09/29/13

Snørra

I dag har jeg feiret bursdagen med familien. Jeg har løpt rundt her, siden jeg fikk ut veneflonen på torsdag, bakt og ordnet. Høres sikkert ikke noe hyggelig ut å si at jeg faktisk gledet meg til feiringen var over. Jeg er helt tett, forkjølelsen har tatt meg. Kortison = dårlig immunsystem og høst? Dømt til å skje.
Jeg har ikke engang ord for hvor deilig det var å dra av seg finstasen, og hoppe i joggingsen nå. Formen er så nede om dagen at jeg sovner nesten før hodet treffer puta. Måtte forsåvidt ta en liten tur i sengen under selskapet i sted også, alt gikk bare rundt. Vært dårlig timing med både jobb, kortisonkur og forkjølelse oppi denne bursdagsmnd for å si det sånn.
Sykehuset har nå iallefall sykemeldt meg en ukes tid til. Så jeg kan få litt ro. Det trengs.

SONY DSC

09/28/13

Bursdag

image
Halvveis til 50 i dag, yikes. På tide å pynte eplene med kakepynt jeg har truet med å servere i morgen. Hah.

09/26/13

Så sitter vi her igjen da..

Akkurat nå sitter jeg her med veneflonen i hånden nok en gang. Ja, det skjedde igjen. Nytt atakk, følelseforstyrrelser på hele venstre side. Til og med ansikt. Ikke kribling, bare rett og slett borte. Og et syn som driver å tuller nok en gang.
Akkurat nå sitter jeg med siste dose solu-medrol, kortison, tilkoblet for siste runde, denne gang. Må vel si jeg teller ned minutter til denne jævelen skal ut av hånden min. Meget dårlig plassering av den denne gangen. Passer jo flott når jeg skal ha selskap her på søndag, får jo ikke gjort en shit. Men det skal nok gå på et vis det og tenker jeg.

image

image

image

09/20/13

Det brenner

Ting går ikke så bra om dagen. Jeg har gått fra sliten til for sliten.
Forrige fredag havnet jeg på legevakten med kramper. Da hadde jeg allerede mistet følelsen i området rundt venstre hofte. Etter krampene spredde det seg nedover i venstre ben. Og nå har det tydeligvis tatt over hele ryggen min og.
Det brenner, det svir, det er følelsesløst.. Det er som om noen har pakket inn den venstre siden min, i mange varmeflasker. Så jeg har nå prøvd å ta en rolig uke, så får vi se om det hjelper. Det må det, for det er nok å gjøre her neste uke. Ønsker meg selv lykke til ;)
image

09/15/13

For ung

For ung til å sove så mye.

For ung til å ikke gjøre noe.

For ung til å få passende smertestillende.

For ung til å være så syk.

For ung til å være fanget i en skrøpelig kropp.

09/3/13

Tornerose

Helgen ble brukt til å slappe av igjen. Eneste livet jeg har om dagen, jobb, søvn, mat, søvn.
Unntatt søndag, da startet nemlig september mnd, og min families store bursdagsmnd.
Kroppen protesterer veldig om dagen. Hele venstre side er betent. Jeg har vel knasket mer smertestillende den siste uken, enn jeg har gjort det siste halve året.
Så i dag ble jeg bare nødt til å bli hjemme fra jobb, og følte meg endelig litt menneskelig da jeg våknet opp i (ettermid)dag. Men så har det blitt noen timer i drømmeland det siste døgnet og, avbrutt av noen pauser med lie to me, på skjermen, og tyggis pus på fanget.

Jeg har til og med holdt det jeg har lovet, men ikke holdt, i en mnds tid i kveld. Nemlig tatt med Luna på en luftetur i hagen.
Nå er det bare litt tv titting, Asbjørn Brekke as I write, så er det på tide å finne sengen. Tilbake til min ikke så altfor flotte hverdag igjen i morgen. Jeg.gleder.meg.til.helg

image

image

image