06/30/11

Keith Richards – Life

Sex, Drugs & Rock’n Roll.
Rock’n Roll’n blåser jeg egentlig rimelig bra i. Jeg liker jo musikk såklart, men hvordan man bruker div strenger på en gitar for å få til den ene etter den andre lyden, hvilke forsterke man bør bruke, hvilke båndopptak som er best gir jeg rett og slett blanke f*en i. Det eneste jeg husker fra musikk timene vi hadde på ungdomsskolen var hvor sint jeg ble da musikk læreren prøvde å tvinge meg til å file ned neglene for å spille på denne hersens gitarboksen.

Gjett hva 99% av boken handlet om..? Tror dette er den tyngste boken jeg noen gang har lest, minus pensumbøker. Like før jeg kastet den veggimellom før jeg nådde halvveis, men jeg liker ikke å gi opp noe jeg har startet på. Boken inneholder også så mange navn at man blir helt forvirret, så det ble ikke lest mer enn 5-6 sider pr dag. Jeg har faktisk brukt nesten 2(!) mnd på å lese ut denne boken, og det er uvanlig for en bokelsker som meg. Sier ikke at boken var bare dårlig, den hadde jo store deler av sex og drugs delen også, men det var også lite i forhold til musikk delen..

Med mindre du er genuint interessert i musikk, eller har en veldig god tålmodighet, anbefaler jeg deg å ligge unna denne boken.


Lest den?

06/30/11

NOKA Caramel confect bar

Jeg hadde hørt rykter om at denne skulle være god, så derfor sparte jeg de til sist.
Etter å ha spist halve gikk det plutselig opp for meg at herregud, dette er faktisk ikke en vanlig søpplesjokolade, for jeg smakte ikke forskjell før jeg begynte å tenke over det. Den er kjempegod rett og slett.
Det beste noka produktet i mine øyne!
Kan kjøpes her

06/28/11

Like a zombie

Beklager for bloggingen den siste mnd, for 99% av innleggene som har blitt lagt ut her, har vært forhåndslagret. Så må jeg bare si, jeg har bloggverdens mest fantastiske lesere!

I tillegg til all kortisonen som har fått meg til å se ut som en knall rød ballong, har jeg klart å dra på meg en fryktelig forkjølelse, og pollen er ikke helt snill den heller.
Det jeg trodde skulle bli en kort dag på sykehuset, endte opp med å bli en fryktelig lang en. Ikke bare hadde de fremskyndet MR timen min, så jeg rakk jo knapt frem.. Men lite visste jeg at jeg snart skulle bli stukket 5 ganger til, j*vla venefloner! Med så god ventetid, og ingen pc fikk jeg i allefall en unnskyldning for å løpe i kiosken og kjøpe dyre blader, hihi.
Nå skal vi forresten diskutere om jeg skal gå over på Avonex, om jeg ikke har utviklet antistoffer.
Til slutt måtte jeg også vente på samtale med lege. Og vet dere hva?!
Det har bare kommet èn ny flekk (ryggmargen), på ett og ett halvt år! Det kunne jo knapt blitt bedre resultater enn det!
E D I T: Det vil si at sykdommen ikke har utviklet seg, hurra!

06/27/11

Svar på spørsmålsrunde #6 – Hår

Hvordan i alle dager klarer du å få så langt hår? Og det er jo kjempe glansfullt !!Takk for det, men lengden må jeg nesten takke rapunzel of sweeden for, selv om mitt eget er blitt rimelig langt nå. Jeg bruker clips. Men når det er sagt så behandler jeg det, og mitt eget hår med produkter fra Lush. Finnes ikke noe bedre for håret! Da jeg fikk clipsene, fikk jeg spydige kommentarer om hva som var det ekte håret mitt. Det jeg stod med i hånden, eller det kråkereiret jeg hadde på hodet..
Jeg har alltid slitt med håret mitt, det har floket seg på 1-2-3, og jeg har psoriasis i hodebunnen. Jeg har ikke brukt den psoriasis guffa i håret etter jeg begynte med Lush sine hårprodukter. Så lenge Lush finnes kommer jeg aldri til å putte noe annet oppi der!

Har du testet Lush?

06/26/11

Nytt til leiligheten

Home bokstaver, som egentlig var ment for et annet sted. Enn så lenge står nå i allefall der.

Ny skittentøyskurv. Trengs med mitt klesforbruk..

Gigantisk pute som skal få flytte inn i min nye sofa. Jaaa! Ny sofa på tirsdag, endelig!

06/24/11

Ferdig for denne gang

Jeg har sliti skikkelig med kramper/ilinger fra korsryggen og ned til rumpa, siden det første atakket denne gangen, på øynene. Det har ikke gitt seg. På tirsdag våknet jeg i så kramper, at jeg er sikker på at hele meg ristet. Da var det bare å ta en tlf ned til sykehuset, og si hjelp! Det hjelper jo lite at atakkene nå går over av seg selv, når det ligger et nytt og lurer rett bak. 3 gang, på 2 mnd nå. Så onsdag startet nok en kortisonkur.

I dag var jeg nødt til å møte opp på sykehuset allerede kl.8. For teknisk sett er jeg jo innlagt. Planen var å få tatt en  skallescanning (MR) i dag, men neida. De er opptatt, så nå har jeg fått time neste uke. Kunne de ikke visst det i går!! Jaja,fortere ferdig med kortisonkuren i allefall, siste dag i dag. Sitter med den i hånda atm.

Beklager for skrivefeil her om det er det, men i natt har jeg sovet i 5 timer, og det er den meste søvnen jeg har fått på 6 dager nå..

Hva skjuler seg under her tro?

En rosa veneflon! Ikke en kjedelig blå en, men en rooosa. Små gleder i hverdagen trengs. Veneflonen denne gangen har vært en sann fornøyelse. For nå ble den satt i på anestien. Siden jeg har så vrange blodårer har jeg pleid å få den inni albuebøyen, og det er ikke mye digg å gå med i  3 dager!


Dusjhansken min, er ikke bare bare å dusje med noe slikt i hånda!

Sykebarn får happy meal fra mc’ern. Noe jeg fortjener, da det eneste jeg har smakt om dagen er metall smaken jeg får i munnen.

Medisinen i farta!

Bikkja mi (kortisonen).

Nå gleder jeg meg fryktelig til å bli ferdig, jeg ser ut som en oppblåst ballong etter all denne gifta, og hendene mine er fulle av utslett.
Teller snart ned minutter her!