05/29/14

Sol og MS snakk

Gud for et vær! Det er blitt skikkelig sommer igjen, og jeg bruker all min tid på å steke meg ute. Viktig å få opp d-vitamin nivået. Nå måtte jeg bare trekke inn, for jeg orket rett og slett ikke mer. Så er det jo greit å ikke se helt ut som en tomat da, selv om jeg har en bra grunnfarge og endelig har lært hva solkrem er.
Orket ikke skrive noe nytt innlegg i går, da alt bare var kaotisk i hodet mitt, og jeg følte mer eller mindre at jeg hadde vært i krigen. Hvilket jeg for så vidt hadde og..

Selv om det var knall sol i går og rakk jeg dessverre ikke sitte mye i den, da jeg hadde en time på sykehuset.
Opprinnelig skulle jeg nå skifte medisiner, til tecifidera. Det var allerede diskutert og timen var fastsatt før jeg bestemte meg for å slutte på avonex. Men det er nå bestemt at kroppen min skal få en pause fra bremsemedisin på 2 mnd, pga at jeg har hatt så mange allergiske reaksjoner på de jeg har brukt tidligere.
Det var funnet nye lesjoner, og en oppblusset en, på MR bildene mine. Den forrige tok jeg vel for rundt et år siden nå og  da hadde de ikke endret seg. Så at det nå er noe nytt igjen er jo ikke positivt.

I det siste har jeg følt jeg har trengt den fjelltoppen i ødemarken for å stå å hyle på igjen, men nå håper jeg virkelig at et av problemene ordner seg iløpet av neste uke. Så er jeg ihvertfall ett hakk videre i prosessen. Hadde vært hyggelig om noe ordnet seg med alt styret her nå.

Nå må jeg nesten lage meg noe mat, har jo ikke lyst på noe i denne varmen. Men jeg kan vel ikke leve på bare smoothier og bær heller. image

05/27/14

Lørdagens bryllups antrekk

Jeg kom aldri så langt som å få lagt ut dette på søndag, og i går startet dagen med en mindre hyggelig nyhet så jeg tok med meg en bok ut i solen i stedet. Men her er det.

Jeg bestilte denne kjolen fra kina igjennom ebay. Jeg har alltid lurt på disse fine kjolene der, men ikke hatt noen anledning til å få brukt de. Men denne gangen tok jeg sjansen. Og vel, da kjolen dukket opp var den ikke akkurat passende. Den var for stor i fordelene, og for liten over rumpa. At en kjole er for stor i fronten for meg er ikke vanlig. Så da måtte min mor frem med symaskinen og fikse både her og der, så ble den passende til slutt! 
image

image

image

05/20/14

Leaf hoops

Jeg måtte selvsagt ha de matchende øredobbene til hårbåndet mitt og. Så hele neste helgs antrekk er ihvertfall klart, selv om brunfargen ikke er helt der. Været er jo så ustabilt om dagen, så solen kommer og går, det funker ikke.
Så i dag dro jeg med meg M for å ta sol i Skoger igjen, deathtrap, alle som har vært der skjønner hva jeg mener..
I morgen er det trening, så får vel nesten stikke innom solariumet en liten runde da og tenker jeg. 
image

image

05/19/14

17 mai bildedryss

17 mai startet som vanlig grytidlig. Kvart over syv ringte alarmen, og derfra gikk det i full fart. Stakkars besøket mitt som hadde sovet bare noen timer og måtte hente og fikse både det ene og andre for en stresset lilli, haha.
I 8 tiden kom som vanlig korpset jallende forbi her, og jeg rakk så vidt å få på alt før jeg løp ut døren med bananen i hånda.

Med bunaden på gikk turen til byen for å se barnetog, spise, tivoli, å se russetoget. Sistnevnte var forresten noe av det mest elendige noensinne, så vi kom oss tidlig hjem, knipset en haug med bilder før bunaden forsvant av, og kjolen kom på.

Så ble det middagstid, før vi som vanlig tok turen til Sande hvor det ble kaker i ekte 17 mai stil.
Stakkars fotografen min som har tatt en million bilder av meg, jeg trenger nemlig en ny header, for jeg er så lei av å se på den jeg har nå.

Så selv om jeg som kjent endte kvelden på legevakten, hvor jeg kunne se hjertet slå så kraftig at brystet mitt beveget seg var det en fin fin dag!

Nå er M rett rundt hjørnet her, så jeg får se å få vasket av denne sololjen, solen forsvant jo så fort i dag. Godt jeg startet tidlig. Nå er jo himmelen en eneste stor mørk sky, fysjom.

imagewpid-20140517_103318.jpgwpid-20140517_114212.jpgwpid-20140517_130721.jpgwpid-20140517_135821.jpgwpid-20140517_135743.jpgwpid-20140517_164111.jpgwpid-20140517_163538.jpgwpid-20140517_165452.jpg

05/18/14

17 mai endte på legevakten

Dere leste den “krysser armer og bein for at jeg ikke får igjen så alt for hardt for dette i morgen”?
Vel, det gjorde jeg. Dagen startet 07.15 og gikk i ett. Da jeg var hjemme i nitiden følte jeg meg ganske utslitt, men valgte allikevel å prøve å ta en tur ut på byen med noen venner.

