enkelt og greit ikke en person som klarer å gi opp. Jeg kan klage, sutre og si jeg gir meg, men jeg klarer bare ikke. Det ligger alltid i bakhodet mitt og gnager. Når denne staheten kommer, så går plutselig ting av seg selv, rart det der. Så langt i livet har jeg ett prosjekt jeg aldri har fullført, altså ett som er mulig å fullføre. Og det er jeg faktisk i gang med akkurat nå. Som sagt, klarer ikke la være å gjennomføre prosjekter jeg har startet på.

Over til det jeg liker minst. Jeg er en skikkelig neat freak når det kommer til husarbeidet. Det vil si.. Ikke når jeg er alene, men om jeg får besøk. Jeg klarer enkelt og greit ikke uventet besøk, nettopp fordi jeg trenger gjerne ett par dagers rydde/vasketid først. Om noen dukker opp uten forvarsel finner jeg alltid unnskyldninger for hvorfor det ikke passer. Og finner du på å bare dukke opp på døren.. vel ikke forvent at noen åpner!
Dette har vel ganske mye å gjøre med at det er ikke hver dag jeg har energien til å kaste meg over husarbeidet. Og ta litt hver dag, er ikke alltid mulig. Og den følelsen av at noen skal se hvordan det kan se ut her, selv om det kanskje ikke er så ille som jeg innbiller meg, den følelsen er forferdelig! Tenk å bare kunne klare å gi faen i akkurat det punktet der og a, så mye lettere ting ville blitt!
Jeg er en skikkelig tenker, det vil si, en overtenker. Jeg klarer ikke kaste meg ut i noe, og ligger i stedet og analyserer alle mulige ting. Tenk hvor mye jeg har gått glipp av på grunn av det der. Noen har sammenliknet meg med de gamle greske filosofene, da snakker vi overtenking da.
Noe annet jeg har blitt kalt er, planleggeren. Jeg planlegger alt! Omtrent ned til hvert minste sekund. Noe av dette har jeg så klart vært nødt til å roe ned på, jeg kan ikke planlegge alt lenger. Om jeg har en avtale, så kan du være sikker på at jeg kommer frem nøyaktig ett minutt før jeg skal, ettersom jeg har planlagt hele veien ned dit. Om uforutsette ting da oppstår, noe det veldig ofte gjør! Da skal jeg love dere jeg får et problem, og ender alltid opp med nærmest å jogge dit jeg skal, og kommer gjerne to minutter for sent..

Hvis du kunne velge kun EN drømmedestinasjon, hvor ville du dratt?
Det er vanskelig. Skulle gjerne sett hele verden. Men vil nok si frivillig arbeid med løver i afrika!

Hvis du skulle på en øy og kunne ha en ting med deg, hva ville det ha vært?
Kamera!

Hvor har du vært og reist? og hvor vil du reise?
Jeg vil reise over alt, men har ikke vært så mange steder foreløpig. Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, Gran Canaria, Bulgaria og England.

bl

03/20/13

Svar på spørsmålsrunde – # Blogg

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg opprettet min første blogg tidlig. Før bloggverden plutselig eksploderte, og alle hadde en blogg.
Det var vel mest fordi jeg var nysgjerrig, og jeg hadde piczo/home hjemmesider den gang det var populært. Blogg ble vel det nye stedet å dele tekster og bilder, selv om det var litt annerledes å plutselig skrive hverdagslige innlegg.

Hvorfor blogger du?
Grunnen til at jeg blogger enda den dag i dag, er vel fordi jeg enkelt og greit trenger ett sted å få ut litt frustrasjon en gang i blant. Det har også vist seg å være et nyttig sted for å dele/få informasjon om MS.
Jeg har lest igjennom innleggene her, og jeg ser at jeg i det siste har begynt å virke litt smågal ja, men som jeg alltid har sagt til venner, jeg klager ikke, jeg bare informerer på en humoristisk måte.
Jeg skal ikke påstå jeg ikke har tenkt tanken om å gi opp bloggen, men hver gang jeg så vidt er inne på den tanken så fylles kommentarfeltet opp av hyggelige ord, som virkelig gjør at husker hvorfor jeg bruker tid på dette her!

