04/30/13

Folk altså! Bråkebøtter og snegler

Først og fremst, denne mnd, som kommer nå, må være den verste mnd å få en stabil døgnrytme på?!
Ja, jeg snakker om russen. Fint at dere vil feire endt skolegang, men skulle ønske dere kunne gjort det på en litt mindre bråkete måte. Her om natten våket jeg flere ganger iløpet av en halvtime,  av at vinduene mine dirret, 04.00 på morgenen.. Av forbanna dundrende russefantomer! Greit dere tar den ut i helgene, men er det nødvendig å kjøre opp og ned gatene, med musikken på full guffe, natt til MANDAG?! FUCK YOU

Trege folk på solarium. Jeg antar jeg ikke er den eneste som hater å vente på fulle solstudioer. Skal du ta sol, så hver så snill, ikke kle på deg klær som tar ti år å få på igjen! Jeg må alltid rekke noe etter soltiden, handle, rekke buss mm. Da hadde det vært hyggelig om du ikke skortet ned min soltid ved at du må kle på deg. Det minste jeg forventer når du bruker så lang tid, er å komme inn til en ren solseng. Men nei, det har du ikke tatt deg tid til..

Dette ble et skikkelig sinna innlegg, men argh. Folk altså.
wpid-Effect-Booth-1357678026736.jpeg

04/29/13

Lilli gjør ting hun ikke kan..

Jeg er over middels flink til klesvask, oppvask, husvask, på kjøkkenet mm. Hva jeg derimot ikke er flink til er, pusse vinduer og speil. Det blir alltid en eller annen stripe eller flekk jeg ikke får vekk. Vaske vinduer/speil er enkelt å greit, mission impossible. I går prøvde jeg meg allikevel, synes selv jeg gjorde en god jobb. Men spørs om mamma blir like imponert når hun får se det..!

wpid-SAM_0481.JPG

Er du flink til å vaske vinduer/speil? 

04/25/13

Delfin hjelp

Jeg elsker Hortensia’er. Har hatt lyst på en i flere år, men denne blomsten krever mye vann. Og jeg vanne blomster..? Hehe.. Er ikke så flink til å huske sånt jeg!
Så nå har jeg fått hjelp av denne søte karen under her. Det er en delfin, som man stikker ned i jorden, og heller vann i. Den vanner blomsten av seg selv gjennom bunnen. praktisk. Kan iallefall si at denne her allerede ville vært dø uten, for den gjør jo ikke annet enn å drikke vann denne her. Holder rett og slett på å bli sprø av hvor mye den drikker, føler ikke jeg gjør annet enn å drukne den i vannbøtta og fylle delfinen.

image

image

image

Er du flink til å huske å vanne blomster? 

04/24/13

I morgen, i morgen

Jeg fikk gjort det jeg skulle på søndag da. Etter klesvasken, fikk også med meg at juventus vant 1-0 over milan. Ok, så fikk jeg kanskje ikke gjort så mye fornuftig allikevel.. Kommer vel flere dager.
Blir iallefall ikke i dag, ettersom jeg våknet av at jeg måtte kaste opp. Forferdelige rygg/nakke smerter som gjør vondt helt opp i hjernen. Men i morgen dere, i morgen skal jeg være flink.

image

04/21/13

Mååå jeg..

Dere vet når det er èn ting det er meningen at du skal gjøre, men den tingen er så kjedelig at du gjør alt annet i stedet?
Slik har jeg holdt på i evigheter nå, til og med trening er mer morsomt. Nå har jeg kastet bort altfor mye tid på å ikke gjøre det, så får vel se å kaste meg over det nå med en gang. Skal bare vaske litt klær først, nyte solen, og se fire stjerners middag. Ehe..

Har hatt overnattingsgjest her, så i dag ble det til og med frokost! Det jeg kaller frokost, er nemlig den smoothien min på et klokke slett andre spiser middag. Jeg liker ikke frokost. 

image

image

04/19/13

Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig 2

Blå eller svart?
Svart. Aldri vært noe særlig glad i blått, men kongeblått er fint!

Katt eller kanin?
Katt. Ja takk begge deler, men er dessverre alvorlig allergisk mot gnagere.

