11/27/11

Last night og litt MS snakk

Er vel noen ting jeg har glemt å gi dere oppdatering på.
D-vitaminen er litt høyere, men fortsatt mangel så må spise vitamintilskudd.
Jeg har valgt å fortsette på beatferonen, siden jeg ikke har utviklet antistoffer, til ihvertfall etter jul. Så der er det ikke noe nytt, hvilke medisiner jeg bruker som ikke er direkte ms relatert, det velger jeg å holde for meg selv.
I går hadde vi den årlige familie middagen, og for min del kunne det gått bedre. Med d-vitamin mangelen har det nemlig kommet noe som gjør spising vanskelig også. Har vel noe med fordøyelsessystemet å gjøre. Maten rekker nemlig ikke komme ned før den kommer opp igjen, dette gjelder særlig rødt kjøtt! Ganske slitsomt skal jeg si dere..
Nå har jeg visst også klart og bli forkjøla, f*en!! Satser på det er over innen i morgen, for dette har jeg ikke tid til nå..

Gårsdagens antrekk (nei, jeg har ingen bilder av det på..)

11/24/11

En mnd igjen!

Ikke nok med stresset i mitt eget hodet, men så er det julestresset også. Tenk at det i dag bare er en mnd igjen til julaften! Shit, som tiden flyr.
I år bestemte jeg meg for at dette var året der jeg var tidlig ferdig.
Og slik ble det også, jeg er omtrent helt ferdig, og det er så vanvittig deilig. Postmannen derimot synes kanskje ikke det er det? Hoho..
Jeg har fått nye medisiner som fungerer, litt for bra kanskje for jeg har sovet bort halve dagen. Kroppen min trenger å slappe av, så prøver og ikke fylle dagene med så altfor mange planer. Selv om det var koselig med sushi og filmkveld i går.
Nei, nå gleder jeg meg til å begynne gave innpakkingen, og alt annet som har med jul å gjøre!

Er du i gang med julegavene, og begynner julestemningen komme snikende? 

11/22/11

Sequins

Når til og med en random dame i butikken forteller deg hvor fin kjolen var på deg, da må den bli med hjem. Love at first sight ♥

 

11/21/11

Slumdog millionaire

Lenge siden jeg har lagt ut bokanbefalinger her, så nå er det på tide med en liten oppdatering i bokverden igjen!

Boken startet på en måte som fikk meg til å sitte med mange spm. Den gav ikke noe informasjon om hvem fortelleren var, og hadde jeg ikke sett deler av filmen før, hadde jeg ikke forstått at dette var en ung gutt før langt ute i boken.
Den er ikke sammenhengende, tidsepokene hopper for hvert kapitel, hvert kapitel er ett nytt spm i konkurransen, og historien bak hvordan han vet svaret på dette.
Man må liksom henge med hele tiden for å forstå sammenhengen i livshistorien hans.
Det var brukt en del forvirrende indiske ord, det jeg ikke visste var at disse var forklart bak i boken..
En god bok har alltid en bra overraskelse på lur til slutt, og denne hadde ikke bare èn, men to!
Jeg har nå sett filmen, og kan ikke si annet enn at den var elendig, de har jo ødelagt hele historien, nei les heller boken dere!!

Lest den/sett filmen? 

11/20/11

It’s over


I natt hadde jeg min siste fyllehelg på byen. Nå er det nok, på tide og krype inn i vinterhiet og prøve å slappe av, hvis det bare er mulig.. Blitt mye fyll og fanteri i det siste, og nå har jeg vel fyllet fra meg frem til neste år (håper jeg)!