01/27/13

Elf anmeldelse

Jeg lovte jo noen her en e.l.f anmeldelse da jeg fikk pakken i posten. Men har hele tiden blitt utsatt, så fikk jeg laget det og det forsvant i arkiv utkastene. Ikke at jeg bruker sminke så ofte at jeg fikk laget noen anmeldelse før heller, hoho. Må bli flinkere på det nå som jeg har roet ned solariumsbruket.

image

image

Bronzer
+ Føles lett å ha på huden, gir en fin farge.
– Kan være noe vanskelig å blende ut, særlig med foundation eller krem under.

Healthy Glow Bronzing Powder
+ Lett å påføre, trengs ikke mye.
– Litt for mye glitter, så egner seg best til sommerbruk.

image

All over cover stick
+ Denne saken her er fantastisk! Dette har vært min følgesvenn i mange år nå, og jeg oppdager stadig nye sider av den. Rett etter jeg hadde skrevet forrige anmeldelse (gammel blogg) snudde jeg helt om på meningen min om denne. Jeg har aldri vært borti maken til dekkende concealer. Dette er den eneste som klarer å få mine trette panda øyne til å se mer våkne ut, uten at jeg ser gråaktig ut! Et bittelite strøk over foundation, så dekker den til og med alle fregnene jeg har fått av solingen.
– Litt “seig” og klissete, her er tynne lag tingen (uten at det går utover dekkevne). Ganske sterk “appelsin” aktig lukt.

image
Tinted Moisturizer
Jeg vet ikke helt hva det er med huden min og BB creams, men jeg får det overhodet ikke til å funke, da hele ansiktet mitt glinser, selv med pudder over. Så denne blir det vanskelig for meg å si noe om.

Liquid Eyeliner
+ Enkel å legge, fin sort farge.
– Vanskelig å fjerne ujevnheter etter påføring, så denne må du nesten være litt dreven for å få til å se bra ut. Ellers blir det lett grå punker.

image

Blush
Akkurat her gjorde jeg en bommert i fargevalget, da huden min var for mørk til at fargen (Shy) synes.  Men utifra min forrige kan jeg allikevel si den er bra, føles lett på huden, og har fint shimmer i seg.

Clarifying Pressed Powder
+ Denne er helt fantastisk å ha på huden. Særlig om du ikke har noe under. Gjør at huden din føles silkemyk og føles absolutt ikke tettende ut på huden.
– Påføreren er umulig å bruke for å få det jevnt, men hey hva har man koster for!

image

Lipstick
+ Fine farger, lett å påføre uten å komme utenfor.
– Litt skuffet over fargene i virkeligheten i fht på nettsiden.
Øverst er fargen Nostalgic, Fearless & Sociable

E.L.F har forresten nå gjort om sidene sine, så norske priser vises ikke lenger. Så pass på at du ikke går over 200 kr grenser med frakt i tillegg (etter hva jeg har forstått), med mindre du vil betale toll!

Har du testet noe fra E.L.F? 

01/26/13

Those days

Ingenting har gått som planlagt denne uken. Formen er rett og slett crap, og den gode treningsuken jeg skulle ha var bare å glemme.
Deilig at kulden begynner å gi seg, ettersom kulden har stor innvirkning på de av oss med MS. Det er lenge siden jeg har vært så sliten og trøtt. Når jeg endelig klarer å komme meg opp av sengen langt på dag, må jeg bruke ihvertfall en halvtimes motivasjon i sengen før jeg kommer meg opp, og da går jeg bare å legger meg på sofaen med en bok.
Ååå for første år noen gang, må jeg si SOMMER KOM TIL MEG NÅ!!

Jeg tusler bare rundt i pysjen og tøfler om dagen. Elsker de nye Jean Paul tøflene jeg fikk til jul. Har et helt dusin tøfler, men ingen slår Jean Pauls! Det gamle paret mitt er helt utslitt, så var på tide med noen nye. 
image

Flere som lengter etter sommeren? 

01/22/13

Sukkerfri gele vs sjokokadekake

Jeg prøvde meg på Kristian Andersens sukkerfrie gelè denne helgen, i den tro at jeg skulle være veldig sunn.
Men etter kinamat date i går hadde jeg så cravings etter noe at gelè rett og slett ikke dugde. Sjokolade kake!
Bare jeg som har merket hvor godteri cravings man egentlig får av kinamat? Som man får et belegg i munnen som skriker sukker. Not kidding!
Jaja sjokolade kake, sukkerfri gelè 1-0. Har ikke dårlig samvittighet, for hadde en god treningsuke forrige uke, og forhåpentligvis blir det en god en denne uken også!

image

image

01/21/13

Flaske som vase

SONY DSCSONY DSCJeg har ikke så mange vaser, ettersom jeg har knust de fleste.. høhø. Men før jul fant jeg på en bra løsning. Voss vannflasker er tingen. Enkelt og greit.

01/20/13

Det ene nyttårsforsettet som ble til hundre

I år, som alle andre år, hadde jeg ingen planer om noe nyttårsforsett. For jeg klarer jo aldri holde de uansett.
Men plutselig har det blitt så mange til jeg vil ha annerledes i 2013, at nå kunne jeg sikkert fylt en hel bok!
Godt i gang med mange av de allerede, så ønsker meg selv herved lykke til med resten.

Ett av de er forresten å komme i gang med treningen igjen. Jeg måtte nemlig legge den på hylla i høst, pga en splitterpine gærn puls.
Derfor tok jeg på fredag en 24-timers ekg for å se om de kan finne ut av dette tullet. I 24 timer gjorde jeg det som jeg fra før av har skjønt bidrar til å øke den. Noe som har gått utover formen resten av helgen også. Men jeg er nesten ferdig med å rydde opp alt her, så jeg sier meg fornøyd allikevel jeg.

SONY DSC

01/17/13

I have a problem..

image
Venstre til høyre, haug 1 brukt 1-2 ganger, haug 2 aldri brukt, haug 3 brukt ofte. Og dette er bare plaggene som henger(!) i ett av tre skap. Oh.My.God..
Som dere skjønner driver jeg å rydder i skapene om dagen, har ryddet vekk julen, tatt klesvasken, oppvasken og egentlig alt som trengs å gjøres. Nødt til å lære meg å ta en ting om gangen, ser ut som et bomba horehus her. Nei det var vel en understatement, jordskjelv eller tornado ville vel vært mer passende..

01/16/13

No mirror makeup challenge

image

image
En av tingene jeg måtte teste ut forrige uke. Ikke noe speil, M bestemte hvilken sminke/farger.
Jeg er helt wow av øyenbrynene. Mørkeste øyenbrynspenn og traff så bra?! Til og med løsvippene er klart å festes i egne vipper, ikke midt på øyenlokkene.
Og ja, jeg ser ut som en rotte, med snus i kjeften. Noe M følte for å dele med en full bensinstasjon lørdagsnatt..

Har du noen gang prøvd no mirror makeup challenge? 

01/15/13

Leveranse av levende på døren!

image

image

image

image

image

image
Når familiemedlemmers akvarium sprekker (igjen), så har man ikke så mye annet å gjøre enn å ta imot nye fisker.
Fire nye gullfisker flyttet inn her i går kveld, de to oransje med størst slør og de to største gule. Så nå har jeg altså hele syv gullfisker, herre føler jeg bor i en dyrebutikk når jeg ser all aktiviteten der inne nå!