04/28/11

Kitty on the run, again..

Helt siden Luna tok ett lite forsvinnings nummer i fjor høst, har jeg vært veldig flink til å sjekke hva som foregår utenfor her ofte. Og hun er som regel ikke ute, med mindre jeg er det, eller har utsikt ut til henne. Luna er båndkatt nemlig.
I kveld lot jeg henne være ute litt lenger etter lufteturen siden huseieren og Prins var ute. Plutselig hørte jeg ett pang i festet hennes, men så henne ikke utenfor. Gikk ut og der var tauet hun har festet båndene i sliti av.
Ingen Luna å se, løp ut i hagen hvor den ene huseieren stod i vinduet og pekte ned mot naboen. Der stod den andre huseieren med båndet til Luna i handa og Luna satt ved siden av. Heldigvis var han ute og så henne, og la på sprang ned steinene til naboen. 
Så gikk det altså bra i dag å, men herregud, nå har hun fått husarrest altså!

04/28/11

3 scampi og 2 laks jenta

Jeg har tydeligvis blitt så glad i å bestille sushi med 3 scampi og 2 laks, at da jeg i dag tok med maki i bestillingen fikk jeg spm om hvor mange det var til. Sushi damen fikk visst litt sjokk over at jeg skulle spise noe annet enn nigiri..


Fortsatt ikke så fan av denne makien, men tenkte jeg fikk teste den ut laget profesjonelt også. Men blir nok fortsatt nigiri heretter..

Hva mener dere er best, maki eller nigiri?

04/26/11

I found you!

Eller rettere sagt mamma fant den. Denne gangen var det nemlig ikke jeg som hadde rotet den bort. Skjønner kanskje ikke hva jeg snakker om? Jeg snakker om den denim shortsen som forsvant under skaptømmingen før jul.
Nytt problem, den er for stor! Har gått å dratt i den i hele dag, flaks den ikke har endt opp på knærne mine. Belte? Joda, men alle beltene mine er mindre pene. Nytt belte? Jada, men det er også for stort, så jeg trenger den hulle maskinen mamma aldri husker å ta med seg. Akk disse store hverdagsproblemene mine altså.. 

Dog til tross for noen klønete øyeblikk, så kom jeg meg helskinnet hjem fra kjøretimen i dag å!

04/25/11

Feathers


Tror dere søren ikke den ene fjæra på øredobbene blåste av første gang jeg brukte de?! Så husk for all del å bruke tangen på disse smykkene før dere bruker de!

04/22/11

Status: Ute i solen

Endelig kom solen, den har det vært dårlig med her nede siden jeg fikk på plass utebord og stoler.
Har sittet ute i det fine været, lest noen blader og siste delen av Idas dans. Har naboene sett meg må de vel tro jeg er helt tullerusk, der jeg har sittet med nesen nedi boken og tårene har trillet. For en bok! 

Jeg har jo selvsagt ikke hørt om solkrem, og nå som jeg endelig kunne tenkt meg å få tak i det, da er alle butikker stengt, ironisk?
Også var det kjempelurt å bruke t-skjorte med lange armer lilli.. Skjoldetrollet.


Er det fint vær hos deg i dag?

04/21/11

Påskepynt #2


Passet meg perfekt at huseierne har vært ute og kappet trærne for våren, for da fikk jeg meg en fin gren å henge påskeeggene mine på

04/21/11

Påskepynt #1
De ser jo ut som de er laget av en treåring, men til mitt forsvar så var dette den verste ullen/isoporen og nålen jeg har jobbet med!