09/17/19

Ut på tur

Hei der, allerede godt inne i en ny uke. Tiden flyr, og jeg rakk ikke å ferdigstille noen ferie innlegg for forhåndspublisering før helgen. Jeg skal innrømme at denne penicillin kuren tok mer knekken på meg enn planlagt. Eller var det kanskje det å komme hjem til kalde Norge som ikke gjorde skrotten godt, helt sikkert en kombinasjon. Jeg har i hvertfall ikke vært helt i form siden jeg kom hjem. Huset er totalt kaos. Her er det jo røsket ned og snudd opp ned på flere rom. Satser på at det ferdige resultatet blir bra, da! Fredagen tok vi beina fatt og det ble en tur ut i skog og mark. Dessverre ikke den lengste turen, grunnet formen, men litt er bedre enn ingenting.

09/12/19

Tilbake til hverdagen

Hei hei, her sitter jeg langt nedi penicillin esken. Tirsdagens tannlegetime gikk ikke så bra, og det viste seg som fryktet at jeg fikk en skikkelig betennelse i denne pokkers tanna. Det første jeg gjorde da jeg kom til Santorini var nemlig å knekke tanna. Fikk den tettet igjen, krysset fingrene for at det holdt til jeg kom hjem, men neeeeida. Siste kveld i Santorini satt helvete i gang, og jeg endte med å starte på rotfylling i Kos. Hjælp!
Nå er det altså en uke med penicillin før jeg må starte på nytt. Gud bedre. Jaja, da har man testet greske tannleger også! For en klinikk jeg snublet over i Santorini sier jeg.. Den skulle jeg gjerne pakket med i kofferten og tatt med hjem! Hi tec ganger tusen, og så profesjonelle!

I dag har jeg startet så smått med trening igjen, og det ble en liten tur på mølla. Litt er bedre enn ingenting, si.
Jeg er trist over at eplene på epletreet ikke er brukenes i år heller, de eneste som ser bra er fra det nye treet, som vi plantet i sommer.
Nå må jeg få på meg noe annet tøy, i dag skal det handles materialer, yessss!

09/9/19

River ned kåken

Vi kom hjem i helgen, etter et par uker på reisefot. Resten av reise innleggene er på vei, forresten.
I to døgn har vi vært hjemme, og vi har rukket å endevende kåken. Før vinteren kommer står det 500 ting på planen. Vi har røsket opp taket og rommet under trappa i kjellerstua, den skal nemlig pusses opp. Og vi har røsket ned en del av veggen i tv stua, da den skal isoleres og lages tykkere, yess! Ting skjer.
Nå har jeg for sikkerhets skyld også tømt ut hele kofferten i spisestua her, så hjælp..! Nå må jeg straks løpe ut døren for å hente Mazdaen, den har vært på eu kontroll, krysser fingrene der, for tannlege regningen blir visst høy denne høsten, ha.ha.

07/2/19

Full rulle

Endelig er første del av verandaen klar. Boblebassenget er på plass igjen, og vi skal få hentet nytt utemøbel sett etterpå. Ting kommer sakte men sikkert i orden. Tenkte også jeg skulle lage en ny ute lampe ala KA, der ute. Eller.. jeg sier mål og mannen kapper og skrur, hehehe.

Har fått ordnet en del til både hytte og nyinnflyttede de siste dagene, så nå skal jeg ta en liten pust i bakken, mens jeg mentalt forbereder meg for flyttedag om noen timer.

06/30/19

Tid for hage

Hei, lenge siden sist! Med sommeren som kom ble det brått hundre ting å gjøre her hjemme. Alt vi har startet på uten å få fullført. En hetebølge av en sommer og bryllup gjorde sitt. Men nå er kantstein, trær osv på plass! Malingen derimot.. herregud. Ikke en gang til! Vi er enda ikke 100%, og jeg aner ikke engang hvor mange malingspann vi har tømt nå.. Neste gang blir det en innleid hjelp til det, for å si’rre sånn..
Det begynner å bli så fint her nå, huset er straks ferdig malt, gresset begynner å komme igjen, nye planter, busker og trær plantes.. Selv bedet foran huset er på plass nå! Nå gjenstår bare jobben med å fylle det opp, noe jeg hadde planer om å dra ut å handle inn til straks. Været derimot er ikke helt enig, så vi får håpe det snur iløpet av noen timer. Knallfint til lyn og torden på 2 min, ahh norsk sommer.

