02/27/12

Opptatt med Friends

Hei og hopp. Formen er ikke helt bra om dagen, men allikevel klarer jeg ikke si nei til å gjøre ting. Innimellom har jeg bare lyst til å skru av tlf og la nettet være så jeg virkelig kan få slappet av. Jeg har jo ikke lyst til å ligge rett ut, dermed har jeg vanskelig for å gjøre det også. Men nå skal jeg prøve å slappe av med Friends boksen, er allerede på sesong 7!

02/25/12

I sengen

Holder sengen, lekt supermann. Klarer ikke si nei. Kroppen er vond, men klarer ikke sove.
Fått meg ny tlf, men alle vennene mine bare knuser meg i wordfeud. Noen som vil spille med meg så jeg kan forbedre ferdighetene mine?? Legg til lilliken,eller legg igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet! ;)

02/13/12

Ut på nye eventyr

Som dere kanskje skjønte var vi i spektrum og heiet på Plumbo på lørdag.
Alt gikk bare galt, stress, buss for tog, enda mere stress, problemer med å finne riktig plasser, folk som ikke er der når de skal osv. I tillegg knapt søvn natten før. Lekt supermann ryddet og vasket, hatt besøk, skiftet på fisker, og bare alt på en gang. Kanskje i så rart jeg har gått på en skikkelig kræsj nå. I går var jeg virkelig ikke sikker på om jeg kom meg opp av sengen engang. Så tilbragte dagen på sofaen med serier på skjermen og gjorde absolutt ingenting.
Middagen fikk jeg til og med levert på døren, herregud jeg synes så synd på dere som ikke har mamma’er som lager hjemmelaget mat!
Denne uken skal jeg fortsette å gjøre absolutt ingenting, minus det jeg må!