01/31/14

Surrehue

Jeg innser at det virkelig er på tide å lære seg at klokken ikke venter på deg når man står opp om “morgenen”. I dag klarte jeg det igjen, til tross for at alarmen var satt tidligere enn vanlig. Så jeg slang på meg fillene, og skled ned på behandling. DET gjør jeg ikke igjen, fy flate så glatt det er ute. Jeg er sikker på at jeg, ved et av mine 10 forsøk på å gå på trynet på vei ned, så ut som en blanding av bambi på isen og en langrennsløper. Sikkert ganske komisk å se på, men ikke fult så komisk for meg. Strø kommune, STRØ, har dere hørt om det. Nei, det var det jeg tenkte meg.

Jeg hadde faktisk vært flink nå, og tatt masse bilder til blogginnlegg, men ved siste bilde døde kameraet mitt igjen. Surprise surprise, hele to uker siden det ble hentet ut fra reparasjon og nå er det ødelagt av samme problem igjen.. Og i styret med at M dukket opp en dag for tidlig, glemte jeg helt å legge inn bildene fra minnekortet før jeg sendte det av sted. Så nå sitter jeg her uten minnekort leser til den typen kort. Flott lilli, flott. Men jeg antar dette er en fin mulighet til å poste alle mine 500 forhåndslagrede innlegg jeg aldri kommer til. Dessuten er telefonen min endelig tilbake fra reparasjon, så da går det mye enklere.
Jeg holdt forresten på å miste nøklene mine her om dagen og. Hodet mitt er virkelig ikke med om dagen, blæ.

Nå får jeg gå å legge vekk den rene klesvasken, og treningstøyet som fremdeles ligger klart. Jeg kom meg nemlig ikke på trening på onsdag, jeg lot for en gangs skyld fornuften vinne, og sov videre, i stedet for å være i dårlig form i flere dager etter på. Jeg måkte gården i løpet av uken da, for å få ut bilen til M. Så jeg har ikke så dårlig samvittighet for å miste treningsdagen allikevel. wpid-SAM_0043.JPG

01/26/14

Disney

I går var vi (familie) en tur i Oslo, det ble starbucks, middag og Disney on ice. Det ble en lang dag, og jeg må si jeg var glad for at denne gangen var det ikke jeg som skulle dra på et barn hjem. Vanligvis har jeg jo pleid å ha med meg min yngste niese, men i år var barneansvar overlatt til andre.
Jeg snublet inn døren, snurret et par episoder av baby daddy, og krøp til sengs.
I dag har jeg kastet meg over støvsuger og annet husarbeid. M dukker nemlig opp i kveld, og blir noen dager. Ønsker meg herved lykke til med å komme meg på trening på onsdags morgen *kremt*
mickey & minnie mouse
cars disney disney tinkerbell disney

01/23/14

Snø snø snø

Holy crap som det snør om dagen. Jeg bruker det som unnskyldning til å bare se tv serier. Catfish, teen mom og Nanny fine, Watchseries I love you.
image

image

image

01/13/14

Varg Veum maraton

I helgen har jeg hatt Varg Veum maraton, som pågår ennå. Har sett en del av filmene, men ikke i riktig rekkefølge. Jeg innser at jeg må si opp netflix skal det bli gjort noe fornuftig her i huset. Og legge vekk bridget jones boken, og for så vidt alt som kan virke mer spennende .
Jeg har klart å vaske, sette mesteparten av pynten på plass her igjen etter julen da. Til tross for at hjernen virkelig ikke er med, den ble visst lagt igjen på juleferie, for i går glemte jeg nemlig spise etter frokost.
Nå mangler det vel egentlig bare en duk på bordet, og å støvsuge duken under akvariet, ja og det å kanskje huske å spise i dag da *klapp på skulderen*. wpid-20140112_020447.jpg

01/9/14

The little black one

I år hadde jeg bestemt meg på forhånd hva jeg skulle se etter på romjuls/nyttårssalget. Jeg er nemlig ekspert på impulskjøp, tør ikke engang tenke på hvor mye unødvendig jeg har i skapene, og ikke bare klesskapene. Kremt.
Så nå må jeg bare klappe meg selv på skulderen, og si jeg har vært flink. Den lille sorte og ny kåpe stod på lov å kjøpe listen på salget denne gangen. Det ble også vannflaske til trening, og en haug med undertøy, men hallo.. det er lov.

Dette er den lille sorte jeg kapret. Jeg har jo flere sorte kjoler i skapet, men ingen av de kan vel kalles enkle. De er rett og slett litt mye, og vanskelige å kombinere på forskjellige måter. Så en slik har jeg vært på jakt etter lenge.
SONY DSC
SONY DSC