08/25/13

Kakepynting

Jeg har fått ryddet opp mesteparten her i helgen, sovet lenge, men til tross for det føler jeg meg enda ikke helt bra.
Før jeg var klar over hvordan hverdagene mine skulle bli nå, hadde jeg lovet å pynte en kake. Familien hadde nemlig overraskelse selskap for min tante i helgen (mens jeg lå hjemme på sofaen ja).
Men pyntet kaken fikk jeg nå gjort. Strandtema, solstoler, strand, fødelsdagsbarnets tall med shell print, pyntet med blomster rundt. Har nemlig gått til anskaffelse av fondant kutter sett til å lage blomster. De blir jo så fine!  (Paraplyene ble satt på etter kaken var levert, derfor er det ikke mitt bilde, og bilde av bilde på kamera).

Nå er det bare The Proposal på tv, og sengen. Hard hverdag igjen i morgen. 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

08/24/13

Slapp helg

Jeg går på kurs hver dag, mandag til fredag, så denne helgen er nødt til å brukes til å slappe av.
Og til å rydde opp det rotet jeg har laget denne uken. Jeg drar på kurs, kommer hjem, kaster opp, og legger meg. Litt av en hverdag. Men må man så må man.
image

08/19/13

Helgen

Først må jeg bare si, jeg skal aldri drikke igjen. Tror dere på meg? Nei, ikke jeg heller. Men, herre for en fyllesyke jeg hadde i går. Orket ikke engang skru på pcn, eller lage mat. Så jeg tok på meg joggingsen, og tuslet bort til “naboen”, hvor maten ble levert på døren.
Fredag var jeg i et møte, så nå blir det andre boller her en stund. Ikke sikkert bloggen kommer til å bli prioritert så mye de kommende ukene. Ikke at den har blitt det heller i det siste. Kremt.
På kvelden ble det ut å spise med frk babymage, og tidlig natt før jeg dro til Oslo på lørdag.
Endelig fikk jeg Starbucks frappe’n min. Dog må jeg si at jeg ble skuffet. Så mye vann, og lite smak??
Kvelden ble lang, og natten ble avsluttet tidlig, med en sliten lilli som sovnet på badet da hun kom fra byen.
Enda så sliten, at jeg faktisk har brukt en time på å skrive dette innlegget. Oi, lilli over og ut!
Ps. Jeg skal aldri drikke igjen.. 

wpid-IMG_20130818_220554.jpg

wpid-IMG_20130818_231104.jpg

08/9/13

Sliten

Herregud, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke lenger er vant til små barns aktivitetsnivå. I dag har vi feiret bursdagen til den søteste lille mannen, som ble 4 år. Ganske så glad for at mine tantebarn er over den alderen der ja..
Traff heldigvis blink med gaven i år og, gutter + bilbane og biler? Det er visst tingen. Hvor lur jeg følte meg da jeg skulle sette sammen denne saken med han var en annen ting, han viste seg å være flinkere enn meg, kremt.

image

08/7/13

Pretty

Helgen og dagene denne hittil denne uken har for det meste gått til søvn, jeg er helt kaputt igjen. Dårlig vær, er sovevær.
I dag skulle jeg egentlig bare til byen for å handle bursdagsgaver, grille skrotten, og kjøpe mat til den sultne ulven av en katt. Men av en eller annen grunn bestemmer alltid været seg for å koke når jeg skal ta sol. Droppet det solariumet i dag for å si det sånn..
Trenger vel ikke fortelle dere at det ble like mange gaver til meg selv som bursdagsbarnet vel? Lilli i et nøtteskall.
Kjøpte bla dette spesielle antrekket her. Ser ut som skinn, men det er faktisk stoff. Så utrolig fint! Tenkte jeg skulle bruke det i helgen allerede, får forhåpentligvis litt bedre bilder av det da. 
image

image

image

08/3/13

En natt, er lik døden

I går tilbragte jeg dagen, og natten i Oslo. Planen var egentlig å være der hele helgen, men en natt på byen, uten søvn, er for meg døden. Så endte med å dra hjem i dag tidlig, og har sovet mer eller mindre hele dagen.
Akkurat nå føler jeg meg som roadkill her, så sofaen og film på skjermen i dag er eneste plan. Gjesp.

image