Hva liker du best med å blogge?
Som nevnt på spørsmålet over trenger jeg et sted å blåse ut damp, og til det er blogging flott.
Når man har en blogg blir man jo også kjent med nye mennesker, ser jo hvem som alltid legger igjen en kommentar, og det er jo hyggelig. Tilbakemelding på det man skriver er vel den viktigste motivasjonen for å blogge.

Hvor finner du inspirasjon til bloggen?
Jeg er ikke bare en blogger, men også en bloggleser. Derfor finner jeg så klart inspirasjon på andre blogger. Men etter å ha blogget i så mange år går det mer eller mindre automatisk. Tlf min er full at notater av ting som plutselig popper opp i hodet mitt, som jeg føler kan bli gode blogg innlegg. Når det er sagt, så er forhåndslagring min beste venn i bloggverden. For det er ikke hver dag jeg er i form, eller er helt blank. Da er det kjekt og bare kunne gå inn å trykke publiser.

Hvilke blogger leser du fast?
Dette er nesten fælt å innrømme, men den listen over faste blogger jeg leser begynner å bli skummelt lang.. Pust inn pust ut, Ok here we go.. Jeg MÅ lese Ida Wulff, Kristina Andersen, Fotballfrue, Ulrikke Lund, Cath in the City, Lene Orvik, og Livingdoll. Ellers leser jeg kjapt igjennom TCMN, Sophie Elise, Lars Tangen, Jula Nyland, Kissie, Fashiondiaries, Linni Meister, I hate blonde, og Nette Nestea.
Moro at omtrent alle disse har samme annonsører, og reklamerer for de samme produktene da, høhø..

Hvilke bloggere leser du?­­
I tillegg til de faste jeg nevnte følger jeg også en del utlandske bloggere som jeg titter innom en gang i blant.
A beautiful mess, a pair & a spare, Atlantic – Pacific, Peace Love Shea, Elin Kling, The Blonde Salad og The Glamourai.

Favoritt blogg?
Min favoritt blogg/ blogger har alltid vært og kommer nok alltid til å være Ida Wulff. En av de få usminkede toppbloggerne, hvor tekstene ofte kommer rett fra levra og er lett å kjenne seg igjen i, med en passe dose galskap. Liker’e!

Hvilket kamera har du?
Dette er kanskje ikke noe en blogger skal innrømme.. Men jeg har blitt så dårlig på å ta gode bilder til bloggen. Speilrefleksen ligger å støver ned inni hylla her, og jeg bruker oftest mobilkameraet. Selv om ikke kvaliteten er så aller verst, så shame on me! Har begynt å bli flinkere til å bruke kompakt kameraet i alle fall. Kan bare overføre bildene til tlf, og derfra laste de rett opp på bloggen. Ahh apps dere!
Sony a300 & Samsung WB15OF
wpid-20130319_164343.jpg

03/12/13

Spørsmålsrunde

Siden jeg har startet vårrengjøringen her kommer jeg nok til å være opptatt med det de nærmeste dagene. Så hvorfor ikke kjøre i gang en spørrerunde, siden jeg uansett ikke kommer til å ha noe fornuftig å skrive om.

Her er forresten bilder fra gamle innlegg jeg aldri har publisert, vårrengjøring på alle kanter vet dere.
gbi12
Hva vil du spørre meg om?  Avsluttet

10/18/11

Chunky; Hva ville du brukt det sammen med?

Fikk et spm på Chunky innlegget, om hva jeg ville brukt det sammen med. Og som den flinke bloggeren jeg er, så skal jeg vise dere hva jeg har kombinert det med, de to gangene jeg har brukt det.
Første gang jeg brukte det var på byen, men derfra har jeg ikke noe bilde av det på (ok,det har jeg,men ikke som jeg vil vise til hele verden!).
Andre gang ble det brukt i barnebursdag, til en litt annerledes stil. 