Hest eller hund?
Nei takk, ingen av delene. Må jeg velge sier jeg hund. `

Hvilken type musikk liker du?
Jeg har ingen spesiell sjanger jeg kan si jeg liker. Er litt all over the place på musikkfronten. Jeg er ikke en av de som må høre på musikk hele dagen lang, da blir jeg sprø.. Når jeg hører musikk så er det vel topplistene på spotify som blir brukt.

Hva slags hobbyer har du?
Bloggen, så klart. Jeg elsker å lese bøker. Bakingen begynner å komme seg igjen. Før var jeg så kreativ at jeg malte og tegnet, men det er blitt lagt på hyllen.

Hvor handler du klær?
Akkurat nå, ingen steder. Jeg har innsett at jeg har skapet fullt, og har ikke behov for mer. Så nå er det bare spesielt utvalgte plagg som blir kjøpt. Handlingen er litt her og der, men liker Gina, Nelly, H&M, Cubus. De typiske kjedebutikkene. Elsker mange av plaggene på BB også, men herre for en elendig kvalitet det er på plaggene der..

Hvem er ditt stilikon?
Ingen.. Jeg har aldri vært hun som nileser alt av moteblader, moteblogger eller liknende.

Din favoritt mat?
Fortsatt kinamat, kommer alltid til å være kinamat!wpid-IMG_20130111_154005.jpg

 3 unike ting ved deg?
Unike.. Dette var en hard nøtt. Jeg er meg selv, enkelt og greit. 

Hvilken type jente er du?
Jeg er hun som like gjerne kan gå i guttejeans og militær sko den ene dagen, og feminine kjoler med høye heler den neste. Jeg klarer fint å gå på butikken uten tre timer foran speilet, men skal jeg noe så er det noe helt annet. Jeg er hun som aldri er den mest høylytte i gjengen.

Hvordan tror du, du selv er på første inntrykket?
Hehe.. Jeg er nok ikke den som virker som verdens hyggeligste person, med mindre jeg har noe innabords. Jeg er veldig skeptisk til nye mennesker, og er ikke hun som blir bestevenn med deg første gang hun møter deg for å si det sånn!

Bruker du lang tid om morningene?
Absolutt ikke, jeg er hun som hopper om morgenen, løper rundt huset for å bli ferdig. Alt for å få noen ekstra minutters søvn her i gården.. For meg er det også stor forskjell på hverdags sminke, og fest sminke. Derfor slenger jeg bare på øyenbryn, concealer og pudder. Har jeg tid, også mascara.

Hva gjør du på fritiden?
Fritid.. Jeg er jo hjemmeværende så alt jeg gjør blir vel betegnet som fritid? Dog, skal man snakke om ms’en som jobb i dette tilfellet, så løper jeg rundt som en duracell kanin når jeg har mine gode dager. Da har jeg lyst til å gjøre alt! Husarbeid, trening, blogging, være med venner, dra på byen.. Blir rett og slett veldig rastløs om jeg ikke får gjort alt, når jeg kjenner jeg er i stand til det.

Hva gjør du når du kjeder deg?
Når jeg kjeder meg, setter jeg meg som oftest ned med pcn og leser blogger.

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Jeg er sta, egen, og til tider meget vrang. Men liker jeg deg, så gjør jeg det meste for deg!

Hvordan har du det for tiden?
Jo takk, bare bra!

Hva inspirerer deg?
Bloggmessig? Interiørmessig? Livsmessig? Blir inspirert av mennesker som aldri gir opp.
Den som har inspirert meg mest av noen mennesker til den dag i dag, er Regine Stokke. Vi glemmer vel aldri hun!

Hva er din store drøm?
World peace? Haha, så klisjé at jeg klarte ikke la være.
At alt ordner seg, enkelt og greit.

04/18/13

Lets do this!

I går dro jeg på butikken og hamstret en haug av usunne ting, allerede da jeg kom inn døren igjen hadde jeg så dårlig samvittighet, at jeg kastet alt fra meg på gulvet, og hoppet i treningsklærne. Ja, jeg trener jeg også. Selvom jeg ikke blogg/face/instaspammer det hver dag. Tatt en liten pause fra ball treningen frem til i dag, fordi en viss liten pusekatt lekte bombe for en liten tid tilbake. Ned fra dusjkabinettet, rett på yoga ballen med klørne først. Det var den ballen..

Nå må jeg kaste meg over akvariumet, gullfiskene er syke igjen. Før jeg må rydde på plass alle de rene klærne jeg har kastet i sengen.

image