12/30/13

Klar for 2014

Gulvene er vasket, oppvasken tatt, siste maskin med klær er hengt opp, og jeg er klar for 2014.
I år har jeg for første gang siden.. barneskolen? Skrevet ned nyttårsforsetter. I år skal de gjennomføres og.
2013 startet jeg året som forkjølet, det gjør jeg ikke i 2014 *bank i bordet*, så da blir det jo en god start allerede der. Nå må jeg slenge i meg litt for, hoppe i dusjen og gjøre meg selv klar for nyttår og.

Jeg ønsket meg vaskehjelp til jul.. 
SONY DSC
..Dette er hva jeg fikk. Så da måtte jeg nesten gjøre det selv da.

Ha en fin nyttårsfeiring! :)

12/29/13

Behind the scenes: My little deer

Siden Luna har vært nisse på alle julebilder, tenkte jeg det var på tide med noe nytt. Så jeg lagde rett og slett et reinsdyr kostyme til henne. Gevir, og halsbånd med små bjeller på. Man kan vel si at hun ikke ble helt fornøyd med gevir på hodet stakkar, men det ble noen fine bilder allikevel.

DIY oppskriften kommer snart. 
lur
Lr ltr lun lunareinsdyr

12/28/13

Over for denne gang

Antar jeg ikke er alene om å være lei mat nå? Føler virkelig ikke at det gjør noe at det er et år til neste gang.
Maten er mer eller mindre oppi halsen på meg her, skal bli godt å komme tilbake til faste rutiner nå. De få jeg har, som å sove litt lenger om morgenen igjen og sånn. Haha. I dag er ihvertfall siste familiemiddag unnagjort.
Øynene svir av for mye linsebruk, og huden er heller ikke fornøyd over all sminkebruk. Nå skal det endelig bli tid til å vandre hjemme i pysjen, uten sminke og linser.  
SONY DSC
SONY DSC SONY DSC SONY DSC DSC01099

12/26/13

1 & 2 juledag

I går var den tradisjonelle kalkun og stuffing dagen. Opprinnelig er jo i dag laksedagen for oss, men i år er det forandring i alle tradisjoner gitt. Planen min om å bruke dagen på å rydde litt, forsvant da niesene mine i går overtalte meg til kino i dag. Som jeg forresten holdt på å ikke rekke. Jeg forsov meg nemlig i dag jeg, ble vekket av Luna 10 min før jeg ble hentet, Herrejesus. Da var det bare å slenge på klærne som lå nærmest, øyenbryn og litt concealer før jeg løp ut døren.
Vi så Frost/frozen, ingenting slår Disney filmer i julen, man blir aldri for gammel for Disney! Og den var fin denne og, minnet veldig om to på rømmen. 
1251213
251213 SONY DSCwpid-20131226_160231.jpg

12/25/13

Julaften

Natt til julaften ble jeg nesten lurt, da det startet snø som bare det. Krysset armer og ben for at snøen skulle ligge, men neida. Regnet plasket ned, så mye at vi så oss nødt til å dra i kirken, og på gravrunde, i annet tøy. Var ikke mye rundt oss som minnet om julaften i går, mer høsten.
Men jul ble det. Til tross for at jeg ikke fikk dele ut pakker i går, glemte julekakene mine hjemme, og fikk minst pakker noensinne. Jeg liker tradisjoner! Ellers blir jeg litt trassen, haha. Uansett, pakkene mine inneholdt dyre ting jeg har ønsket meg, så det var ikke så ille med få pakker allikevel. Nå har jeg alt jeg manglet av bunadssølvet, parfymene jeg har nektet meg selv kjøpe, alkohol, neglelakker og skrubb. Kjøkkenmaskin, oppskriftsbøker, forkle og annet kjøkkenutstyr, rengjøringsbeholder og andre interiørting, og ikke minst nytt treningstøy. Iløpet av 2014 skal jeg visst bli den nye fotballfrue, lov å håpe ihvertfall ;) 
SONY DSC
SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

12/23/13

Christmas magic

Treet er pyntet, alle pakker er klare, julebaksten er klar, leiligheten er ryddet for gavepapir og bånd,  baggen med gaver står klar. Tro det eller ei, jeg ble ferdig. Og nå kjenner jeg virkelig at dette har tatt på i år, phew. Sånn går det når man skal være så kreativ. Planen var å legge ut flere av  disse diy prosjektene før jul, men det har jeg enkelt og greit ikke rukket. Så det får bli etter. Håper dere alle får en fin julefeiring i morgen :)
Ps. er det bare meg som synes juletreet mitt ser ut som en candycane? Haha
SONY DSC
SONY DSC SONY DSC SONY DSC

12/22/13

Julestress

De siste ukene har jeg lært at jeg ikke er like flink som resten av familien på å brodere, og ei heller ingen fotballfrue på kjøkkenet.
Her går det DIY prosjekter, gaveinnpakking, og bakst. Finner det helt utrolig hvordan jeg klarer å bombe leiligheten på èn dag. Men sånn er det når man driver med hundre prosjekter på en gang.
Har hatt planer om å gi et pip fra meg hver dag, men tiden bare flyr fra meg. Akkurat nå sitter jeg midt i gavesentralen og får knapt plass. Pust inn, pust ut. Skal nok bli ferdig til jul jeg og, men nå begynner tiden å løpe fra meg, i kveld (natt) skal treet pyntes, så har egentlig ikke tid til å skrive dette engang!
Håper dere har en fin juletid :)
jul 13

12/17/13

Opp og ned, frem og tilbake

Hei og hopp! Jeg kan ikke tro at klokken ikke er mer. Jeg må si jeg føler meg ganske leggeklar, etter nærmere 4 timer sammenlagt i bil i dag.
For første gang på 6 år har jeg vært i Flå. Jeg har savnet dette stedet sånn, menneskene, naturen, fjellene, vannet… Absolutt alle ting du overser når du skal frem ett sted du er vant til. Til tross for at jeg var ganske redd jeg kom til å sende ett hat brev til Olav Thon for å ha ødelagt barndomsminnene mine, med kjøpesenter , hotell og slikt byvås. Men Flå var fremdeles Flå, det kan ikke engang Thon endre på.
Dog var det jo ikke under de beste omstendigheter vi var samlet der oppe i dag, ettersom vår siste forbindelse til Flå har gått bort. Da blir det liksom ingen grunn til å besøke Flå lenger, ingen familie igjen, ingen hytte.
Speaking of hytta, vi stoppet selvsagt på veien i dag for å se. Og det var ikke store forandringene, *phew* fred i sjelen. Tok noen bilder jeg bare må vise dere. Tok faktisk så mange bilder at jeg har ødelagt kameraet, igjen.

SAM_2609
SAM_2618 SAM_2624 SAM_2666 SAM_2688 SAM_2749

12/14/13

Christmas tree topper star DIY

Jeg har hatt et lite mini tre siden jeg gikk på barneskolen. I løpet av årene har selvsagt pynten litt etter litt forsvunnet, deriblant toppstjernen. De siste årene har jeg festet noen kongler på halv tolv rundt på toppen, men det så virkelig ikke bra ut. Tror faktisk jeg malte de konglene på barneskolen, haha.
Så da jeg pyntet treet i år, sittende i det som nå er blitt en systue, fikk jeg ideen om å lage en selv. Ikke akkurat et kjempe profesjonelt resultat, men den slår konglene ned i støvlene. 61 2 3 4 56