08/5/11

Svar på spørsmålsrunde #8 – MS

Kan du fortelle litt kort om hva MS er og hvordan du lever med det ? :)
MS er en kronisk sykdom i det sentrale nervesystemet, ryggmargen og hjernen. Altså en nervesykdom, ikke muskelsykdom som mange tror.
Multippel Sklerose betyr “mange arr”, fordi man får arr, eller flekker i hjernen/ryggmargen.
Det finnes 3 forskjellige grader, etter hvor aggressiv sykdommen er, jeg har heldigvis den minste graden.
Man kan få/får altså betennelser i deler av kroppen, prikking, lammelser, balanseproblemer, er svimmel, synsforstyrrelser, og problemer med finmotorikken.
Det mange ikke vet er at det også følger med en kronisk tretthet, og smerter. Så den er ganske lik sykdommen ME.
Det finnes ingen behandling, men det finnes bremsemedisiner, de gjør ikke ting bedre men skal forhåpentligvis forhindre sykdommen i å utvikle seg videre. Disse medisinene er dessverre sprøyter, som skal tas hver dag, hver 2 dag, eller èn gang i uken. Jeg bruker de som tas hver 2 dag.

Hvor lenge har du hatt MS?/ Når fikk du diagnosen?
Nøyaktig hvor lenge jeg har hatt MS er det ingen som vet. Men jeg hadde en gang kyssesyken og ble aldri frisk igjen. I løpet av årene ble det bare verre og verre. Diagnosen fikk jeg i desember 2009.

Jeg lurer på en del om MS, og hvordan det har vært for deg å få sykdommen.
Hvordan merka du først at du var syk?
At det var galt var noe jeg hadde visst i mange år. Men jeg hadde en lege som ikke tok meg på alvor, og behandlingen han anbefalte for alt var trening, og vektreduksjon. For jeg var jo bare en hypokonder.
Det jeg alltid har sliti mest med er den kroniske trettheten, og jeg merket at jeg orket mindre og mindre. I tillegg til at jeg hele tiden hadde vondt ett eller annet sted.
Det som gjorde at jeg fikk diagnosen, var en betennelse på synsnerven. Mistet synet på det ene i øyet. Da ble det MR og spinalpunksjon som gjorde at de fastslo at det var MS.
Så det var deilig å få en diagnose, til tross for at jeg gjerne skulle hatt en litt mindre alvorlig en.
Den kom jo på ett veldig dårlig tidspunkt i livet, og jeg måtte slutte på skolen, og i stedet prøve å lære meg hvordan jeg best mulig kan leve med sykdommen. Jeg har fortsatt mye igjen å lære, men jeg begynner å kjenne symptomene godt nok til å vite når nok er nok nå.
Jeg er i allefall veldig glad jeg er den type person som ikke trenger å feste hver helg, eller alltid være med noen, for da tror jeg det å takle denne sykdommen ville vært mye verre.

Hvordan har den påvirket hverdagen din?/Hvordan fungerer du i hverdagen?/Til hvilken grad merker du at du har MS?
Det har vært perioder hvor det har vært ille. Hvor jeg har hatt så mye smerter at jeg ikke har klart å sove om kvelden. Men etter jeg byttet over til lavkarbo vaner, har nå de fleste smertene dratt sin vei. Fatiguen (kroniske trettheten), den kommer og går periodevis. Så enkelte dager har jeg det kjempe bra, og kan nesten glemme at jeg er syk. Mens andre har jeg problemer med og i det hele tatt komme meg opp av sengen.
Husarbeidet blir da så som så, siden jeg foretrekker å bruke den energien jeg har på noe som gjør at jeg føler meg glad. Men jeg har blitt flinkere til å ta ting med en gang, sånn at det ikke samler seg opp.
Jeg har ikke bare MS, men jeg har også ett ryggproblem (ett lenger ben enn det andre, og svak rygg), og jeg er verdens mest anspente menneske. Så dette påvirker jo også MS’en.
Hovedpunktet som gjør at jeg merker det til hverdags er jo disse pokkerns sprøytene jeg må ta, hver 2 dag. Jeg virkelig hater de, og enkelte dager kan jeg gå rundt og tenke på de fra jeg står opp, og bare psyke meg selv mer og mer ned.
Sprøytene gjør meg allergisk mot veldig mye, så jeg får ofte allergiske reaksjoner, hovner opp og får røde prikker. Så jeg må være forsiktig med hva jeg spiser, og hvilke andre medisiner jeg tar.
Nå om dagen er det ilingene som er det jeg merker mest, at kroppsdeler lett sovner, og at jeg får ”strekk” om jeg gjør brå bevegelser.
Får lett kramper i ribbeina, disse er kroppen min sin måte å si at jeg har gjort for mye på.
Så er det jo selvfølgelig attakkene, hvor jeg mister følelsen/får betennelse, men de kommer heldigvis ikke ofte..

