06/27/12

Cleaning out my closet

Er bare innom en tur i pausen mellom maling, og nå baking av oreo kake her.
Bildene snakker vel for seg selv om hva som foregår her om dagen!
image

image

image

image

image

image

06/25/12

St Hans helgen

På torsdag tok vi (Lisa & jeg) med oss Leo i hundeparken i Drammen, hvor han fikk løpt fra seg litt, og fikk en liten vask i den fancy hundevaskemaskinen.
Jeg har vært i Oslo hele helgen, hos Lisa som man så svært lite til, pga jobb og sykehusstyr. Heldigvis var også Nadia med, så vi fant på våre egne sprell.
Vi kom oss i allefall ut på byen på lørdag som planlagt!
Sliten i dag? Oh yes..  

Håper dere hadde en fin St Hans feiring!

06/19/12

The sun is up

Endelig kom det litt sol igjen! Sol uten forstyrrende skyer, yeey.
Så jeg og Luna har tilbragt hele dagen ute, med Nesbø i hånda. Hummer Lilli, nok en gang..
Må vise dere den søte utepynten jeg kjøpte her om dagen (siden den allerede delvis synes på bildene av Luna). Luna trodde først den faktisk var ekte, og var meget skeptisk.. Haha
image

image

06/18/12

With great power comes great responsibility

Jeg har vel nevnt at de nye sprøytene, avonex, er supermann sprøyter. Rettere sagt har de  færre bivirkninger enn hva betaferonen hadde på meg.
Jeg har hatt timeplanen full den siste mnd, og jeg har klart meg greit. Helt til onsdag.. Onsdag våknet jeg i så forferdelige smerter i hofter/bekken, som jeg først ikke forstod hva var. Så kjente jeg det.. Kramper.. Så forferdelige at ikke engang de morfinliknende smertestillende mine fjernet de.
Fra onsdag ettermiddag til torsdag sov jeg faktisk i 18 timer!
Med betaferonen fikk jeg advarsler før det gikk så langt, men det gjør jeg tydeligvis ikke med avonex. Så nå er jeg nødt til å begynne å styre selv hvor mye jeg gjør om dagen, så det ikke går galt. Men det er i allefall bedre å være helt utmattet i periodevis enn å være det konstant!

Og som de sier; With great power comes great responsibility

06/14/12

New old shoes

Jeg har vært på jakt etter de perfekte skoene til kjolen jeg skal bruke i august i flere mnd nå. Men valget i butikken er jo virkelig helt forferdelig. Snodige fasonger, skrikende farger. Rett og slett ikke noe som passer til den type kjoler..
Her om dagen gikk det opp for meg at det perfekte paret ville vært.. akkurat som de jeg har i skapet! Dessverre gjorde jeg noe skikkelig fy fy siste gang jeg brukte de. Jeg tok de nemlig på meg på en fylletur til Oslo, og det gjør man jo bare ikke med så fine sko..
Skomakeren har nå reddet meg, de er nesten så gode som nye. Yey!

Før

Etter

06/11/12

Lenge leve kaffe

I stedet for å rave rundt på byen i helgen har jeg faktisk holdt meg hjemme. Solarium er det eneste som har stått på timeplanen, og alkoholen ble byttet ut med kaffe.
Det har kanskje noe å gjøre med at jeg nærmest har trengt fyrstikker for å holde øynene åpne. Jeg har vært så trøtt at jeg sovner flere ganger før jeg i det hele tatt kommer meg opp av sengen. Her om dagen holdt jeg til og med på å dra på butikken i pysjamasbukse full av store sorte kuer! Takk gud, så gikk det opp for meg i siste øyeblikk hva jeg faktisk hadde på meg..

image