11/11/19

Mathallen

I går tok vi turen til mathallen, for bursdagsfeiring. Seriøst, dette var den niende bursdags feiringen siden vi kom hjem fra ferie, det er vilt!
Jeg har drømt om å dra i mathallen i flere år, men vi har liksom aldri bare kommet så langt. Hver gang vi er i Oslo har vi jo et show, og en tidsplan som ikke får det til å gå opp. Speaking of, jeg fikk knabbet et par billetter til Elton i dag! Faktisk Celine den dagen de slapp også, flaks!
Mathallen ble litt skuffende, så det var trist. Men sånn blir det vel fort med så store forventninger.. Men spennende’lell. Neste besøk tenkte vi kanskje presse inn pascal, dit har vi nemlig heller aldri kommet oss.

11/7/19

Juleforberedelser & Tett i toppen

Hei, og god torsdag. Jeg har så smått, eller.. la oss være ærlig.. jeg er ganske godt i gang med juleforberedelsene. Til tross for det skal gresskarene få stå fremtil thanksgiving, altså.
Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet, nok en runde, så jeg har hatt dotter i ørene i hele dag. Da var det jo flaks jeg rakk å raske ut som en tornado på kjøkkenet først da, så rotet bare kan stå der å irritere meg til jeg er frisk, ooooorrrrrrker ikkeeeee!

11/4/19

Prosjekt kjellerstue

Hei fra et nyvasket hus!
Denne gang ikke av vaskedamen, men yours truly. Antar det har vært noe miskommunikasjon der, siden hun ikke dukket opp i dag. Da var det bare å brette opp erma å ta saken i egne hender, jeg lever tross alt ikke i et instavennlig hus som ikke brukes, hehe, så her var det bare å vaske ned mens rotet var vekk!
Beviset på dette ser dere kanskje under. Kjellerstua står mer eller mindre stille i prosessen, en jobber overtid i heimen, og jeg venter bare på at hvert lag med maling på trappen skal tørke. Nå er jeg seriøst på strøk fire, så en runde til… da får det være nok. Det er sååå kjedelig når resten av prosessen bare står stille, frem til den forbaskede trappa er ferdig, jaaaajaaaa.. det blir nok bra til slutt, hilsen hun utålmodige som blir litt stressa i sjela av dette oppussingskaoset.

11/3/19

Første snøfall

Det var helt fantastisk å våkne opp på hytta i dag tidlig, til en heidundrende snøstorm som føyk utenfor vinduene. Jeg kjenner det kribler i julegleden allerede, og 24-7 jul måtte selvfølgelig stilles inn på radioen mens vi vasket oss ut. Er det innafor å begynne julepyntingen snart, eller?

10/31/19

Happy Halloween!

Heisann der, på månedens siste dag.
Timene i dag har dessverre bare flydd fra meg, jeg hadde håpet å få litt mer ut av dagen, men sånn er det. Jeg har holdt på med et juleprosjekt, så jeg har rotet ned hele kjøkkenet, og i samme slengen vispet jeg sammen marengs til litt halloween snacks. Skjelett bein, og gresskar! Lett å vispe sammen, om en er i siste liten, og dekorativt. Se forresten hvor søte marsipan gresskarene ble. Jeg kjøpte en liten form tidligere i høst, som jeg bare måtte teste ut.
Sjekk forresten ut halloween for et par år siden, hvor jeg stelte i stand tidenes treats her!

Nå skal jeg spise samme middag for 3 dag på rad, mannen er nemlig på overtid på 4 dagen, før jeg må ta tak i kaoset jeg har laget, aff..
Happy hallowen!

10/28/19

Julestart og show

I helgen tok vi en tur på Latter for å se Fra æ til å. Jeg må ærlig si at showet var noget så der satt sammen, men absolutt festlig.
Jeg kan ikke tro jeg allerede har begynt på julegaver alt, ikke bare begynt men at jeg er veldig veldig godt i gang med innpakkingen allerede! Yessss… Jeg føler vel at jeg har mye å ta igjen i år, etter fjorårets stress med en på krykker i hus, så denne desember håper jeg kan nytes med skikkelig skikkelig julestemning.

10/8/19

Winter Wonderland

Hei, i snøføyka!
Her kom det snø allerede i helgen, og det har lavet ned i hele dag, iiiik. Jeg kan ikke annet enn å innrømme at jeg liker det, sånn skikkelig. Julemodus her i heimen begynner allerede i slutten av september, og snø gjør det jo bare enda bedre. Trenger dog kanskje ikke så komme så veldig mye snø enda, da vi venter nye vinduer om 2 uker, ehehe..

10/1/19

Bursdag, bryllup og hyttetur

Fredag var det duket for bursdagsfeiring. Vi endte opp i Tønsberg på kilden, før en digg middag på Taj Mahal, favoritten. Lørdag var det bryllup før vi reiste opp på hytta, og nøt mine siste bursdagstimer med Hallmark julefilmer på skjermen, fyr i peisen mens vi grillet marshmallows, mmm..
Innholdsrik helg med andre ord! Sånn ellers har jeg blitt skikkelig forkjølet, slår ikke feil på denne årstiden, krysser fingrene hardt for at det forsvinner raskt.

09/25/19

Elvelangs i Kongsberg

I helgen var vi en tur på arrangementet Elvelangs i Kongsberg. Stien rundt fossen var lyst opp av en milliard fakkelbokser, og forskjellige lys og lyd installasjoner. Høst stemning på sitt beste!

I tillegg var vi innom et par bursdager, eller ærlig talt så var det 5 bursdager som ble feiret totalt, deriblant min, hehehe.
Nå har jeg akkurat blitt ferdig med strøk nummer tre på taket nede, ting.tar.tid! Viktig å raske på før tannpinen slår inn her, har nemlig hatt rotfylling i dag, en time igjen, på bare fem minutter neste uke, så er forhåpentligvis dette marerittet over! Yessss.