04/30/14

Kaos

Da M bestemte seg for å dukke opp i går, tenkte jeg for første gang på lenge, shooopping! Men etter å ha prøvd en haug med kjoler, og ikke funnet det jeg ville ha måtte jeg bare gi opp. Hvor typisk er det ikke at du finner 500 ting når du ikke skal kjøpe noe, og ingenting når du vil kjøpe noe. Argh. Eneste som ble med meg hjem var noen nye tightser og kattemat.

Etter skuffelsen av å ikke finne noe å kjøpe (luksusproblem) hadde lagt seg, tok vi en spontan tur på Ikea. Der fant jeg alt jeg skulle ha og mer til. Hvor lurt det er å kjøpe nytt interiør rett før du skal flytte ut (og tilbake igjen) er jo en annen sak, men jeg har jo allikevel en plan over hvordan det skal se ut når jeg flytter inn igjen, hehe.

Selv om M var her tok jeg turen som vanlig på trening i dag. 10 min inne i timen begynte plutselig alle å klage over en lukt, og 1 min senere var det røyk i rommet, og evakuering av bygningen. Jeg løp i garderoben å låste ut tingene mine, haha herregud, tingene er jo mer viktig enn at jeg kommer meg hel ut! Så da ble den treningstimen avlyst, og det var bare å komme seg hjem igjen for å vekke M som fremdeles lå å sov (den jævelen).

Nå har jeg egentlig litt å gjøre her, klesstativet synes ikke for det er begravd i haste klesrydningen min, og dyna mi henger ute til tørk siden Luna spøy på den i går tidlig. Med andre ord, kaos. wpid-20140430_104551.jpg

 

 

04/27/14

Helg

Det er så fint vær, og jeg har følt meg så energisk om dagen at pcn har ikke engang vært på. Det er så utrolig deilig, bare være veldig flink til å passe på for jeg blir tross alt magisk i orden selv om det er fint vær.
Noe jeg smertelig har erfart de siste dagene, f.eks da jeg slapp suppebollen i gulvet med et smell, og ikke registrerte det før det fløyt på gulvet. Eller da beina mine rett og slett nektet å samarbeide, og det føltes ut som jeg hadde tømmerstokker til bein, og måtte bli hentet.

Ellers har jeg nytt finværet i helgen, sett Jaws, The Shining, og The Tunnel. Og da jeg kom hjem i går hadde jeg visst fått besøk av noen som hadde brettet alle klærne mine. Tok det som en klar beskjed om hva mamma mente om klestårnet mitt! Så i dag har jeg prøvd å få det bort, haha. Den utflyttingen her er blitt litt glemt bort, så nå er det bare å ta seg selv i nakkeskinnet, så ikke alt må gjøres på en gang. Men først, avslapning.. 
image

04/22/14

Påske

Det føles ut som en evighet siden sist jeg i det hele tatt hadde på pcn. Det har vært så deilig å bare ta en hel data fri påske, med flere sosiale sammenkomster enn noensinne.

Påskeharen spratt innom i år og, til og med nedgravd i appelsinmuffinsene. Jeg måtte jo bare lage disse søte fondant figurene, etter jeg så et bilde på nettet. Sammen med noen påskekurver med egg i.
Med andre ord en kreativ og sosial påske!

image

image

image

image

image

image

image

image
Håper dere har hatt en fin påske og :)

04/15/14

Sol tid

Siden jeg ikke fikk tatt sol i går, pga hersens påskekø, så må jeg jo utnytte solen mens jeg kan. Gud, for et fint vær det har vært i dag. Jeg våknet av at det var alt for varmt på soverommet, og løp rett ut. Det er fremdeles iskaldt når det blåser, og når skyene kommer, så best å passe på å ikke bli syk nå.

Se forresten på dette gale dyret under her, hun har lekt apekatt oppi catnip planten i dag, haha. 
image

04/14/14

Påske kaos

My god. Neste påske holder jeg meg langt unna byen. Man skulle tro hele Drammen var i byen i dag. Hvor enn man snudde seg gikk man på unger, pensjonister, eller barnevognmafiaen. Skjønner ikke helt hva som skjer med folk rundt slike høytider, byen blir samlingspunktet. Til stor irritasjon for de som meg, som faktisk ikke synes det er kjekt å gå i kø for å få handlet èn ting.

Jeg kom meg (såvidt) hjem hel, og nå er leiligheten klar for påske. Det har til og med blitt en ny hortensia her, pyntet med påskeblomsterstenger så klart.  
image

04/11/14

Lucky min

Dere vet de dagene der man bare vet man burde holde sengen? Onsdag var en slik dag. Det meste gikk galt før jeg dro av gårde, og det endte ikke der.

