01/31/12

Friends ramme

Skal vise dere ferdig resultat snart, sammen med den klype rammen jeg glemte å vise hva jeg hang i.


Har forresten klart å bli forkjølet, flott timing.. 

01/30/12

Road trip!

Jeg skulle egentlig bare være med Anniken og fylle bensin, og kjøpe is jeg. Men i stedet endte jeg i Holmestrand hos Connieponny!
Road trip på landeveien med a Dolly på full guffe, yes da!

I morgen må det tas en skikkelig makeover her, popcorn til og med på toalettet, halve det ene klesskapet på gulvet, tomflasker, glass osv. Flotters..  

Tuttbært tuttbært
Øhm.. Skal vi kjøre her??

Oi stengt tunnel, nei her skal vi ikke være! Haha, blondinene på tur!

01/29/12

Oida

Isabell tok meg med til byen i går, for ellers mente hun jeg ble venneløs om jeg ikke fikk denne isen min..
La bildebevisene beskrive hvordan resten av kvelden gikk, før vi endte på byen..

01/27/12

Tilbake

Først og fremst må jeg si tusen takk for alle kondolanser. Håper dere skjønner hvorfor jeg ikke har vært her inne på noen dager.
Har brukt dagene til å se filmer, ha besøk osv, og jeg har blitt hektet på pantelånerne og lagerkrigen! Men nå er det vel på tide å komme tilbake til bloggverden igjen.
Luna har fått nytt halsbånd (tror jeg liker det bedre enn henne). Men Lisbeth Dahl halsbåndene er så fine at jeg klarer ikke la være å kjøpe de!

01/22/12

I like my money right where I can see it – hanging in my closet

Ett av årets nyttårsforsetter er å forandre på dette. Jeg har ikke bruk for mer unødvendig dill dall jeg aldri bruker. Selv om jeg skal ha den, at jeg kjøper bare plagg som passer til alt nå. Og ja, det var faktisk minus januar i forsettet altså.
Det er vel kanskje ikke så mye at jeg vil slutte å shoppe, som at jeg må. For jeg har faktisk ikke plass til en eneste kleshenger til i skapene mine.. kan jo kaste klærne mine, men herregud alle som kjenner Lilli vet vel at det ikke går an!


01/19/12

I kveld..

Skal jeg og Luna bare bedrive sofakos med det nye pleddet vårt.
Jeg har jo et i brunt også, men til mitt forsvar bruker jeg det på sengen, i tillegg passet jo hvitt så mye bedre til sofaen! Godt du har en unnskyldning for alt Lilli..

01/17/12

I love!


Dette er denne fantastiske saken jeg fikk her om her om dagen. Stiligste bladholderen jeg har sett!