01/5/20

Make Up Mekka

I går tikket det inn en melding om at avisbudet hadde levert en pakke i postkassen min. Jeg var egentlig kun på jakt etter mineral pudderet, da mitt straks er tomt. Det er seriøst livets pudder, og jeg har vært fast bruker i flere år nå. Huden blir silkemyk og det bare smelter inn, nei dette er ingen reklame for make up mekka, men det er seriøst fantastisk. Og at man kan få det for 30kr på tilbudene deres, eh yes please?!
Jeg slang med et par børster også, og julepaletten jeg dessverre ikke fikk tak i før jul. Jeg skal innrømme at jeg er ikke den største fan av palettene deres, for det er vaaaanvittig mye fallout.. og denne intet unntak, men fargene var da fine. Favorittene må være Sprinkles, Chocolate Chip og Bite me.
Bestilte en liten Kabuki brush, da. Med stort trykk på liten.. haha. Jaja, kjekk i reiseveska.
Fikk forresten mail i dag tidlig, om at tilbudene fremdeles gjelder, så det er bare å klikke noen godbiter hjem!

12/12/19

Julebomber

Jeg har fått boblebad i hus! For å være ærlig har jeg hatt det et par måneder allerede, så jeg har rukket å teste ut litt av hvert. I julehandelen kom jeg over disse, juicy pear er absolutt favoritten! Lukter helt magisk, og vannet ser ut som grinchen, hehe.

11/22/19

Caolion Premium Hot & Cool Pore Pack Duo

Denne her!! Er det èn ting du trenger i pleiegarderoben din, så er det denne. Dette er virkelig det sprøeste jeg har prøvd innen hudorm rens. Selv om man ikke drar de ut, som er det vanlige med nose strips, og den slags, så fungerer det så mye bedre. Jeg har ikke noe før etter bilder her nå, men bare stol på meg når jeg sier at denne, du finner ikke bedre!

11/21/19

Kat Von D Go Big Or Go Home

Denne var ikke planlagt at jeg skulle ta med meg, men hey. Jeg hadde jo ikke med meg mascara på turen, heller.
Da jeg brukte denne i Kos, ble jeg litt sjokkert over hvor lite den ga vippene mine. Det ble veldig naturlig, noe som er helt innafor for min del, men ikke når mascaraen heter Go Big Or Go Home.. Men jeg forsatte nå å bruke den, selv om den virket litt tørr. Så jeg kan fortelle deg at jeg nesten rygget baklengs da jeg prøvde den her om dagen. Vippene mine så ut som edderkopper, ala tenårene, og jeg måtte rett og slett bare vaske det av. Så med andre ord.. Den likte ikke klimaet i Hellas, for konsistensen og virkningen nå minnet meg mer om navnet! Nå har jeg ikke tatt vippeløft siden før jeg dro på tur, så jeg får teste den igjen etter det er gjort, men så langt er jeg ikke imponert.

11/20/19

Fenty Beauty Rihanna – Diamond Bomb

Rihanna Beauty! Man kan vel si at hun har tatt verden med storm med merket sitt. Dessverre er dette som alt det andre jeg rasket med meg, ikke mulig å få tak i, i dette land. Jeg skulle gjerne testet foundationen, som er det hun er mest oppe å nikker for, da denne kommer i 50 nyanser(!), men da jeg skulle innom varme land på denne turen, får jeg ha det til gode.

Det jeg i stedet fikk med meg er den sykeste glitter bomben jeg har vært borti. Denne kan brukes overalt, og jeg tror den hadde vært vanvittig fin over en krem på kragebeina. Men det er dessverre det eneste minuset, den bør ha noe å feste seg til under, da den har lett for å drysse uten. Jeg har foreløpig brukt den som en highlighter på kinnbeina og under bryna, og det er det villeste jeg har vært borti.

11/19/19

Hudabeauty – Amethyst Obsessions

Dette er desidert min nye favoritt palett! Jeg har hørt mye om Huda igjennom youtube, og kriblet i fingrene etter å ha tak i noe. Valget falt denne gangen på palett, da det var behov for øyenskygge på reisen.

Huda skuffet ikke. Fargene er veldig mørke, noe jeg egentlig ikke er den største fan av, men de er så lett å blende ut, og trengs ikke bygges opp til samme mørkhetsgrad som paletten viser. Det er seriøst noe jeg hater med både Kylie og Kim sine, jeg ønsker ikke et fargesprakende spetakkel av øyenskygger. Skremte meg selv bort fra det allerede i tenårene, ja.
Fargene kan lett bli mye sprekere i fargen om du bruker en primer under, men som du kanskje allerede har skjønt så klarer jeg meg fint uten det, hehe.

11/18/19

Kat Von D Everlasting lip Mother

Yes yes yes, la oss sette i gang med de siste innleggene fra turen, for 3 måneder siden, haha. Jeg har brukt flere helger på hytta, yeeeey for fiber der oppe også, til å ferdigstille alle innleggene fra ferien. Til og med reiseguidene! Bedre sent enn aldri, eller? Videoene har jeg faktisk ikke sett igjennom engang, så det får bli en annen gang.. Men here we go.

Først ut fra Sephora haulen min er Kat Von D everlasting lip. Jeg har tenkt på å teste disse liquid lips’ene fra Kat Von D i flere år, men jeg har aldri kommet så langt. Til tross for at jeg går på de hver gang jeg er i London, har det liksom aldri falt meg inn der og da. Dette er første gang jeg har lagt ut på reise med handleliste klar på Sephora, så endelig ble den med hjem. Eller, jeg pakket faktisk ikke med meg sminke på turen, så jeg belaget meg på å starte testen av disse allerede på turen, for å se om de er verdt all hypen. Svaret er enkelt og greit.. nei. Nei, nei, nei.

Leppestiften setter seg fint, og den er lett å påføre, men dessverre stopper det der. Det varer ikke mange minuttene før den begynner å misfarges og kake seg innover, du kan bare glemme å spise eller drikke noe med denne her, for den smitter jo selv av her. Til slutt sitter du igjen med noe som ser ut som en misfarget lipliner, og det er ikke særlig pent.
Everlasting, not so much.. Denne var vel kanskje ikke så verst før Kylie og Kim kom på banen, men dessverre for Kat har deres produkter feid disse, ikke bare av banen men av planeten. En kylie lip sitter gjerne en halv dag, men denne sitter en halvtime, om du er heldig.
Legg merke til siste bilde, her har jeg kun strøket fingeren over produktet, og man kan tydelig se misfargingen allerede. Dette var rett og slett skuffende ?

05/19/19

Saemmui – Mousse Candy Tint Raspberry

Liptints har aldri vært noe særlig slager for min del, særlig ikke skarpe farger. Nok en gang har jeg blitt lurt av pakningen, hehe.
Fargen var egentlig ikke første valg, for de lysere fargene var dessverre utsolgt.
Jeg er faktisk veldig fornøyd med både fargen og holdbarheten på denne. Skikkelig pin up stil. Jeg har testet holdbarheten nå i en helg, og den er faktisk ganske god. Den forsvinner som vanlig i munnviken etter et par timer, men at jeg fremdeles har hatt farge på leppene (dog mye mindre selvsagt) etter middag, dessert og div, etter 6 timer, er imponerende!

05/9/19

Tako Pore Blackhead Scrub

Først og fremst, hallo, dette er en søt kar å ha i badehylla!
Denne er veldig grov, og kan oppfattes litt hard, allikevel er den full av fuktighet. På min nese kan jeg egentlig ikke se noen særlig stor forskjell før og etter bruk, men for de med større hudorm problemer kan den nok fungere bra.