07/31/13

Blomstrende blomsterkanne

image

image

Hvor søt er ikke blomsterkannen min? Dessverre har det ikke blitt noe mer enn hengegruppen utendørs her i år. Planen var egentlig å kjøpe noen fine nye flettede potter, men sommeren i år har jo ikke akkurat vært på sitt beste. Neste år kanskje.

07/29/13

New stuff

image

image

image

Elsker den nye gloss sticken fra Isadora, slik knallfarge selv om det føles som en lipbalm.
Men den miniatyr concealeren, ikke så imponert.
Tips til en god concealer? 

07/28/13

Sinnataggen

Et par lange uker, tilsier en sliten Lilli. Solen har vært fremme, og det er så herlig å kunne føle seg i bedre form.
M har vært her i helgen, og i går var vi på kino å så World War Z. Jeg er egentlig ikke noe fan av slikt, men denne filmen var virkelig bra. Bør sees!
Tradisjonen tro har M forlatt åstedet, så det nærmest ser ut som det har vært zombier her også.
Akkurat nå.. Trøtt. Sliten. Irritert. Grinete. Hele greia. Fått så altfor lite søvn i det siste, og det er sånn som den verste pms’n ever. I sted hadde jeg lyst til å bruke naboen som dartskive for alle knivene i kjøkkenskuffen, fordi han klipte gresset. Hva mener du med at jeg er i dårlig humør?! Haha.

image

07/21/13

Strandtid

Jeg rakk så vidt komme hjem i dag, før jeg bare nei, her kan jeg ikke være. I dag er en strand dag.
Solen steker sånn om dagen, at det nesten virker som sommer. Så jeg pakket baggen nok en gang, og dro til Sande. Litt skriking hver gang jeg så en krabbe, men flip flops er kjekt. *krabbefobi*
Nå kjenner jeg huden har fått nok, lå nemlig ute i hagen her med besøket mitt i går også. Grille huden. Dusj og after sun neste.  
image

image

image

image

image

07/14/13

Are your parents home?

Hva er mer irriterende enn disse utlendingene som kommer på døren, for å reklamere for diverse hus ting. Som malingen av hus, oppussing, tak..

Jo, det skal jeg fortelle dere. Mer irriterende er det nå de spør deg “are your parents home?”. “Can u call your parents?”. Nok et bevis på hvordan jeg ser ut uten sminke. Neste jævel som spør meg om det skal jeg enkelt og greit svare, no im sorry.. mommy and daddy told me not  to talk to strangers! Jævler!

Screenshot_2013-07-14-17-32-43-1

07/13/13

Fifty shades

image

image

image
Jeg har nå lest ferdig første bok, men kan ikke si jeg er så kjempe imponert så langt. Helt ok, men burde kanskje vært litt mer enn ok når det er over 500 sider..

Har du lest de? 

07/8/13

Status – ute i solen

Endelig kom solen, og varmen. Kanskje det blir noen dager med sommer i år allikevel da.
Mulighetene for å få samme farge som i fjor er jo ihvertfall bare å glemme. Men det er vel kanskje like greit for huden. 

image

Er det fint vær hos dere om dagen?