01/20/20

Liv i leieren

Denne helgen gikk ikke heeelt som planlagt. Jeg våknet opp til en stor vanndam på stuegulvet på fredag, vannlekkasje, jippi! Så nå er det bare å vente på at forsikringsballen skal rulle videre før vi finner ut hvor stor skaden er, herlig herlig.
Så i stedet for alene hjemme helg, med bare avslapping på planen, ble jeg med bort til svigermor for å se på oppussing. Da fikk jeg endelig litt tid til å ferdigstille litt blogg innlegg igjen, også.
På kveldstid har vi hatt bad boys maraton, og avsluttet helgen med et kinobesøk for å se den siste. Absolutt verdt å se, for å si det sånn.

01/2/20

Happy New Year

Jeg stelte i sammen en digg lunsj, ellers så må jeg innrømme at vi stod over nyttårsaften i år. Det ble film maraton på tv, pysjen ble dagens pene antrekk, og take out ble dagens middag. Det blir litt sånn, etter en hektisk jul at nyttårsaften går litt i meh.. orker ikke, gidder ikke boka. Men med en her i huset som ikke har hatt juleferie for første gang på 15 år, var det deilig å ha to fulle dager til å gjøre ingenting.

12/28/19

Romjul

Første juledag var det duket for den vanlige julemiddagen hos mamma igjen. Kalkun, medister, og stuffing.
Jeg pakket med meg bean boozled i veska ned dit også, til både misnøye og glede, hehe. Andre juledagsmiddagen droppet vi i år, og tok heller en rolig dag hjemme med mrs Doubtfire på tvn, og julestrømpene i sofaen. Viktig å prøve å få hus, og energi på stell igjen før hverdagen er i gang igjen, si!

12/26/19

Lille julaften

Lille julaften forsvant i en rasende fart. Jeg startet dagen med å fylle julestrømpene, og henge de på peisen, med the Holiday i bakgrunnen. Tror dere ikke det begynte å lave ned snø utenfor, mens jeg holdt på med dette? ååååå! Skikkelig julestemning!

Dagen ble fortsatt med den siste gave utvekslingen, gravbesøk, og jeg fikk smelt sammen noen blomstergrupper. Det ble en sen kveld her hjemme før huset ble ferdig til jul, for å si det sånn. Er det nå jeg skal si neste år, blir det andre boller?

12/26/19

Jul i Vinterland

Tradisjonen tro, så kom jammen de siste dagene å beit meg i rumpa i år, også. Det er merkelig at man aldri klarer bli ferdig før, og at alt blir så hektisk at du må løpe rundt til siste time.

Bittelille julaften tok vi med oss svigermor med følge til jul i vinterland i Oslo. Vi var jo i Oslo tidligere i desember, men da rakk vi dessverre ikke innom. Det vi da rakk innom, både den gang og nå, var oslo streetfood. Herregud, mums. De har så mye digg!
Det ble en fin tur, med skikkelig skikkelig julestemning, før det siste maratonløpet her hjemme begynte.
Nå gjenstår det bare å rydde bort alle bevis etter julekalaset, vi snakker sekker med innpakningspapir, og et tonn med oppvask 🙃

12/22/19

Årets julebakst er i boks. Vi avsluttet det hele med pepperkake gensere, og hjerter til julestrømpene på peisen.
Serina, karamell, hallingsnipp, brente mandler, vaniljekjeks, gule bomber og pepperkaker ble det i år. Phew. Det har gått hardt for seg på kjøkkenet i desember, med andre ord. Nå har vi vært vår siste helg på hytta for i år, pakket sakene og vendt snuta hjem, for å gjøre klart for de aller siste forberedelsene til den store dagen!

12/21/19

Gled en som gruer seg til jul

I år igjen dundret disse ned i postkassen i siste liten. Neste år dere, da skal disse være på stell så de kan deles tidligere, enn 3 dager før julaften. Det er fremdeles ikke for sent å bidra, bare klikk her ,for å komme til kirkens bymisjon :)