Den siste tiden har jeg slitt med smerter i brystet, og som går nedover i armen. Jeg har jo hatt høy puls de siste årene, som jeg anser som er av følge bivirkninger av avonex, sprøytene jeg bruker for ms. Og jeg klaget over at det bare ble verre og verre i hele går.

Da jeg stod på badet og tok på meg siste strøk med eyelineren før jeg skulle dra til byen ble jeg oppmerksom på en høy dunkelyd. Det tok litt tid før det gikk opp for meg at det faktisk var hjertet mitt. Det dundret rett og slett.
Så plutselig ble det bare å kaste seg rundt å dra på legevakten i stedet.

Jeg kom rett inn, på akutten på legevakten hvor jeg ble tilkoblet ekg apparat og div.
En normal puls er fra 60-90, og skal ikke overstige 100. Min puls ble i går kveld målt til 123..
Heldigvis roet den seg ned, og jeg fikk dra hjem igjen med beskjed om å oppsøke en kardiolog og øke betablokkerne jeg alt bruker pga høy puls.
Dette er ærlig talt noe av det mest skremmende jeg har vært med på. En manglende følelse her og der kan jeg leve med, men hjertet tuller du ikke med.
Som sagt er jeg rimelig bra sikker på at dette kommer av Avonex, da det står som bivirkning og det satt i gang ikke lenge etter jeg hadde startet. Så akkurat nå føler jeg rett og slett bare for å kaste de møkkasprøytene i søpla!

image

image

05/16/14

Tikk takk

Hei og hopp, er dere klare for morgendagen?
Det er ikke jeg, helt enda. Som vanlig har klokken bare flydd fra meg og jeg stresser rundt som en annen gjøk.
Bunaden skjorte er strøket, sølvet er funnet frem. Ok, nå lyver jeg. Bunaden min bor hos mamma, så alt det der er det hun som har ansvar for. Jeg har funnet frem antrekk nr 2 ihvertfall. Bør kanskje pakke det ned snart, før jeg pakker gummistøvler i stedet for høye heler. Jeg har ikke rukket å spise middag enda engang, og det kjenner jeg på formen.

Håret mitt er endelig klart, både mitt eget og extensions, begge deler har vel vært en floke unna å kunne anlegge dreads så det har vært litt av en jobb. Jeg skulle farget det i går, men da jeg dro frem hårfargen var det ikke noe jeg turte bruke. Antar jeg må ha vært full da jeg kjøpte den, for den ligner jo ikke min naturlige i det hele tatt!

Så med andre ord er alt som det pleier her i heimen, på etterskudd med det meste. Nå får jeg stresse meg ferdig her, og krysser armer og bein for at jeg ikke får igjen så alt for hardt for dette i morgen.
Håper dere alle får en fin 17 mai feiring!  
image

05/15/14

Par nr 67

Her er de nye skoene jeg skal ha til neste helg. Jeg er hun som alltid har sparket av seg skoene innen middagen i selskaper, så denne gangen ville jeg ha noe komfortabelt. Kombinert med mer eller mindre ballkjole høres dette kanskje rart ut med flats, men tror det blir flott.

Dette er som overskriften tilsier mitt skopar nr 67. Jepp, det er riktig. Jeg telte jo til 63, men glemte ta med treningssko og 2x bunadssko. Så velkommen i samlingen skopar nr 67!
image

image
Må forresten bare gi litt creds til HM som klarte å sende meg kjolen min på 2 dager, nå kan jeg jo bruke den på 17 mai! Tipp topp tommel opp! 

05/14/14

Får være så sunt det bare vil

Hei og hopp! Til tross for 2 timers søvn, og fremdeles litt uggen kom jeg meg på trening i dag. Har ikke tid til å ligge rett ut lenger nå. Det er jo straks 17 mai, og bryllup helgen etter. Så her må det kjøpes inn til antrekk, grille kroppen så man får litt farge osv.

Jeg elsker kokos, og har alltid gjort det. Og siden så mange har kastet seg over denne kokosvann trenden måtte jeg jo prøve. Det eneste jeg kan si er fy f… noe så jævelig! Det smakte jo som hudkremene mine lukter jo! Av en slurk ble man jo rett og slett kvalm! Prøvde meg til og med på å fryse ned ispinner med kokosvann og limebiter, men det ble jo bare lureri for ganen som forventet seg ris konsistensen i tillegg. De smakte nemlig indisk, og jeg er mildt sagt ikke glad i indisk. Sunt eller ei, jeg sier æsj!
image

05/12/14

Håret fullt av blomster

Ok, det er ihvertfall ikke en krans da, selv om det er blomster til håret. Haha. Denne kjøpte jeg dagen etter jeg sa det var slutt på blomsterkranser, hvor skal dette ende.

Jeg er fremdeles helt sylte forkjøla, så kjekt å kunne pynte opp skappel genseren med noe i håret, så jeg ikke ser fullt så mye ut som Ronja Røverdatter.. 
image

image