Sånn sosialt så er det jo utrolig vanskelig å prøve å forklare situasjonen for andre, for de forstår ikke. Herregud jeg forstår jo nesten ikke selv, så jeg ser den. Men det er slitsomt og hele tiden måtte forklare, og begrunne. Jeg har forandret meg utrolig mye de siste årene. Jeg har ikke lenger energi til å finne meg i og hele tiden bli dratt ned av andre i hverdagen. Derfor har jeg tatt et skikkelig oppgjør og byttet ut b.l.a fysioterapeut, lege og tannlege.
Jeg var den type person som hatet og ringe til div. offentlige instanser. Skulle jeg ha en tannlege time kunne jeg be mamma ringe for meg, tlf skrekk rett og slett. Mens nå er det plutselig en del av hverdagen min, og jeg kan bable i vei til hvem som helst. MS’en har rett og slett gjort meg til en mye mer sosial person, så noe positivt har jo kommet ut av det.

Allergiske reaksjoner:

07/9/11

Svar på spørsmålsrunde #7 – Sminke

Hvilken sminke bruker du?
Jeg bruker ikke så mye sminke egentlig, mascara, concealer, og solpudder. Er veldig glad i å sette på falske vipper om det er noe spesielt.

Hva tenker du om dyretesting? Er du bevisst på det når du handler?
Jeg har veldig lyst til å svare ja. Men jeg skal være ærlig. Jeg synes dyretesting er helt forferdelig, men jeg har en vane av å bli så stresset da jeg står i butikken at jeg bare tar med meg det som ser bra ut, uten å tenke på hvilket merke det er.
Men jeg må få frem at jeg begynner å bli veldig bevisst på det. Jeg har ikke kjøpt produkter fra Isadora på ett halvt års tid, da en blogger opplyste meg om at de drev med dyretesting. (nå fant jeg akkurat Isadora på grønn liste, noen som vet hva som stemmer her?!)
Jeg prøver å bli flinkere til å tenke igjennom kjøpene mine, for jeg står jo ikke akkurat i butikken med listen over hvem som er dyrevennlige og ikke.
Prøver å holde meg til produktene jeg vet ikke er testet på dyr: Clinique, Lush, KMS, elf, H&M, MAC, OPI, og The Body Shop.


06/27/11

Svar på spørsmålsrunde #6 – Hår

Hvordan i alle dager klarer du å få så langt hår? Og det er jo kjempe glansfullt !!Takk for det, men lengden må jeg nesten takke rapunzel of sweeden for, selv om mitt eget er blitt rimelig langt nå. Jeg bruker clips. Men når det er sagt så behandler jeg det, og mitt eget hår med produkter fra Lush. Finnes ikke noe bedre for håret! Da jeg fikk clipsene, fikk jeg spydige kommentarer om hva som var det ekte håret mitt. Det jeg stod med i hånden, eller det kråkereiret jeg hadde på hodet..
Jeg har alltid slitt med håret mitt, det har floket seg på 1-2-3, og jeg har psoriasis i hodebunnen. Jeg har ikke brukt den psoriasis guffa i håret etter jeg begynte med Lush sine hårprodukter. Så lenge Lush finnes kommer jeg aldri til å putte noe annet oppi der!

Har du testet Lush?

06/16/11

Svar på spørsmålsrunde #5 – Filmer

Har du noen filmer å anbefale?
Å gjett om! Jeg ligger så langt bak meg blogginnleggene mine nå, at jeg aldri har kommet så langt som å legge ut filmene jeg liker lenger.

Life as We Know It

Katherine Heigl er jo en av favoritt skuespillerinnene mine. Og denne filmen gledet jeg meg til siden jeg så første glimt av traileren. Dette har blitt en av mine nye favorittfilmer, og den bare må sees!

Burlesque

Jeg er egentlig ikke så fan av slike sang filmer, men denne var knallbra!
Elsker Christina Aguilera, med Cher og Stanley Tucci i tillegg måtte den jo bare bli bra!

