02/26/14

Xoxo

Det er over en uke siden forrige post, siden sist har jeg bare ligget begravd i sofa fortet mitt å catchet opp med tv serier.
Den siste tiden føles det ut som den ene bomben etter den andre har slått ned her, og jeg har vært så sliten, både fysisk og mentalt. Det er så mye å huske, det er så mye å gjøre at jeg har følt jeg har vært i ferd med å miste forstanden.

Etter en uke nå med gossip girl, hvor trist er det ikke at det er over?!, føler jeg at formen snart er tilbake til normalen.
Det ser ut til at jeg virkelig trengte den uken med bare Gossip Girl i joggingsen på sofaen. Har vel bare manglet isen her for å bli en skikkelig klisjè.
Jeg har følt meg skikkelig dårlig siden konserten jeg var på forrige fredag, jeg var nemlig sikker på jeg kom til å få influensa hele uken før, og da å dra på konsert.. Kræsj. I tillegg har jeg jo glemt at det er vaksine tid, så jeg nyser og snørrer som en annen tulling her. Jeg kom meg ikke på trening, og jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle ha gjort uten planleggeren. Er det ikke det ene, så er det det andre. Det er godt at det er vinterferie for alt denne uken.

Jeg har forresten vært på kontrolltime hos nevrolog (eller overlege, som jeg har), og jeg har visst for tiden mindre følelse i høyre side. Så jeg har vært livredd for at et atakk nå skulle settes igang i dette stresset, men jeg kan nå (*bank i bordet*) puste lettet ut over at det har gått forbi. I dag dumpet det ned en time til ny MR, så får vi se om det er noen forandringer der. Kanskje det blir et bytte i bremsemedisiner også, tiden vil vise.

Nå skal jeg prøve å rydde opp i både hus og sinn her, bare ikke være helt villmann, for på søndag er det dåp!
Skal ærlig innrømme at det har vært deilig med en pause fra bloggingen, men jeg har nå betalt for nok et år på lillisverden. Kan bare ikke love fulle oppdateringer her fremover helt enda. weheartit

02/12/14

Early bird special

Kl er nå 07.30 og jeg er alt oppe og ikke gråter. Har faktisk vært det en og en halv time alt, hah slå den. Ikke bare er jeg klar for å dra på trening, men jeg har til og med fått i meg frokost først, mens jeg ser OL så klart. Hvordan er det for nye onsdags rutiner! Nå gjenstår det bare å rekke bussen da..
Ps. WordPress appen har visst blitt helt ubrukelig, da alle bilder tydeligvis roteres under overføringen.
image

02/10/14

Verdens vakreste sted

Her kommer de siste bildene fra Flå. Dette er området rundt hytten vi hadde. Det er utrolig trist å tenke på at den ikke er vår lenger, den har jo tross alt vært der i hele mitt liv. Minnene har jeg ihvertfall, og nå skal andre få lage minner fra verdens vakreste sted. Kanskje også de får historien om at huldra koker i gryta si av sin bessa, hver gang det er tåke i fjellet ovenfor. 
SAM_2531
SAM_2533 SAM_2547 SAM_2548 SAM_2557

02/9/14

Morsdag

For noen uker siden fikk jeg ny kjøkkenmaskin i hus. Den jeg fikk til jul viste seg å være helt håpløs, så den ble byttet inn i en annen type. Opprinnelig hadde jeg planer om en mindre maskin, men dere vet selgere.. Hun prøvde selvsagt å overtale til en større maskin, men ingen av oss hørte på hva hun sa, da vi stod og siklet på maskinen ved siden av. En dyrere modell igjen selvsagt, kremt. Så da ble det den da! Hercules Chilli måtte bli min! Jeg er forresten skikkelig frustrert over at de har ødelagt designet på  Kenwood maskinene, jeg har alltid drømt om det, og hadde aldri trodd jeg skulle stå i butikk å si, æsj jeg skal ihvertfall ikke ha den plastikk greia der. For let’s be honest, design har nesten like mye å si som funksjon.

Jeg måtte jo teste den da jeg fikk den, det var selvsagt et par ukers ventetid, og kaken ble ikke akkurat vellykket. Derfor tenkte jeg at nå til morsdagen skulle jeg safe med en kake jeg har laget før. Vel.. Det gikk rett vest det og, så enden på visa var at jeg måtte rusle ned på butikken i går å kjøpe en toro pose. HAHA. Vel vel, finnes de som ikke klarer å lage det engang, trøster meg med det nå som hjernen tydeligvis ikke klarer bake engang.
Min mor liker ugler, og vi liker å tulle med at hun er en ugle, så til tross for toro kake, så ble den iallefall gjort opp for med pyntingen!
image

image

image

image

02/7/14

Gårsdagens antrekk

Det er rart hvordan hjernen fungerer. Plutselig gjenkjenner du en lukt du ikke ante fantes lagret der inne, men det å huske at nøklene dine ligger på fanget når du reiser deg opp, eller hvorfor alarmen ringer, nei det er det ikke lagret.
Ja, så holdt jeg på å miste nøklene mine igjen, eller jeg gjorde faktisk det, men det ble oppdaget.

I går var jeg hos verdens søteste lille mann, fadderbarnet mitt. For han hadde nemlig ikke fått julegavene sine enda, siden han befant seg i et annet land hele desember. Så da fikk jeg luftet både ny kjole, og og ny jakke. Dere aner ikke hvor mye jeg har lett etter denne jakken. Den forsvant fort som fy på nettsiden, og kom aldri inn i butikkene. Derfor var gleden stor da jeg plutselig oppdaget at lageret var fylt opp på nytt, da måtte den jo bare bestilles!
20140206_164153
20140206_164831

02/5/14

Upostet antrekk

Herregud, har jeg ikke klart å poste det her engang? Gir meg over av meg selv og denne hukommelsen. Dette er ihvertfall antrekket jeg hadde da jeg var i Flå før jul. Ja det er mørkt, men det var tross alt en begravelse..

I dag var jeg oppe og spratt lenge før jeg pleier. Jeg rakk til og med å få med meg god morgen norge, sist var vel i to tusen og aldri. Kunne til og med få i meg frokost, og bruke en halvtime på å lage den mest kompakte fiskebeinsfletta jeg noen gang har laget. Februar er visst en ny start på årets forsetter *tommel opp*

SAM_2790
SAM_2794 SAM_2803

02/4/14

Flå

Her kommer de første bildene jeg tok før jul, som aldri ble publisert. 
SAM_2494
SAM_2505 SAM_2506