07/26/11

Ny klippet gress

I dag har jeg klippet gresset, ja jeg! Ok, så var det bare noen meter, for at andre skulle få seg en god latter. Men allikevel, var litt flink.
 Jeg har heller flyttet på ting jeg, haha.

Jeg tåler ikke gress selv engang, altså jeg var allergisk før jeg begynte på medisinene, så jeg klør bare jeg lukter dette ekle gresset. Isj.

 

Har du gressallergi?

07/24/11

” I cry because others are stupid, and that makes me sad.”

Sheldon: Why are you crying?
Penny: Because I’m stupid!
Sheldon: That’s no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad.

 

 Nå synes jeg det er nok nyheter, tror de har dekket det meste av all denne elendigheten nå for å si det slik.. Setter heller på en sesong av The Big Bang Theory.

07/23/11

Regnet pøser ned, og tvn sender sjokkerende nyheter. Det her er bare rett og slett helt sykt..
Resten av dagen skal bare brukes til og se på tv, kanskje rydde litt, og lage min nye favoritt kake. 

Peanut Fudge Brownie

07/21/11

Ops..

Jeg hadde så mark i rumpa at jeg måtte finne på noe. Så det og fikse sidecuten,det hørtes jo ut som en god idè. Jeg ble stående i min egen verden mens jeg barberte, plutselig går det opp for meg. Herregud, jeg har jo nesten ikke hår på hodet!
Jeg har vært livredd for og bli skallet de siste dagene, for jeg røyter noe helt forferdelig, sånn seriøst! Store hårballer som dras av.
Men.. så ser jeg på barbermaskinen og ser problemet. Det er ikke den vanlige lengden som er på! Så nå har jeg klart og ta den korteste av de alle, før jeg endelig oppfattet det og byttet, så jeg har sånn ca 1-3 mm med hår på halve hodet nå. Supert Lilli!
Så trasker jeg oppgitt ned på kjøkkenet, og der står det en kjele på ovnen, wtf har jeg satt på mat? Jammen hvorfor koker den ikke da?   Åjaaa, jeg har glemt å og skru på ovnen ja..


Skjønner dere hva jeg mener med at jeg er brannfarlig, og farlig for meg selv i denne formen? Haha uff, kan jo ikke gjøre annet enn og le heller da!