09/30/11

Morgen forviklinger..

Jeg er tidlig oppe i dag, klar til og begynne ryddingen og vaskingen. Går på badet for og pusse tennene da det plutselig kommer noen merkelig lyder fra kranen. Shit, ikke noe vann! Ikke noe vann i den krana, heller ikke den!
Her står da jeg vannløs, med huseiere som dro på ferie noen timer tidligere.
Kommunen hadde ingen planlagt vann avstengning, og huseierne tok ikke tlf.
Heldigvis rullet det en bil inn med rørlegger logo, vannmåler ja! Det kunne vel ikke jeg vite. Herregud sånt styr, nå ligger jeg langt etter skjema (bursdagsfeiring her i morgen), og egentlig har jeg bare lyst til og sove i hele dag.
Jeg er i et litt sånt #¤”!!@$€$!!! humør i dag..

09/29/11

Roses Aren’t Always Red

Takk for alle bursdags hilsener i går!
Jeg tok dagen med ro, da jeg hadde et møte i dag tidlig (som forresten gikk veldig bra). Slappet av med film og stearinlys, ofte trenger man det.
Den beste gaven jeg har fått i år er vel lister på toalettet, endelig! Jeg motstod så klart ikke fristelsen og kastet meg over jobben med en gang. Lite lurt siden jeg nå er fullstendig ødelagt. Men fint er det da blitt. Kommer bilder så fort kameraet får strøm!

Ps. Jeg har mistet en følger på bloglovin, gjør meg glad og trykk på følg knappen
bloglovin


09/27/11

I love!

Etter jeg så dette innlegget hos Carina (MissBee), fikk jeg det plutselig for meg at jeg måtte ha en skjorte. Og den måtte være sort og rød?! Ikke bare hvilken som helst kombinasjon, men den måtte være slik jeg så den for meg i hodet. Men etter å ha jaktet i omtrent hver eneste butikk i hele byen fant jeg ingen som så slik ut. Til slutt hastet jeg innom Carlings for og gjøre et siste forsøk. Der hang den, og ropte på meg!


Tusen takk for kommentarene på det forrige innlegg, dere er best!
I dag er det 4 år siden pappa ble begravet, og i morgen fyller jeg 23 år. Rart hvordan tiden flyr.  

09/26/11

Jeg kjører karusell, jeg er så blek at jeg ser helt syk ut, og jeg er så sliten at hver lille bevegelse krever mye. Bloggen har nådd et nytt lavmål, èn kommentar på forrige innlegg. Det er jo min egen feil, men nå har det skjedd så mye. Det er på tide med en pause. Jeg trenger og date sofaen og være litt asosial igjen, for min egen del..

Luna holdt på og måtte sove i gangen i natt, flaks jeg fant henne. Veskekatt!

09/24/11

Hæ,er det ikke søndag?

Siden jeg har vært på byen i natt, er jeg overbevist om at det er søndag. Skjønner virkelig ingenting. Jada, jeg vet kjempe smart og dra på byen med akutt d-vitamin mangel, men det var allerede avtalt før jeg var klar over det. Dermed ble denne helgen mye roligere enn den forrige.
Det ble visst både vors og nach, om det kan kalles det, her. Nå ser leiligheten endelig festfri ut, og jeg hopper til sengs for noen dager tror jeg! Det er jo koselig med folk her, hadde de bare kunnet latt være og kaste tomme bokser i hagen, sneiper på gulvet osv. Maken!

09/22/11

Morgenfuglen med vitaminmangel

I dag har jeg allerede rukket å vært på besøk før jeg pleier og stå opp, tenk det!
Det var en trøttere enn trøttest Lilli som dro seg opp av senga i dag tidlig, men jeg fikk det nå til. Til tross for at tlf min bestemte seg for å tulle igjen, så andre var overbevist om at jeg sov og måtte vekkes..
Mamma og søstern hennes har nemlig bursdag i dag, så den har blitt “feiret” litt på hjemmet der min bestemor bor.
Har ikke vært helt i form den siste tiden, og har bla. hatt null matlyst, kvalm,svimmel og div annet. Var så dårlig at jeg til og med ringte legevakten her om dagen, men fikk beskjed om at det ikke hørtes ut som noe fælt. Når jeg kom hjem nå lå det brev og resept i posten fra sykehuset. Jeg har visst d-vitamin mangel og skal knaske piller i 6 uker før jeg skal sjekkes igjen.

/ Weit /

09/21/11

Cant get enoughNå har jeg gått til anskaffelse av kleshengere, igjen.. Er det noen som kan skjønne hvorfor jeg stadig må kjøpe nye? Jeg skjønner det virkelig ikke altså..
For jeg kom nemlig ikke akkurat inn døren med bæreposene fulle. Shit, jeg har et problem..

09/18/11

Fail

La oss oppsummere gårsdagen/natten..
Fail 1 – Glemme å kjøpe strømpebukse
Fail 2 – Ikke planlegge antrekket fullstendig
Fail 3 – Å sette seg fast i kleskurven(?!), og revne strømpebuksen jeg fikk levert på døren.
Fail 4 – Falle ned fra sofaen, og få så vondt at jeg nesten ikke klarer å sitte i dag.
Fail 5 – Drikke så mye at jeg nesten ikke ble sluppet inn på en pub(!)
Fail 6 – Bomme bort en røyk til en polakk, som takket meg med å stumpe røyken på fingeren min, og prøve å forfølge oss..
Det er sikkert flere fails som skjedde, men for å være ærlig så husker jeg ikke så mye mer. Men ellers var det en bra kveld/natt/morgen. Har vært sengeliggende i hele dag, og har nettopp stått opp, ok,ikke akkurat for bildeopplasteren her tar hundre år!! Tatt sprøyten, så er det vel snart natta igjen. Må vise dere den supersøte shortsen jeg hadde på i går, og ringen, men får ta det senere. Svarer på kommentarer i morgen! 
God natt sa du?