03/29/13

Ski på beina vs..

..Tøfler på beina!

Her går det i sistnevnte, påske eller ei.
Det ser så utrolig koselig ut å gå på ski. Jeg har så lyst jeg også. Solen som skinner i snøen, i et vakkert vinterlandskap. Helt til jeg husker den gangen for sånn ca 17 år siden, hvor jeg hadde ski. Den gang hadde vi en meget praktisk hage til å gå på ski for en liten skrott som meg, som var i 7-8 års alderen.
Jeg spente skiene på meg, og gikk flere runder rundt huset. Det var så moro. Helt til jeg falt, og lå der. Ikke kom jeg meg opp, og ikke fikk jeg spent av de fordømte skiene heller. Hver gang jeg prøvde reise meg opp, skled jeg bare ned i en enda mindre komfortabel stilling. Godt jeg alltid har vært fleksibel! Husker fortsatt min desperate trykking, med til og med skistavene, på de fordømte harde møkka knappene, som holdt skistøvlene fast i de altfor lange upraktiske tingene man kaller ski.
Jeg frøs mer og mer, hylte mer og mer. Kastet snøballer i veggen til jeg ikke følte fingrene lenger, men ble ikke hørt. Til slutt kom min mor endelig inn på soverommet for å hente noe, og jeg tok den største snøballen jeg klarte å pælmet den i glass ruten så det sang. Endelig ble jeg oppdaget, og noen kom ut å hjalp meg. Skiene mine ble aldri rørt etter det! Hver gang jeg får lyst til å lære meg å stå på ski tenker jeg på denne opplevelsen, som sikkert ikke var så traumatisk som jeg føler det, og konklusjonen min er alltid at ski egner seg ikke for mine ben!
wpid-20130327_155020.jpg
 

God påske til dere, enten dere står på ski eller ei!

03/23/13

Husmoren

Det er helg, som vil si husarbeid! I går føyk jeg rundt her som en virvelvind, GUD som jeg elsker slike dager, og bare gjorde alt jeg fant på min vei.
Støvsugde, skrubbet og vasket, skiftet, la på plass, ryddet plass osv. Trøtt og sliten skrott her nå? Oh yes.
Bildet under er så klart fra pausen, ikke hvordan det så ut til slutt. Selv om jeg må være ekspert på å rote, for nå starter det å ligne bildet allerede.
Så i dag har jeg gjort ingenting. Vel, det vil si.. Noen som var her tidligere i dag nevnte sko for meg, så gjett hva jeg nettopp klikket hjem a?? Svake menneske, kan ikke nevne sko til meg, I blame you!

image

03/22/13

Vel, dette stinker!

Jeg burde ikke skrevet jeg var blitt flinkere til å bruke kompaktkameraet til å ta bilder på bloggen med.. For gjett hva som skjedde fem min etter jeg skrev gårsdagens innlegg? Joda, helt riktig. Kameraet ble ødelagt, det vil si objektivet hang seg opp og nektet lukke seg, eller fokusere. Så nå er kameraet på sykehuset, det vil si service. Og det tar jo bare 2-3 uker, pluss PÅSKE. Så, jada.
For å være fullstendig random her, Home & Away, OH MY GOD. NEEEEEEEEEEI!!!!!

SONY DSCSONY DSC

03/21/13

Shoulda coulda woulda

Jeg burde, jeg burde.. Skrotten er kaputt, og lysten til den tingen jeg kan og bør gjøre er ikke tilstede. Akkurat nå føler jeg bare for å trekke dyna over hodet, å gjøre som Luna. image image

03/20/13

Svar på spørsmålsrunde – # Blogg

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg opprettet min første blogg tidlig. Før bloggverden plutselig eksploderte, og alle hadde en blogg.
Det var vel mest fordi jeg var nysgjerrig, og jeg hadde piczo/home hjemmesider den gang det var populært. Blogg ble vel det nye stedet å dele tekster og bilder, selv om det var litt annerledes å plutselig skrive hverdagslige innlegg.

