12/8/19

Velvet

Disse har jeg brukt til årets adventsstake. Skal jeg fortelle dere en hemmelighet..? Jeg har ikke tent den enda, engang. Bedre lykke i kveld, si?

12/4/19

Kremmerhuset

Jeg eeeeelsker at årets juletre trend er den gammeldagse nostalgiske med riller, gull, glitter og stas! Dette glir rett inn i mitt overpyntede lille tre.

12/3/19

Juleprosjekter

Juleprosjektene mine begynner å nærme seg slutten. I år planla jeg virkelig i god tid, faktisk allerede før vi dro på ferie, i august! Denne desember skal nytes, med julebakst, julefilmer og duftlys og være en av de mest avslappende på lenge.
Det jeg dog har dratt i hus siden, er disse glass kulene. Jeg vurderte lage til dette i fjor også, men det ble for mye styr, men i år dere.. i år blir julaften hos oss, og dette blir så fint på bordet! Noen har kanskje hørt om ornamentini før?

12/1/19

Det er 1 desember i dag

Tenk at det er 1 desember alt! Jeg hadde store planer om å ha hele julehuset klart, men slik gikk det ikke i år heller. Juletreet er oppe, eller.. skal jeg si trærne. Og vi hadde pyntehjelp forrige helg. Denne helgen har vi tilbragt på hytta, så vi har i stedet gjort det juleklart her. Dette treet, de store vinduene.. jeg har ikke ord. Det er så fint!

11/7/19

Juleforberedelser & Tett i toppen

Hei, og god torsdag. Jeg har så smått, eller.. la oss være ærlig.. jeg er ganske godt i gang med juleforberedelsene. Til tross for det skal gresskarene få stå fremtil thanksgiving, altså.
Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet, nok en runde, så jeg har hatt dotter i ørene i hele dag. Da var det jo flaks jeg rakk å raske ut som en tornado på kjøkkenet først da, så rotet bare kan stå der å irritere meg til jeg er frisk, ooooorrrrrrker ikkeeeee!