Get Him To the Greek

Aboslutt ikke min filmsmak, men måtte jo så den fordet. Og jeg tok sannelig feil av traileren (og min egen smak..). For det er sjeldent jeg ler så mye av en film som jeg gjorde av denne!

Letters to Juliet

Ahh, hva annet kan man si enn romantikk romantikk romantikk.

Eat Pray Love

En fantastisk film (og bok) om en fantastisk reise, både fysisk og psykisk.

Killers

Igjen er det Katherine Heighl som har hovedrollen, sammen med Kutcher som spiller en spion. Artig film!

Just Go With It

Elsker Aniston, og den nye Sandler er slett ikke verst. Kjempe søt film.

Love and Other Drugs

Tenk å finne en sånn mann! Fantastisk kjærlighetshistorie!

Date Night

Både artig og skummel, digger Steve Carell.

When In Rome

Drømmer om å dra til Roma, så elsker vel egentlig alle filmer som involverer det. Kjærlighet i roma, det må man jo like.

Salt

Kan vel ikke akkurat si jeg er en Jolie fan, men denne er faktisk veldig bra.

Sett noen av de?

06/9/11

Svar på spørsmålsrunde #4 – personlig del 2

Den beste boken du har lest?
Må si Millenniums triologien, bøkene som fikk frem lesehesten i meg igjen. De er fantastiske!

Den beste filmen du har sett?
Jeg er en film elsker, så her er det vanskelig å velge èn. Charlie og sjokoladefabrikken kanskje. Minner fra barndommen, og helt fantastiske farger!

Hva foretrekker du helst å lese? Hvilken sjanger?
Jeg liker bøker med litt drama og action, men er også glad i bøker som får frem latteren.

Hvilke typer filmer ser du aller helst?
Komedie – Drama

Hvordan tror du årets eliteserie ender?
Hvilket lag heier du på?
Eliteserie, hva er det? Antar du mener fotball. Til tross for en haug fotball entusiaster som har prøvd å påvirke meg, har jeg aldri forstått meg på denne fotballen. Har blitt tvunget igjennom èn fotball kamp i mitt liv, hvor det ble 0-0, moro. Det nærmeste jeg kommer en fotball kamp, er at jeg hører bråket fra godset kampene på hjemmebane, og som jeg elsker å høre de synge og hyle der nede du..
Så heia den som vinner!

Hva ditt beste minne fra 2010?
Oi.. Hva skjedde i 2010, beklager men gullfisk hukommelsen min klarer ikke huske èn ting jeg har gjort i 2010..

Hvis du kunne få ett ønske oppfylt, hva hadde det blitt?
Hmm.. den var vanskelig, det er så mye man ønsker seg. Så klart å bli kvitt denne sykdommen, men det er det dessverre liten sannsynlighet for. Men ønsker at den holder seg som den er nå, så jeg snart kan fortsette med fremtidsplanene mine.

Hvis du skulle på en øde øy og bare kunne ta med tre ting, hva ville du at tatt med deg??
Kamera, telefon og en bra bok

Har du noen planer for sommeren?
Det har vært frem og tilbake om jeg har skullet til Nord Norge i sommer eller ikke, men de planene er avblåst, så har ingen spesielle planer nei. Det er vanskelig å reise utenlands med tanke på medisiner osv, styr!

Hvor kunne du aller helst tenkt deg å reise på ferie?
Jeg er den type person som gjerne skulle dratt verden rundt. Ikke den som liker å dra på disse sydenturene hvor du møter på naboen, om dere skjønner hva jeg mener.
Har lyst til å oppleve nye kulturer, og se verden rett og slett.

Kan du si 3 ting om deg selv som vi aldri ville gjettet?
Nå kommer dere med vanskelig spm her. Jeg synes jeg er veldig åpen på bloggen, så det er vel ikke så mye jeg holder skjult?
Hmm.. Kanskje at jeg er tante til 8 stk? 7 jenter og 1 gutt. At jeg ble ferdig med feste perioden min allerede tidlig i tenårene, og at jeg hater at alle i omgangskretsen min er så opphengt i å dra på byen og drikke hver helg.