11/30/13

Forberedelser til advent

Adventslysene er klart, og.. vel det er vel det eneste som forløpig er klart. Jeg hadde store planer om å sette i gang med en jule(advents)vask her tidligere i dag, men slik ble det nå ikke. Jaja, lyset er det ikke mye å se til om dagen uansett, så frem med langkost, skurefille og vaskebøtta nå! Skal bare se litt mean girls først. SONY DSCSONY DSC

11/29/13

Sykveld

Tre av DIY prosjektene er alt ferdige. Wow. I går tilbragte jeg hele dagen hos mamma, hvor symaskinen gikk så det ristet. Er det bare meg som blir helt i hundre når jeg syr med denne pedalen? Det går jo bare fortere og fortere, og jeg klarer ikke stoppe. Ikke rart ikke jeg har lappen, haha.
Vi konkluderte vel ganske tidlig med at jeg kanskje burde holde meg til baksten, enn til symaskinen.. Men jeg viste da at jeg dugde til noe etterhvert. Var bare så lenge siden jeg hadde gjort det at jeg måtte inn i det igjen. Mamma hadde det fryktelig moro på min bekostning for å si det sånn.. Hva med å fortelle meg at jeg mangler en bryter før jeg kan sette i gang? Neinei, huff. Jeg trives nok bedre på kjøkkenet.. Hah. 
image

image

11/27/13

Før hanen galer og sola står opp

Jeg elsker følelsen av å løpe til trening, ja for jeg klarer jo ikke henge med klokka. Mens øynene  gråter av tretthet, kulda biter, og isen skinner. De eneste du ser er ungdommene som går til skolen. Du ser ikke engang han trente morgenfuglen på akropolis. Nei, jeg snakker ikke om kaktus under armene bolerne, for de er jo nede i kjelleren og pumper jern, aller helst på nattestid. Snakker heller ikke om hun som er på trening for å poste bilder av seg selv på facebook. Men han i en familie på 5, som bare starte dagen på trening, for trening er jo så forfriskende, og man kan ikke starte dagen uten. Å ikke engang se han er umotiverende. Nesten så jeg snur snuta hjemover igjen alt der.
Gelè i bein og armer kommer du ut igjen, herregud jeg overlevde i dag og, og du ser mennesker i gågaten åpne butikkene sine. Plutselig blir tanken om hvor forferdelig fælt og tidlig det er snudd, til oi, jeg har vært på trening før dere starter arbeidsdagen deres. Og jeg føler meg rett og slett som om jeg har klatret Mount Everest. *Klapp på skulderen til meg*
/onsdagsrituale/

Når vi først er inne på denne treningsfronten, er det bare jeg som er mer eller mindre i ferd med å bli sprø av alle fb oppdateringer om trening? Alle har jo begynt å trene, det er jo bra det. Men å oppdatere fb om det hver dag er kanskje ikke helt nødvendig? Plutselig er alle treningsnarkomaner, har sunt kosthold, og er eksperter. Legg halvparten så mye innsats i å gjennomføre det som å skryte av det, så kanskje dere ser resultater og.. talk

11/25/13

Nedtelling

Til tross for visse andre ting som ikke gikk helt som de skulle i dag, så fikk jeg tak i ting jeg trenger for prosjektene jeg har. Ååå, jeg gleder meg sånn. Har lyst til å starte nå! Dessverre krever de fleste av de en symaskin, som finnes hos mamma, ikke her. Så jeg får bare snøre meg med tålmodighet. DIY tutorials/oppskrifter kommer selvsagt på bloggen.
Nå går jeg bare rundt å venter på snøen, har lyst til å pynte til jul, høre julesanger. Søndag er det endelig lov.Christmas prepGleder du deg til jul? 

11/24/13

Jule start

Tenk at i dag er det bare en uke igjen til første søndag i advent! Jeg har ikke gått til anskaffelse av lys engang, og jeg tror jeg nok en gang har pakket vekk tallene.. Lurt å kjøpe nye hvert år.
I kveld har jeg tyvstartet med julefilm, det er jo egentlig ikke lov før 1 desember det. Måtte bare, har verket etter å se i flere uker allerede.
Besøk i går, dårlig søvn i natt, middag hos min mor i dag. Passer bra med en daff film kveld da.
I morgen skal jeg forresten ut å se etter materialer til noen nye DIY prosjekter, spennende. wpid-Snapchat-20131120020032.jpg

11/22/13

Vårruller – the filipino way

Lenge siden sist nå, men her om dagen lagde jeg vårruller igjen. Det blir en sjelden sak, for det.er.så.mye.styr. Og ikke minst, oppvask. Etter litt googling fant jeg ut noe lurt, lage et lite lager, fryse de ned ustekte, så er det bare å ta opp, tine, og steke. Dette er seriøst de beste vårrullene jeg vet om. Magic sarap er virkelig magisk. Oppskriften finner dere her.
Springrolls

11/19/13

Organized

I dag har jeg vært på et møte langt før jeg vanligvis står opp. Papirer signert, og klare til å sendes. Så nå krysser jeg bare armer og ben for at ting går min vei.
Må vise dere denne saken her. Jeg har så mange smykker som ligger å flyter, og mange i esker, som jeg ikke engang husker jeg har. Denne boksen er opprinnelig til å ha stearinlys i, men siden jeg ikke bruker det, hvorfor ikke bruke den til smykkeoppbevaring.

20131017_214853
20131017_214910

11/17/13

Høst #3

Siste bilder fra høsten nå, lover. Jeg har bare så utrolig flink til å glemme forhåndslagrede innlegg. Det er ganske tydelig at vinteren er rett rundt hjørnet nå. Brr!
SAM_2156
SAM_2159 SAM_2300 SAM_2164

11/14/13

Brettbord i hus

20131109_224506 20131107_164319
Det er så kjekt å ha noe til å samle ting som blader jeg leser i på, sånn i stedet for i sofaen mener jeg, Kremt. Så siden jeg feiret bursdagen her har det store utebordet faktisk stått inne. Lite pent.. Har lett etter det perfekte bordet til å ha der, uten hell. Men da jeg gav opp fant jeg det her, som var akkurat hva jeg var på jakt etter. Kjekt å kunne klappe det samme å stable det bort når det blir juletre tid!