10/30/11

Halloween

Var ikke i sånn kjempe by humør i går, så det ble tidlig natta med gjøken/pipp pippen.
Det var faktisk to av dere som gjettet riktig på hva kostymet var. Dere andre gav meg mange forslag til hva jeg kan være neste år da! French maid var det jeg skulle være.

Håper dere hadde en fin halloween feiring i helgen!

10/24/11

Hverdagen er bare stress

Ting har gått i ett i det siste, og jeg har på slutten av hver uke planer om og gå i hi. Men så dukker både det ene og det andre opp, og ting blir bare stress i stedet. Nå både håper jeg og tror ting blir litt roligere, for nå orker jeg ikke mer.

Oktober er jo rosa mnd, og jeg har bært pin og armbånd, håper dere også har støttet!

10/21/11

You must have lost your mind

Etter og ha vært innom utallige blogger denne høsten sitter jeg igjen med en vanvittig frustrasjon. Det er det samme i år som i fjor. Hele sommeren blogger dere om hvor forferdelig dyremishandling er, legger ut grusomme bilder av dyr, som blir brukt til og teste alle disse “fantastiske” produktene, og ikke minst hvor forferdelig pels er. Men så fort høsten kommer, og vinteren nærmer seg, er det som om all denne fornuften bare forsvinner! Da står Canada Goose på ønskelisten til alle og enhver.

Det hjelper ikke hvor mye Coyote ulvene nå enn blir jaktet på uansett, for du går rundt som en levende pelsreklame. Du sørger for at pels blir oppfattet som ok. SKAM DEG!
Her må det være en fryktelig dobbeltmoral ute og går. For om du er imot dyremishandling, dyretesting, pels and so on, så har du mest sannsynligvis ikke ti utstoppa dyrehoder på veggen heller..?

10/18/11

Chunky; Hva ville du brukt det sammen med?

Fikk et spm på Chunky innlegget, om hva jeg ville brukt det sammen med. Og som den flinke bloggeren jeg er, så skal jeg vise dere hva jeg har kombinert det med, de to gangene jeg har brukt det.
Første gang jeg brukte det var på byen, men derfra har jeg ikke noe bilde av det på (ok,det har jeg,men ikke som jeg vil vise til hele verden!).
Andre gang ble det brukt i barnebursdag, til en litt annerledes stil.