På kveldstid fikk jeg en telefon om at vi måtte til dyrlegen med Lucky. Allerede da visste jeg hvilken vei det gikk, for hun har bare blitt dårligere den siste tiden. Så på onsdag kveld sovnet min beste mjau igjennom 16 år stille inn.
Jeg har hatt henne siden jeg var 10 år gammel, og det er så fryktelig trist at hun er borte, selv om jeg ikke helt skjønner det enda. For hun har jo alltid vært der.

Hvil i fred Lucky ❤
image

04/7/14

Mareritt

Hvor er det blitt av effektiviteten her i skrotten, jeg har ikke ork til å gjøre noe av det jeg planlegger om dagen. Så klesskapet får bare vente. Mens jeg gjør det tenkte jeg å legge frem mine must i klesskapet også, siden jeg har jo fått spm om det tidligere.

Det eneste fornuftige jeg har gjort i helgen er å gi fiskene siste dose av medisinen. De er i ferd med å gjøre meg sprø. Det for så vidt fiskekunnskapen til alle som arbeider i  dyrebutikker og. Jeg har holdt på med disse i et år, de blir syke, friske, syke, friske, syke.. Dyrebutikk nr 1 sier man ikke bør bruke medisiner, bruk akvariums salt. Dyrebutikk nr 2 sier, bruk disse tablettene og fungerer ikke det så sitter det på fiskene, og det er ikke mer å gjøre. Dyrebutikk 3 sier, prøv denne medisinen, og salt skal ikke gullfisk ha så det bør du være forsiktig med. Jeg mener seriøst?! Kan ikke alle som arbeider med dyrehold bare sendes på et kurs, så alle kan ha lik informasjon. Jeg har hatt akvarium i snart 10 år, og enda er jeg ikke klok på det her.
Uansett, nå sporet jeg litt av her, men jeg håper denne medisinen fungerer for ellers har jeg lyst til å flushe de ned i toalettet snart.

Planlegger forresten å kjøpe enda et akvarium etter jeg har flyttet ut og inn igjen. Får bare håpe jeg har fått orden på disse gullfiskene innen da.   
image

04/6/14

Vibrerende hus og knekte briller i en snøstorm i april

For et vær! Jeg fikk nesten hakeslepp da det plutselig lavet ned de største snøfillene så langt i år her i går. Jeg som har pakket vekk vintersko da gitt. Heldigvis la det seg jo ikke, men det ble øs pøs regn i stedet.

Jeg er så trøtt i dag, at det innlegget var lastet opp for alt for lenge siden jeg har bare glemt å trykke publiser. Hehehe.. Det har kanskje noe å gjøre med at det ikke har blitt mange timene med søvn i natt. Da jeg endelig sluknet startet hele huset å vibrere, det vil si, alarmen på klokken til besøket mitt gikk av. Og når du prøver å fortelle en komapasient at alarmen går, kan du please skru den av? Og får tilbake svaret, neida ingen som hører den.. Da blir du litt oppjaget og irritert, og søvn er ikke like enkelt. Særlig ikke når du river ned brillene dine i samme slengen og knekker de. Fillern! 
image

04/5/14

Handy woman

Jeg  var en tur innom postkontoret i går å hentet noe jeg har hatt lyst på lenge. Denne er opprinnelig kjøpt for å brukes når jeg må flytte ut en periode, jeg nekter å bo i en koffert. Men vi får se om den ikke kan bli boende her den og.

Jeg har visst ikke fortalt dere hvorfor jeg må flytte ut enda. Dere skjønner, i fjor søkte huseierne her om å bygge om garasjen, og i papirene da kom det frem at denne leiligheten er ulovlig. Den er ikke godkjent av kommunen for utleie, og det er jo en hel del krav som må tilfredsstilles for at det skal være lovlig.
Forhåpentligvis er det ikke for mye som må gjøres her, men jeg må uansett pakke ned de siste 5 (snart 6) årene av mitt liv, og flytte ut for (forhåpentligvis) bare en liten periode. 
image

image

04/4/14

Solfylte dager

 

Gud for et herlig vær det har vært disse dagene. Føles nesten sommeren er her allerede, det gjør ihvertfall den stakkars huden min som har fått soleksem alt. Æææ.
Jeg startet jo opprydningen i gangsskapet, og fikk det meste inn igjen, men fullførte ikke. Og flere dager da ute i solen, og ikke gjøre noe inne.. Jordskjelv. Mhm. Det ser iallefall ut som det har vært det her. Eneste måten jeg tror jeg klarer rydde opp i dette før neste år er om Tabatha (..takes over) dukker opp. 
image