04/30/12

Hei og hå!

Nå har jeg nettopp kommet inn døren med posene fulle. Jeg har så klart vært på Bik Bok, siden det er jo 50% på hele butikken i dag. Så nå har jeg enda flere skatter å vise dere!

Dette er første gang jeg har vært ute siden onsdag, nakken min er helt ødelagt så jeg knasker fortsatt smertestillende og går mer eller mindre rundt i svime. Nettet mitt har ikke vært så snilt, så jeg har prøvd å lese de uleste Det Nye bladene mine, men det har jo ikke gått så bra med tanke på at jeg har sovnet hver gang jeg har prøvd..
image
Har dere vært innom Bik Bok og funnet noen skatter i dag?

04/26/12

Er det ikke det ene så er det det andre

Innlegget om hva som befinner seg i esken kommer, må bare legge inn bildene først. Det gjør også skoene dere har spurt om å få se.
Har slitt veldig med nakken og ryggen i det siste, og i går gikk det virkelig galt. Hele nakken min har visstnok låst seg, og det gav meg så intense hodesmerter at jeg skrek.
Så bar det på legevakt og apotek, og leting etter sovemaske, ettersom det minste lys gjorde meg kvalm.
Eneste grunnen til at jeg klarer og sitte her nå er vel fordi jeg er temmelig neddopet. Så nå tror jeg at jeg går og legger meg i senga og ser Jersey Shore, og blir frisk.

Innleggene kommer så fort som mulig!

image

04/19/12

Ut på tur!

Kom nettopp ramlende inn døren med hendene fulle av poser.
Vært i Oslo i hele dag, shoppet, og spist på aaker brygge med familie.
Jeg har lett desperat etter sko jeg kan ha til de pene kjolene mine, som jeg forresten ikke har vist dere enda, men det er visst umulig å finne. Allikevel har jeg kommet hjem med 5 par sko..

image

image

image

04/17/12

Dagene flyr

Jeg har ca fem hundre ting å gjøre igjen,men det frister mer og ligge på sofaen og lese bøker dagen lang. Selvom jeg nå om dagen bare sitter fastlimt til tvn.
Blogginspirasjonen har overhodet ikke vært til stede den siste tiden,mye mulig det kommer av min mangel på shoppelyst? Vel den meldte seg igjen i går,så nå ligger det noen innlegg på lur igjen.
Nettet er ikke i humør igjen,så dette innlegget er skrevet fra mobilen. Satser på det er bedre i morgen!
Nå skal jeg se ferdig fruene og greys anatomy før jeg hopper til sengs. For i morgen skal jeg gjøre noe!

image