03/10/20

Islykt

Disse laget jeg til julaften, og de rakk på hengende håret å fryse. Dessverre kan jeg ikke si det samme for selve bruket på julaften, da de hadde kollapset innen kvelden var omme. Jeg har prøvd igjen siden, men med et vær som bikker fra minus til pluss før du rekker å blunke, har ikke dette vært sesongen for islykter. Men jeg ville allikevel tipse dere om å bruke gamle roseblader neddi, for det ble så fiiiint!

01/22/20

Fremdeles vinter

Til tross for at gatene er bare de fleste steder i landet, ligger snøen fremdeles i Kongsberg. Eller, snø og snø, is kan man vel kalle det nå. Jeg synes det er viktig å ikke kaste ut vinteren helt selv om jula må gå. Det er enda et par måneder til våren kommer, og jeg synes ikke det er helt innafor å dra frem pastell fargene enda.

Kan vi forresten snakke litt om dette pleddet her? Det koster skjorta, men jeg ser seriøst ingenting spesielt med dette annet enn merket. Ikke er det mykt, jeg skjønner.ikke.greia. Varmeteppet mitt derimot, som koster en brøkdel av prisen, er så mykt og digg som bare rakkern. Hilsen Ruth 75..

01/2/20

Happy New Year

Jeg stelte i sammen en digg lunsj, ellers så må jeg innrømme at vi stod over nyttårsaften i år. Det ble film maraton på tv, pysjen ble dagens pene antrekk, og take out ble dagens middag. Det blir litt sånn, etter en hektisk jul at nyttårsaften går litt i meh.. orker ikke, gidder ikke boka. Men med en her i huset som ikke har hatt juleferie for første gang på 15 år, var det deilig å ha to fulle dager til å gjøre ingenting.

12/21/19

Du grønne glitrende..

Er dere klare til jul?
Jeg vet sannelig ikke lenger, men treet er oppe og ferdig pyntet, gavene er pakket inn og jeg har nogelunde stell på alt, tror jeg. Jeg har vært såpass i ørska at jeg tok meg fri fra noen avtaler denne uka, bare for å prøve komme meg helskinnet igjennom stria. Det merkes på kroppen at det er jul, si!