12/28/11

Shopping

Endelig er julestyret over for min del.
Etter familiemiddagene fikk jeg jo besøk av Malin som har vært her siden i går.
Så har faktisk brukt opp litt penger på salget i år, sjeldent jeg finner noe fint i disse kaos salg dager. Fått en ting for skjorter, så nå har jeg 3 nesten like, men det trenger man jo..
Den super stilige blusen med hull i ryggen har jeg lett etter siden den ble annonsert på BB sin hjemmeside, men jeg har aldri funnet den. Men takket være Malins ubesluttsomhet så fant jeg den ved en ren tilfeldighet i dag, også til halv pris i tillegg da, lykke!
Ps, jeg har gitt meg selv shoppeforbud etter nyttår.. (jeg skal forsåvidt sove frem til da også)

12/27/11

Årets artigste gave #1

Det er alltid noen som bedriver morsomheter når de pakker inn hos oss.
I år fikk jeg to så artige at jeg bare må dele de med dere!
I tillegg til de to artige tingene jeg har planer om å vise dere fikk jeg treningstøy pakket i fiske eske, t-skjorte i isboks, og servise i kalkun eske.

Mamma, hvorfor tar du bilder av meg nå..?
Taddaaa! 

Dere skjønner at at jeg har klaget over syngingen til min mor de siste ukene, og fortalt henne hvor fælt hun synger, og hun har truet med at jeg skulle få innspilt cd til jul om jeg ikke sluttet å klage. Så julecd til meg ble det! (Heldigvis var det en film inni..)

Har dere fått noen artige gaver til jul?

12/26/11

Julen

Hei og hå, endelig er jeg tilbake på bloggen.
Har ikke hatt tid til å sjonglere både julestress og blogg på en gang dessverre. Selv om jeg hadde handlet alle gavene på forhånd kom jeg stadig på noe nytt jeg trengte, som bla. at mamma hadde ønskeliste bittelille julaften.. haha.
Selv om vi var to mindre i år var det en haug med gaver, nissen synes visst vi hadde vært snille i år. Julefeiringen har så lenge jeg kan huske alltid vært hos min bestemor, men siden hun nå er innlagt på pleiehjemmet ble den feiret et annet sted. Fryktelig rart, men det ble allikevel en fin dag. Dermed feiret vi også med min bestemor lillejulaften. 1 og 2 dag jul har vi alltid familie middager, så ganske mye styr det å. I går var jeg ikke sikker på hvordan jeg skulle komme meg ut av senga engang, herregud som julen tar på.
Fikk så mye gaver i år at det vet jeg ikke hvor jeg skal starte på engang, så tror vi lar den biten ligge.. Selv om det er et par ting dere bare må se!

Nå må jeg nesten rydde opp litt her, ettersom noen har invitert seg selv på overnattingsbesøk i morgen.

Håper dere alle har hatt en fin julefeiring!

12/18/11

Update on my chaotic life

De siste julegavene jeg har ventet på er endelig fremme. Nå begynte jeg sånn ca å bli litt hysterisk her! Dumme postmannen har sviktet meg de siste ukene, men kanskje ikke rart så mye han har båret til meg de siste mnd.

Jeg har en tendens til å glemme at man kan si nei, så nå har jeg gjort mye jeg egentlig ikke burde. Så nå er det visst flere enn meg som mener det er på tide å si nei!
Jeg klarte ikke la være å ta meg en tur til på byen før nyttår heller, men denne gangen gikk det vel mer eller mindre opp for oss at vi egentlig er for gamle til sånt..

Derfor er så vanvittig sliten, det er vel kanskje derfor jeg har skuffen full av mel, sjokolade pulver over hele benken, og skyllemiddel over halve badet?
På tide å roe ned med julefilmer frem til jul nå ja!
Når jeg er sliten har jeg også en tendens til å gå folk på nervene, så nå er det både blokkeringer, og folk som håper at jeg brenner inne uten at vi skal gå nærmere inn på det..hoho. Jeg roter meg visst borti de merkeligste folk!

Jeg er så lei alt rotet som kommer med jula. Det er pakker og drit over alt føler jeg. Ikke at ikke jeg er flink til å rote uansett da.. ishouldhavebeenaman.com