06/4/19

Streetfood og livet

Heisann sveisann!
Jeg har tatt meg første treningsøkt siden forrige helg, da jeg dro med meg bestissen opp til fossen. Hverdagen er så hektisk at blogg, trening og alt som er unødvendig om dagen, ikke er helt lett.
Søvnrytmen min er virkelig ute å kjører etter det ble lyst, og jeg våkner som den morgenfuglen. Problemet med fatiguen er jo at jeg er helt kjørt innen barnetv tid. Kombinasjonen med dette, hjelp med salg hos svigers, oppussing på hytta, og hagearbeid hjemme, gjør meg litt ute å kjører i skrotten. En ting om gangen, phew.

På søndag var vi en tur i drammen for å teste digg mat fra streetfood vogner, og pizzaen dere.. herre.. Det er den beste italienske pizzaen jeg har smakt, i Norge! Langt noe annet enn den jeg spiste på Olivia for et par helger siden, den smakte ikke noe. Gjorde forsåvidt ikke lasagnen jeg spiste der i høst heller, men det er en annen sak..

05/19/19

Hipp Hipp

Hei, tjolahei. Håper dere alle har hatt en fin langhelg, og 17 mai?
Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært så vanvittig lite gira på 17 mai i år, at jeg gikk med vondt i magen hele dagen før.
Opp tidlig, krølle ulla, sminke, finne tøy, reise, se tog, se mer tog, spise middelmådig mat, reise litt til, kaker, før man reiser hele veien tilbakers. Nei, nei, nei. For nå har jeg i hvert fall sagt at dette ble siste året, med dette som fast plan. Neste år ser jeg frem til å våkne senere, ta en tur til min egen by, spise god mat, og en rolig dag rett og slett. Det blir liksom ikke bare kos, når du er på farta i over 12 timer, heller. Men la oss ikke være mer negative nå.. Sjekk den frokosten! Den bestilte jeg i forveien fra morgenlevering, herre så kjekt. Skal definitivt bruke de flere ganger, hilsen en skikkelig mårragretten, hakke lyst på no til frokost, type.

05/13/19

It’s been a long time comin’

I november 2009 skulle turen gå til London, og O2 arena. Showet var selvsagt WWE, og jeg og reisepartneren var super gira. Natten før endte jeg dessverre på legevakta, med en historie vi alle vet endte, 2 uker etter fikk jeg diagnosen MS. Turen ble selvsagt avlyst, og en skikkelig mølje da jeg skulle reise med andre, med forsikrings erstatninger og tjohei. Bitterheten over å misse showet har vart siden den gang, men muligheten har aldri vært der, siden. Tenk at det i år er 10 år siden!

Dere kan tro jeg var raskt ute med å sikre meg billetter da det ble kjent at WWE kom til Norge, og det samme med skuffelsen da de avlyste, og satt opp nytt show et halvt år senere. Men dere! I GÅR VAR ENDELIG dagen her!
I dag syns jeg ikke selve greia er like spennende, veldig mye drama og så mye fake, men opplevelsen..Aj aj aj.
Jeg trodde ikke det var superfans i Norge, men der tok jeg feil. Snakk om gira folk! Nesten så jeg har lyst til å en dag ta en tur over dammen for å se et show på hjemmebane også, nesten.
En skikkelig bummer var selvagt at line up’ne ikke stemte, hverken Ticketmaster eller WWE sine egne sider. Ikke annonser med godbiter dere ikke kommer med, liksom.. haaaallo. Men Kofi Kingston var i det minste med, en av mine gode gamle jeg så på.
En opplevelse, det er sikkert og visst!

05/6/19

Fossejakt

Hei, der langt etter påske! Jeg skal innrømme at jeg faktisk har prøvd å få ut noen innlegg her siden sist, men i video form noe som skulle vise seg å ikke være enkelt. Påskevideoen klarte jeg slette, så den kommer nok aldri, men fossen skal jeg prøve få ut. Den er faktisk ferdig, men de siste klippene bare flimrer, grr. Men alt til sin tid. I mellomtiden får jeg få slengt ut noen bilder, herre min hatt for et vakkert sted! Her badet vi i fjor, men nå var det så store vannmengder at dette ikke ville vært mulig.

Jeg burde tatt meg en tur ned på trimrommet i dag, men det er faktisk så kaldt at jeg tror det utsettes litt, brr. Hvor ble det av sommeren?