03/30/12

Jeg har klart det umulige

2 år, 365 sprøyter (i dag 375).
Hvem ville trodd at hun som truet med å løpe ut av legekontoret, om hun ikke fikk en belønning etter hver sprøyte/blodprøve, skulle sette 375 sprøyter på seg selv.
Jeg er så utrolig stolt over meg selv, jeg har klart det umulige.

03/20/12

Det er vår

Har kommet meg på trening igjen i dag, kjøpt noen vårnyheter til neglelakk samlingen, og nå venter de 500 tingene jeg ikke har gjort mens jeg har vært syk.
Ønsk meg lykke til!
image

03/17/12

Her er jeg!

Jeg lever fortsatt, men bare så vidt. Fortsatt ikke bra, og nå har jeg fått streng beskjed om at er jeg ikke bedre innen mandag, så ser jeg til h*lvete og peller meg til legen. Så vi får nå se da..
Synes ikke det er så moro å hviske selv, ja jeg hvisker. Null stemme her i gården! Den veksler på å forsvinne helt, og på å høres ut som Donald Duck. Festlig.

Når ble jeg egentlig en så negativ person? Hmm. Lyst til å ta en Liz Gilbert, pakke kofferten og dra å finne meg sjæl!

“You’re going to have to learn to select your thoughts the same way you select your clothes every day. Now that’s a power that you can cultivate. You want to come here and you want to control your life so bad work on the mind, and I don’t think you should be trying to control a thing because if you can’t master your thoughts you are in trouble forever.” – Richard, Eat Pray Love

03/13/12

Host og hark

Var i bursdagen til et lite familiemedlem på lørdag, og der var halve familien syk. I tillegg dro jeg tynnkledd ut på eventyr.
Så nå sitter jeg her med feber,fryser og svetter om hverandre og det føles ut som jeg har svelget et barberblad.
Måtte bare innom for å tipse dere andre om denne fantastiske saken under her (nei,ikke Luna..). Denne kom min mor drassende med for noen år siden for de på apoteket påstod den skulle være god, og jeg tenkte jaaa særlig.. Men siden har jeg bare sverget til denne når jeg blir syk, en skje om morgen, en skje om kveld så er du frisk og rask på supermann tid!!

image

03/12/12

“Det er ikke din dag i dag”

Kø til døren på legekontoret, 20 min ventetid i kø, løpe over torget og på apotek for å hente sprøytemareritt og tilbake for å sette den. 20 nye venteminutter hengende mot en vegg på et overfylt legekontor, bare for å være sikker på at man ikke svimer av. Før man må putte dotter i ørene for å kunne unngå å høre på vgs barnas store livskunnskap.

Allergivaksinen er i iallefall tatt, så nå blir det slutt på den forferdelige nysingen. Betalt for en ny periode for bloggen, selv om jeg er usikker på om dette er noe for meg lenger. Men sola skinner og isen smelter. Snart blir livet bra igjen!! Eller no..

03/8/12

Walking in a winterwonderland

image

I dag dro jeg faktisk på trening flere timer før jeg pleier stå opp.
Fått unna eller i allefall planlagt de 500 tingene jeg hadde å gjøre.
Dro rett fra trening på gaveshopping. HVORFOR har de ikke hvile krakker i butikker liksom,hallooo??
Ble et par ting til meg selv også så klart, bla en bikini og en topp. Viser dere senere.
Nå skal jeg bare ligge og ule på sofaen resten av dagen,for så sliten er jeg!
Dette er forresten mitt første innlegg fra den nye tlf,hurra for meg og hurra for wordpress app!