12/27/19

Årets julebøker

Jeg innser nå, at jeg ikke rakk halvveis igjennom bok nummer to engang dette året. Adventspakten får ventes med å leses ferdig til 2020, for tiden og energien har bare ikke strukket til, rett og slett.
Men jeg kan på det varmeste anbefale dere “En eventyrlig julereise” av Corina Bomann. For en magisk julehistorie, denne hadde jeg ikke så innmari store troen på, men den overrasket.

10/26/19

Harvest Moon

Etter at familien hennes går konkurs, reiser en bortskjemt bykvinne til landet for å fikse opp en sliten gresskarfarm som faren kjøpte som investering, for salg.
Veldig lik storyline som julearven, egentlig. Men den er skikkelig skikkelig fin! Skal du snurre en høstfilm i år, bør det bli denne.

02/17/19

Central Intelligence

Helgen er ikke helt over ennå, eller? Om så kan du spare dette tipset til neste helg!

Dette er en av mine nye absolutte favoritt filmer. Vi så den på kino da den kom ut, og jeg har sett den en 10 ganger til siden den gang, haha.

Hart og The Rock spiller to High school elever fra hver sin side. Hart er skolens mest populære, og kåres mest sannsynlig til å lykkes. Han synes allikevel ikke han har gjort noe stort ut av livet sitt, da en invitasjon for en reunion dumper ned i posten. Plutselig får han en venneforespørsel fra Bob Stone, det tidligere mobbeofferet han sist så naken i gymsalen, og de bestemmes for å møtes for en øl. Før Hart vet ordet av det er han dratt inn i et nett av kaotiske tilstander, da Bob faktisk viser seg å være en CIA agent, beskyldt for å være skitten.

Lett underholdene film, definitivt. *WhatWhaaaat*

02/2/19

La meg fortelle deg hvilken film du ikke bør se i helgen..

Etter flere stikk om ønske etter å se Mission Impossible Fallout, tilbøy jeg å sette denne på skjermen i går. Oh boy, det er 2 og en halv time av mitt liv jeg aldri ser igjen, haha. Jeg er ihverfall glad vi ventet til den kom til leie på boksen, og ikke dro på kino for å se den.
Makan til dårlige action scener, stunts kan denne Cruise derimot.. men skuespiller ferdighetene… not so impressed. En film der du hele tiden ser neste steg, og ikke noe nytt. Rett og slett kjedelig. Mannen derimot, ikke enig. Men det skal vel kanskje ikke så mye mer enn action, våpen og dyre leketøy av biler, helikoptre og motorsykler, til for å underholde de.
Kommer det forespørsel om å se denne sier jeg bare, send de på guttekveld! Haha.

12/29/18

Julebøker


Hei, i denne romjulsnatten. I år er første gang jeg føler hele piffen går ut av meg, og er klar for å pakke vekk julen allerede 2 dag jul, men jeg har et par innlegg igjen å dele med dere før julen 2018 pakkes vekk. 
I desember har jeg lest noen nye julebøker, og jeg hadde vel håpet å være ferdig lenge før julaften, men den gang ei. Det skulle vise seg at en (to) av disse var så vanvittig lang at jeg kom jo aldri i mål, haha. 

En dag i desember, her har vi tidssynderen sjøl. Denne boka var så vanvittig lang, at jeg trodde aldri jeg skulle komme meg igjennom. Boka i seg selv var relativt fin, men kunne deeeefiiiiiiiinitivt vært skortet ned et drøss av sider. Han sa, hun sa, han følte, hun følte.. Nei, bare rett og slett for mye.. At denne boka gav noe særlig julestemning, nei. Absolutt ikke… Ikke kast bort desember tiden på denne, tommel ned! 
New York Christmas, Ååå denne dere! Forskjellige bilder av NY i julemodus, julesangtekster og juleoppskrifter, yes! 
Et julemirakel, heeelloooo! Noen er nødt til å lage denne som en Hallmark film, NÅ. En finere julebok skal du lete lenge etter, tommel opp, opp, opp!

Snøsøsteren, Årets store boksnakkis. Relativt fin, selv for oss voksne. Elsker konseptet med en luke (kapitel) pr dag, som en adventskalender. Kanskje litt mindre spennende i starten, men allikevel en tommel opp! 

12/23/18

12 Dates of Christmas

Sammen med Stealing Christmas er dette, desidert den fineste av alle de mindre kjente julefilmene.


A story that follows Kate, a young woman who after a horrible blind date on Christmas Eve, wakes up to find she is re-living that same day and date all over again.

12/22/18

Angels in the Snow

Her er det full rulle i den siste julefilm inspurten før julaften. Måtte julestemning komme! :)

Et foreldrepar i krise tar med seg barna på juleferie og får en leksjon i kjærlighet og respekt da de gir husly til en værfast familie.

Jeg vet det er delte meninger der ute, om akkurat denne filmen.. men jeg synes den er så fin, og har et fint budskap?

12/3/18

Raad, Annijor, Eller Sophie Elise?

Med så mange bøker av bloggere som har kommet ut i løpet av året, er det nok ikke enkelt å vite hvilken man helst skal ønske ligger under treet.
Jeg leste de i rekkefølgen de kom ut Annijor, Sophie Elise, og til slutt Raad. For min del vil jeg si Sophie Elise var bedre enn Annijor, mens Raad sin slo de begge. Kanskje litt urettferdig da Raad sin er skrevet av en annen forfatter, og kun fortalt, men historien hennes er absolutt verdt å få med seg.

12/1/18

I dag er det 1 desember! Alle store og små, åpne filmlukene nå!

Tenk at vi allerede er første dagen inn i årets mest magiske måned.
Jeg skal innrømme at jeg startet film tittingen for lenge siden, viktig å få med seg alt vettu! Så i år tenkte jeg å dele noen tips til mine favoritt julefilmer, som dere kanskje ikke har sett før.
Hallmark og de andre amerikanske tv julefilmene er virkelig undervurdert her til lands, og jeg er så glad for av tv 6 endelig har fått øynene opp for noen av disse fantastiske filmene.

Først ut er gårsdagens tv film, min favoritt av alle favorittene. Denne lette jeg faktisk etter i flere år før jeg fant den igjen i fjor, da det eneste jeg fikk opp ved søk tidligere var bad santa. Hvor irriterende er det ikke når du har så vanvittig lyst til å se en film, du bare klarer ikke huske navnet og finner det ei ved google søk heller, argh.

STEALING CHRISTMAS

Etter et mislykket forsøk på å rane kjøpesenteret sammen med partneren, ender Jack Clayton opp med å rømme byen for en liten småby. Her blir han misforstått som en bestillings nisse for et juletre utsalg, Jack tar jobben, mens han planlegger sitt neste slag, nemlig å rane byens bank. Men vil byens innbyggere endre hans syn på sine kriminelle vaner? 

 

Gikk du glipp av den i går, har du faktisk en ny sjanse i morgen kl 18.40, tv6 it is!