01/2/20

Happy New Year

Jeg stelte i sammen en digg lunsj, ellers så må jeg innrømme at vi stod over nyttårsaften i år. Det ble film maraton på tv, pysjen ble dagens pene antrekk, og take out ble dagens middag. Det blir litt sånn, etter en hektisk jul at nyttårsaften går litt i meh.. orker ikke, gidder ikke boka. Men med en her i huset som ikke har hatt juleferie for første gang på 15 år, var det deilig å ha to fulle dager til å gjøre ingenting.

12/21/19

Du grønne glitrende..

Er dere klare til jul?
Jeg vet sannelig ikke lenger, men treet er oppe og ferdig pyntet, gavene er pakket inn og jeg har nogelunde stell på alt, tror jeg. Jeg har vært såpass i ørska at jeg tok meg fri fra noen avtaler denne uka, bare for å prøve komme meg helskinnet igjennom stria. Det merkes på kroppen at det er jul, si!

12/19/19

Julevinduet

Store hjemmelagde pepperkaker i stjerneform fyller det store vinduet i spisestuen i år. Først og fremst fordi.. jeg finner ikke igjen julekulene, som jeg vanligvis har der, ehe.. og fordi pepperkaker med sløyfebånd, hvor mer jul kan det bli. Jeg har faktisk siden fylt på med et par gullringer med cypress og bær også, julete!
I går hadde vi vaskedamen på besøk for julevasken, og om noen timer får vi besøk for å lage årets medisterkaker, til julaften. Nå nærmer det seg <3