03/31/14

Ekstreme samlere neste

Wow, og jeg mener wow.. Hvordan er det mulig å samle på så mye drit? Jeg har holdt på i hele dag, bare med gangskapet. Nå har jeg innsett at jeg bare må lukke øynene, lytte til hjernen i stedet for hjertet, og å kaste! For jeg er virkelig seriøs når jeg nå sier, at ellers kommer jeg til å være årsaken til at ekstreme samlere kommer til Norge..
Det negative med å ha så god hukommelse? Alt har minner knyttet til seg, så man kan ikke kvitte seg med noe.
Jeg har fjernet en hel søppelsekk med ytterjakker som skal ut, og jeg har *trommevirvel* ryddet opp i veskene mine for å kvitte meg med mesteparten, iiiik. Gråter nesten litt når jeg skriver det her. Men det er jo like greit når jeg faktisk har brukt den samme vesken sammenhengende i over et år.
Klesskapet neste!

Ps. Bildet under her er bare jakkene jeg valgte å beholde. Og er det rart det blir fult, når jeg har anskaffet meg/fått alle disse luene bare denne sesongen?! Herregud, jenta med klesmanien over og ut. 
image

image

03/29/14

Slapp lørdag

Åååå, jeg hadde planer om å gjøre så mye i dag. Men nå sitter jeg bare her å glor på 4 stjerners middag. Jeg er en skikkelig addict av det, så at de har startet å sende 2 av de på lørdag, i stedet for alle 4 på søndag ødelegger jo den effektive lørdagen min og. Det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er å sende besøket hjem, og å lufte Luna i hagen mens vi samlet inn årets pinner (vi stjeler alltid pinner til Luna når de klipper epletrærne her i huset). Vi får se, kanskje jeg starter med klesskapet etterpå. Men nå skal jeg først se ferdig tv, mens jeg catcher opp med uleste bloggposter. Til uka, da blir det andre boller. 
image

03/28/14

Shopping uten å shoppe

Nå har jeg kommet hjem fra en dag på Gulskogen senter med Tine og baby Linneus.
Det mest spennende som ble med meg hjem var faktisk et lys fra voluspa.
Nå oppi tankene om å flytte, som jeg forresten ikke behøver før i sommer, har det gått opp for meg hvor mye dritt jeg har. Og at det kanskje er på tide å kvitte seg med noe før jeg drar inn noe nytt. Hva skal jeg med alt? Jeg har ikke bruk for 500 smykker, og en haug med klær jeg ikke engang liker. Vårrengjøring neste!
image

03/27/14

Bling it up

Okey, jeg tror jeg bommet litt på det nyttårsforsettet. Jeg skulle bruke mer smykker, ikke kjøpe flere.
Lov å skylde på dårlig hukommelse der og? Hehehe..
   
image

image

image

03/26/14

Spasmer og fosterstilling

Denne uken tenkte jeg å gå inn i med en skikkelig, nå skal det fikses og ordnes her innstilling. Men den tanken ble ikke helt som planlagt. Søndag hadde jeg så fryktelig vondt i alt at jeg var overlykkelig over å ha fysio time mandag. Mandag morgen ringte tlf, fysio timen måtte nemlig avlyses. Mhm.
Jeg kom allikevel i gang med klesvasken, vasket noen maskiner, sorterte de kommende vaskene til i går.
Men i går våknet jeg tidlig med smerter, skikkelige spasmer i magen. Dro meg ikke opp av sengen før klokken var tre, fremdeles med spasmer. De roet seg litt ned så jeg satt i gang med vasken igjen, før pang.. Der lå jeg i fosterstilling i sengen og jamret. MS klemmene gir seg tydeligvis ikke. Jeg har også feber til og fra fremdeles, men ingen ting bryter noe mer ut. Jeg kom meg til og med på trening i dag, med morfinen i veska, haha. Tok treningsøkten rolig, så vi får håpe at ikke spasmene slår seg helt vrange i dag og. For nå er jeg lei. 
image

03/24/14

Tokyo Jane

Har helt glemt å vise dere dette armbåndet. Dere så det kanskje i forbindelse med et antrekksbilde, men det er så fint at det fortjener sitt eget innlegg.
Jeg har hatt lyst på et Tokyo Jane armbånd så lenge, og de er jo så enkle at de kan brukes til nesten alt.
image

image

image

03/23/14

Sover du??

