12/9/19

Be a Griswold

Denne t-skjorten var faktisk en feilbestilling. Noe må åpenbart ha skjedd, da jeg hadde en hallmark versjon oppe, men da bestillingen ble fullført var det plutselig denne jeg hadde bestilt. Shit la gå, t – skjorten kom i posten og jeg kan ikke si annet enn at den er både stygg og kul samtidig. Og ikke minst, så vanvittig behagelig!

11/26/19

Yankee adventskalender

I år valgte jeg å gå litt utenfor boksen da jeg valgte årets adventskalender. Etter to år på rad med rituals ble jeg ikke så imponert da jeg sjekket innholdet på årets. Det samme som jeg har mottatt tidligere.. Og, etter noen år har du jo funnet dine favoritter, og resten blir bare overflødig. I år, nok en gang, har jeg ikke planer om å stresse i julen. Så hva er mer digg enn en adventskalender fylt med duftlys i forskjellige jule/vinter dufter. Et lys pr dag, og en liten time til å puste ut i julestresset.

11/15/19

New Art

I sommer bestilte vi litt ny veggdekor. Jeg kom faktisk over kunstneren bak igjennom en fb gruppe, og var solgt med en gang jeg så Hjemreisen.
Sjekk ut Marte’s kunstloft på facebook!

10/24/19

Sephora Shopping

Selveste the holy grail med utenlands shopping, selvsagt måtte jeg innom Sephora på turen. Og denne gang hadde jeg allerede handlelisten klar, Kat Von D, Huda Beauty palett, og Highlighter fra Fenty. Jeg skulle gjerne hatt med meg en foundation fra Fenty også, men jeg er så fryktelig dårlig på å bruke flytende at jeg lot det være for denne gang, mineral pudder foundation i mitt hjerte.
Caolion Steam Packen var jeg bare heldig som fant, for denne var jeg faktisk på jakt etter, det er virkelig det sykeste jeg har prøvd innen alt.
Reviews kommer, selvsagt.

10/23/19

Turist shopping

Jeg tror dette er den ferie turen med minst handling jeg har vært på noensinne. Jeg dro nedover i god tro om at å finne en veske og smykker til turen ikke ville være noe problem, veeeeel… Hellas viste seg å være et fake designer mekka, og det var umulig å finne noe som helst, annet enn fake merch og overpriset kina juggel. Jeg fikk rasket med meg noe i siste liten, og jeg skal love dere at gleden ikke var stor da jeg innså at vesken jeg akkurat hadde kjøpt for operaen var en dårlig kopi av Gucci.. Seriøst..
Veldig fornøyd med øredobbene da, de fant jeg i en liten lokal sjappe i Santorini.