Hvorfor blogger du?
Grunnen til at jeg blogger enda den dag i dag, er vel fordi jeg enkelt og greit trenger ett sted å få ut litt frustrasjon en gang i blant. Det har også vist seg å være et nyttig sted for å dele/få informasjon om MS.
Jeg har lest igjennom innleggene her, og jeg ser at jeg i det siste har begynt å virke litt smågal ja, men som jeg alltid har sagt til venner, jeg klager ikke, jeg bare informerer på en humoristisk måte.
Jeg skal ikke påstå jeg ikke har tenkt tanken om å gi opp bloggen, men hver gang jeg så vidt er inne på den tanken så fylles kommentarfeltet opp av hyggelige ord, som virkelig gjør at husker hvorfor jeg bruker tid på dette her!

Hva liker du best med å blogge?
Som nevnt på spørsmålet over trenger jeg et sted å blåse ut damp, og til det er blogging flott.
Når man har en blogg blir man jo også kjent med nye mennesker, ser jo hvem som alltid legger igjen en kommentar, og det er jo hyggelig. Tilbakemelding på det man skriver er vel den viktigste motivasjonen for å blogge.

Hvor finner du inspirasjon til bloggen?
Jeg er ikke bare en blogger, men også en bloggleser. Derfor finner jeg så klart inspirasjon på andre blogger. Men etter å ha blogget i så mange år går det mer eller mindre automatisk. Tlf min er full at notater av ting som plutselig popper opp i hodet mitt, som jeg føler kan bli gode blogg innlegg. Når det er sagt, så er forhåndslagring min beste venn i bloggverden. For det er ikke hver dag jeg er i form, eller er helt blank. Da er det kjekt og bare kunne gå inn å trykke publiser.

Hvilke blogger leser du fast?
Dette er nesten fælt å innrømme, men den listen over faste blogger jeg leser begynner å bli skummelt lang.. Pust inn pust ut, Ok here we go.. Jeg MÅ lese Ida Wulff, Kristina Andersen, Fotballfrue, Ulrikke Lund, Cath in the City, Lene Orvik, og Livingdoll. Ellers leser jeg kjapt igjennom TCMN, Sophie Elise, Lars Tangen, Jula Nyland, Kissie, Fashiondiaries, Linni Meister, I hate blonde, og Nette Nestea.
Moro at omtrent alle disse har samme annonsører, og reklamerer for de samme produktene da, høhø..

Hvilke bloggere leser du?­­
I tillegg til de faste jeg nevnte følger jeg også en del utlandske bloggere som jeg titter innom en gang i blant.
A beautiful mess, a pair & a spare, Atlantic – Pacific, Peace Love Shea, Elin Kling, The Blonde Salad og The Glamourai.

Favoritt blogg?
Min favoritt blogg/ blogger har alltid vært og kommer nok alltid til å være Ida Wulff. En av de få usminkede toppbloggerne, hvor tekstene ofte kommer rett fra levra og er lett å kjenne seg igjen i, med en passe dose galskap. Liker’e!

Hvilket kamera har du?
Dette er kanskje ikke noe en blogger skal innrømme.. Men jeg har blitt så dårlig på å ta gode bilder til bloggen. Speilrefleksen ligger å støver ned inni hylla her, og jeg bruker oftest mobilkameraet. Selv om ikke kvaliteten er så aller verst, så shame on me! Har begynt å bli flinkere til å bruke kompakt kameraet i alle fall. Kan bare overføre bildene til tlf, og derfra laste de rett opp på bloggen. Ahh apps dere!
Sony a300 & Samsung WB15OF
wpid-20130319_164343.jpg

03/15/13

Pandatrynet

Akk, hvor deprimerende er det ikke å rydde, i fire dager og enda ha en bomba leilighet. Sånn er det når man rydder inni skapene, og ikke der det synes..
Jeg er iallefall ferdig med alle skap og skuffer nå, bare alt jeg har slengt rundt meg på mitt dukkehus kjøkken gulv/benk igjen. Kan være greit siden det brenner i hele kroppen, og jeg føler meg ikke akkurat som supermann lenger..

Lar forresten spørsmålsrunden vare til i kveld, så skal jeg prøve å svare iløpet av helgen. Dere har visst stilt veldig mange like spm! 
image