11/18/12

Godset fra Drammen!

Dere aner ikke hva jeg har gjort de siste timene.. Tro det eller ei, jeg har sittet klistret til tv skjermen og sett på Strømsgodset kampen! Ja jeg vet, hva i alle dager har skjedd. Egentlig kunne jeg jo bare skrudd tvn på mute, for jeg hører jo type alt nede fra banen uansett.
Til min store forbauselse oppdaget jeg at jeg har familie genene i meg jeg også, tror ikke jeg har kjeftet så mye på tvn før, hjelp. Godset vant, og rett utenfor stuevinduet mitt ble verdens fineste fyrverkeri sendt opp, wow!

Luna er forresten livredd og tror det er nyttårsaften alt, haha stakar.. 

11/15/12

Elf in the mail

Jeg er inne i en fase hvor jeg bytter ut alle gamle produkter med nye, dyrevennlige. Hurra for meg.
Første bestilling gikk dermed ganske logisk til E.L.F. Trengte nemlig nye pudder asap, siden mine gamle plutselig er for lyse for meg. Vel,det er noe jeg ikke har opplevd før. Hurra for brunfarge selv på denne årstiden!

(Rotet i bakgrunnen kommer forresten av min kreative julegave)
image

11/13/12

Keeping up with the Kardashians

Jeg har tenkt på å se denne serien en stund, og da fiasko bryllupet til Kim ble kjent, måtte jeg jo bare.
Innen jeg rakk å komme så langt, så jeg at flere andre bloggere også var Kardashians hektet, og jeg skjønner jo nå godt hvorfor.. Jeg har nemlig snart allerede  rast igjennom sesong 5. Kanskje litt fordi det viste seg at jeg allerede hadde sett hele sesong 1 på tv.

 Ser du på The Kardashians?

11/11/12

Recipes

Som regel er det vanlig at man ikke lenger spiser hjemmelaget mat når man flytter ut hjemmefra. Men her i huset er tilfellet motsatt. Jeg er ikke en av de som synes ferdig produkter smaker godt, og jeg foretrekker heller bruke litt tid på å lage de fra bunnen. Så da jeg så denne boksen måtte jeg jo ha den! En postkasse for å samle oppskrifter i, så fiiin!


Er fortsatt ikke helt i form av denne antibiotika kuren som herjer i kroppen, men krysser fingrene for at jeg ikke trenger enda en runde neste uke.. I går var det fiskemiddag hos min mor, godt! Og jeg liker egentlig ikke fisk engang..

11/9/12

Opprydning i gangskapet

I de siste har jeg vært redd for å få sko i hode når jeg har åpnet garderobeskapet i gangen. Skoene mine flyter jo rett og slett. Dette var èn av de tingene jeg måtte gjøre noe med. Så nå har jeg fåkk tak i kurver til å samle de i, men allikevel er det for mye inni der.
Herregud jeg har for mange sko.. Luksusproblem!


Antar jeg ikke er alene om å ha for mange sko..?