07/30/14

Nanana Batman

En av de dagene. Hvor formen tilsier at det er lov med en daffedag hjemme, å bare ikke gjøre noe.
Kle på seg batman klærne, å late som man får magiske superpowers.

Opprinnelig hadde jeg oppstart med Tecifidera forrige uke, men formen tilsa at jeg måtte utsette det til denne uken. Nå har jeg fått påvist en uvi, så jeg får ikke lov til å starte før jeg er kvitt den. Typisk.
20140608_231750

06/9/14

Gårsdagens antrekk

Jeg har vært skikkelig sløv med å fjerne sminken denne uken så at jeg ikke ser ut nå er min egen feil. Jeg har jo slitt noe fryktelig med huden det siste året.

Noe jeg har pleid å bruke er basiron, men de siste gangene har jeg merket at huden min ikke er så kjempe glad i den, den har på en måte utviklet seg til å bli døden for ansiktet mitt. Det fikk jeg smertelig erfare da jeg våknet i natt av at ansiktet mitt brant. Jeg måtte bare løpe på badet, slenge på en skrubb å få greia av. Da jeg så meg selv i speilet da jeg stod opp i dag fikk jeg sjokk. Allergisk reaksjon uten like. Det var/er så ille at det er ikke tale om at dere får se bilde av det engang. Vi snakker bbt howards peanut scene ille.

Jeg har vært så hoven at det har vært vanskelig å se i dag, men det starter å roe seg ned nå. Selv om jeg enda er litt hoven, knall rød, og må motstå trangen til å krafse meg til blods hvert minutt.

I stedet kan jeg bilder av gårsdagens antrekk med dere. Var en tur i Sande igjen å måtte jo benytte anledningen til å lufte den nye kjolen min. 
image

image

05/27/14

Lørdagens bryllups antrekk

Jeg kom aldri så langt som å få lagt ut dette på søndag, og i går startet dagen med en mindre hyggelig nyhet så jeg tok med meg en bok ut i solen i stedet. Men her er det.

Jeg bestilte denne kjolen fra kina igjennom ebay. Jeg har alltid lurt på disse fine kjolene der, men ikke hatt noen anledning til å få brukt de. Men denne gangen tok jeg sjansen. Og vel, da kjolen dukket opp var den ikke akkurat passende. Den var for stor i fordelene, og for liten over rumpa. At en kjole er for stor i fronten for meg er ikke vanlig. Så da måtte min mor frem med symaskinen og fikse både her og der, så ble den passende til slutt! 
image

image

image

03/7/14

Dagens antrekk

Nå har jeg kommet meg hjem ifra barnebursdag, hvor jeg har lekt med barbier. Jepp, sånn går det når man gir en 5åring barbie med garderobe, da må man være med å leke.
Det ble litt stress under påkledningen i dag, så slang bare på meg sort, sammen med min nye mint grønne cardigan. Hvorfor jeg ser så sliten ut, det er muligens for jeg måtte opp allerede 8 i dag tidlig. I morgen skal jeg sove lenge, før tornadoen M slår seg ned på søndag. 
image
wpid-screenshot_2014-03-07-21-45-24.png

02/7/14

Gårsdagens antrekk

Det er rart hvordan hjernen fungerer. Plutselig gjenkjenner du en lukt du ikke ante fantes lagret der inne, men det å huske at nøklene dine ligger på fanget når du reiser deg opp, eller hvorfor alarmen ringer, nei det er det ikke lagret.
Ja, så holdt jeg på å miste nøklene mine igjen, eller jeg gjorde faktisk det, men det ble oppdaget.

I går var jeg hos verdens søteste lille mann, fadderbarnet mitt. For han hadde nemlig ikke fått julegavene sine enda, siden han befant seg i et annet land hele desember. Så da fikk jeg luftet både ny kjole, og og ny jakke. Dere aner ikke hvor mye jeg har lett etter denne jakken. Den forsvant fort som fy på nettsiden, og kom aldri inn i butikkene. Derfor var gleden stor da jeg plutselig oppdaget at lageret var fylt opp på nytt, da måtte den jo bare bestilles!
20140206_164153
20140206_164831

02/5/14

Upostet antrekk

Herregud, har jeg ikke klart å poste det her engang? Gir meg over av meg selv og denne hukommelsen. Dette er ihvertfall antrekket jeg hadde da jeg var i Flå før jul. Ja det er mørkt, men det var tross alt en begravelse..

I dag var jeg oppe og spratt lenge før jeg pleier. Jeg rakk til og med å få med meg god morgen norge, sist var vel i to tusen og aldri. Kunne til og med få i meg frokost, og bruke en halvtime på å lage den mest kompakte fiskebeinsfletta jeg noen gang har laget. Februar er visst en ny start på årets forsetter *tommel opp*

SAM_2790
SAM_2794 SAM_2803

12/26/13

1 & 2 juledag

I går var den tradisjonelle kalkun og stuffing dagen. Opprinnelig er jo i dag laksedagen for oss, men i år er det forandring i alle tradisjoner gitt. Planen min om å bruke dagen på å rydde litt, forsvant da niesene mine i går overtalte meg til kino i dag. Som jeg forresten holdt på å ikke rekke. Jeg forsov meg nemlig i dag jeg, ble vekket av Luna 10 min før jeg ble hentet, Herrejesus. Da var det bare å slenge på klærne som lå nærmest, øyenbryn og litt concealer før jeg løp ut døren.
Vi så Frost/frozen, ingenting slår Disney filmer i julen, man blir aldri for gammel for Disney! Og den var fin denne og, minnet veldig om to på rømmen. 
1251213
251213 SONY DSCwpid-20131226_160231.jpg

07/1/13

Familie tid

Japp, det er liv i meg! Føler jeg har blitt så flink til å oppdatere instagramen, men ikke bloggen. Iallefall ikke med annet enn forhåndskrevede innlegg. Men nå er det tomt for det og, så nå må jeg nesten komme med noe bedre.
Min bror og hans familie befinner seg på denne kanten av landet om dagen, så i går var jeg oppe hos mamma jeg og. Hjemmelaget pizza og sene kvelder på verandaen på sommer, sånt man savner når man flytter ut.
Akkurat nå sitter jeg her og har en skikkelig krangel med meg selv, jeg orker ikke sminke meg, men jeg orker heller ikke se ut som et troll. What to do? Kanskje ta på seg en maske? Neida.. Joda..

image
wpid-20130630_143856.jpg