Kjære alle dere fyllesyke sjeler der ute. Husker dere hvor mange dere ringte og tekstet i natt? Ikke det? Nei, jeg kan ihvertfall fortelle dere som ringte og tekstet meg antallet deres.
Da jeg sa jeg hadde lagt meg allerede klokken elleve i går kveld mente jeg det. Jeg  stod ikke opp igjen, kledde på meg og gikk ut på byen etter det. Jeg forstår at det kan bli for mye for en susete fyllehjerne å forstå, men jeg lå faktisk hjemme i sengen min å sov, prøvde ihvertfall. Man kan vel si det er litt vanskelig når nye meldinger stadig tikker inn, og det ringer i et kjør.

Kjære fyllehjerne, jeg er fremdeles ikke ute på byen når klokken er tolv, ei heller når den er ett, og ihvertfall ikke når den er nærmere halv fire. Jeg prøver å sove, jeg vil ikke ødelegge nattesøvnen min med å fly ute på byen, jeg vil sove. Og jeg vil ihvertfall ikke bli vekket av anrop annet hvert minutt.

Kjære fyllehjerne, når jeg ikke svarer den første gangen, så svarer jeg nok ikke de 16 neste gangene heller, jeg sover faktisk. Med enkelte nummer i svarte lista, telefonen på lydløs, og vibrering av.

Kjære fyllehjerne, vær så snill å legg fra deg telefonen neste gang du drikker.
drunk

03/22/14

Siste forsøk

Da jeg først prøvde kjolen jeg brukte i dåpen, som var i begynnelsen av måneden, fikk jeg nesten litt panikk over hvor hvit jeg så ut i den.
Det kjolen viste frem var armene mine, mitt store problemområde når det kommer til å få farge, det ser jo ut som noen har skrudd meg sammen feil med farge på bein og ikke armer. Uansett hva jeg gjør henger de rett og slett ikke med i bruningsprosessen, jeg må virkelig ha fryktelig dårlige pigmenter der. Ikke hjalp det vel heller at da jeg var på en ferie i bulgaria for mange år siden fikk jeg annengrads forbrenning, og flasset av veldig store deler av huden, så nå ser det i tillegg ut som jeg er full av blåmerker hver gang jeg endelig får litt farge på de.

I et siste desperat forsøk bestilte jeg en tingle solariumskrem, og håpet på det beste. Og det funket faktisk. Fargen på armene mine ble etter (en del) runder i solarium, som de er på slutten av sommeren. Tipp topp tommel opp!

image

image

03/21/14

Vår

Endelig er solen fremme igjen. Husets firbente er i mye bedre humør, og jeg bruker finværet som unnskyldning for å ikke rydde, og pakke ned. Det er jo så kjedelig, og kan alltids gjøres i morgen.
Glad over at formen starter bli bedre, for nå er jeg sprø av å huske alle tidspunkt for medisiner. Øyendråper hver 2 time, krem hver 4, en type piller hver 12 time, i tillegg til alle de faste. Jeg som kan reise meg opp 10 ganger før jeg husker hva jeg skal, så kan dere jo tenke dere at det har gått bra. Godt det ikke er noen livsnødvendige medisiner jeg bruker, for å si det sånn.. 
image
imageimageimage

03/20/14

Nye kåper

Denne sesongen var det jo, som skrevet tidligere, kåper jeg jaktet på. Men jeg rakk jo knapt bruke disse før jeg gikk over til enda en ny kåpe, haha. Men de er jo alltids kjekke å ha i skapet til neste vinter da!
SAM_0530
SAM_0520SAM_0525