11/26/19

Yankee adventskalender

I år valgte jeg å gå litt utenfor boksen da jeg valgte årets adventskalender. Etter to år på rad med rituals ble jeg ikke så imponert da jeg sjekket innholdet på årets. Det samme som jeg har mottatt tidligere.. Og, etter noen år har du jo funnet dine favoritter, og resten blir bare overflødig. I år, nok en gang, har jeg ikke planer om å stresse i julen. Så hva er mer digg enn en adventskalender fylt med duftlys i forskjellige jule/vinter dufter. Et lys pr dag, og en liten time til å puste ut i julestresset.

11/15/19

New Art

I sommer bestilte vi litt ny veggdekor. Jeg kom faktisk over kunstneren bak igjennom en fb gruppe, og var solgt med en gang jeg så Hjemreisen.
Sjekk ut Marte’s kunstloft på facebook!

10/24/19

Sephora Shopping

Selveste the holy grail med utenlands shopping, selvsagt måtte jeg innom Sephora på turen. Og denne gang hadde jeg allerede handlelisten klar, Kat Von D, Huda Beauty palett, og Highlighter fra Fenty. Jeg skulle gjerne hatt med meg en foundation fra Fenty også, men jeg er så fryktelig dårlig på å bruke flytende at jeg lot det være for denne gang, mineral pudder foundation i mitt hjerte.
Caolion Steam Packen var jeg bare heldig som fant, for denne var jeg faktisk på jakt etter, det er virkelig det sykeste jeg har prøvd innen alt.
Reviews kommer, selvsagt.

10/23/19

Turist shopping

Jeg tror dette er den ferie turen med minst handling jeg har vært på noensinne. Jeg dro nedover i god tro om at å finne en veske og smykker til turen ikke ville være noe problem, veeeeel… Hellas viste seg å være et fake designer mekka, og det var umulig å finne noe som helst, annet enn fake merch og overpriset kina juggel. Jeg fikk rasket med meg noe i siste liten, og jeg skal love dere at gleden ikke var stor da jeg innså at vesken jeg akkurat hadde kjøpt for operaen var en dårlig kopi av Gucci.. Seriøst..
Veldig fornøyd med øredobbene da, de fant jeg i en liten lokal sjappe i Santorini.

10/23/18

Manolo Blahnik Hangisi

Hei, se der! Disse skoene har allerede blitt vist på noen av bryllupsinnleggene her inne. Men det viser seg at jeg aldri har lagt ut det ordentlige innlegget om de. Sooom ble skrevet for ca akkurat et år siden, da jeg kom hjem fra Italia og Irland, kremt.. Vel gratulerer til meg som er et år sent ute, men her er de altså! I all sin skjønne prakt. Manolo Blahnik Hangisi. Mest sannsynligvis de dyreste skoene jeg noen gang kommer til å ha kjøpt i hele mitt liv.
Jeg var hele tiden fast bestemt på at om jeg fikk disse skoene kunne jeg gjerne ikle meg en søppelsekk. Kjolen var absolutt ikke viktig for meg, men det var desidert skoene.